Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BOYKOT VAKTİ

'Sohbet' forumunda ercan41 tarafından 17 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  2. starter21

starter21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Örnek olarak ;

evet 5 tane şehidimiz var. çokta önemli değil (!) filistin daha önemli. İsraili boykot ediyoruz kınıyoruz.(!)

Kod:
    HAKKARİ'DE 5 ŞEHİDİMİZ VAR!

Hakkari, Şemdinli kırsanlında çıkan silahlı çatışma neticesinde 4 Şehidimizi almaya giden helikopterimize açılan ateş sonucu 4 Askerimiz ve helikopter teknisyenimiz şehit olmuştur.

Saldırı sonucunda 4 Jandarma Özel Harekat, 1 Helikopter teknisyenimiz Şehit olmuştur. Olaylar neticesinde çok sayıda yaralı bulunduğu bildirilmektedir!

3. starter21

starter21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Ne diyecek hocam benmi yaptım diyecek.. hadi bunu geçtim geçmişide unutmadık degilmi. geçmişide geçtim gündemi niye unutuyoruz. benim ülkem hergün şehit veriyor onlar insan değilmi ? yazık değilmi. neymiş filistin müslüman ülkeymiş. Türkiye hristiyan ülke ya hergün 20 yaşlarında gencecik insanlar şehit oluyor..
    Kimse kusura bakmasın ; benim gözümde benim ülkemi koruyan insan hristiyanda olsa ateistte olsa ne olursa olsun bir filistinli müslümandan daha değerlidir.

4. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Dünyanın her ülkesinde olduğu gibi filistinde de müslüman olmayan insanlar var.Ben boykotu müslüman kardeşlerimiz için, ölen masum çocuklar için yapıyorum. Bizim dualarımız müslümanlar için.Zalimler içinse tek duamız doğru yolu bulmarı yönünde. Bunlara destek verip, mallarını satın alarakta müslüman kardeşlerime, masum çocuklara bir mermide ben sıkmıcam.

5. starter21

starter21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    o masum diye acıdıgınız çocuklar , TÜRK düşmanlıgı ile yetişiyor .. ilerde fırsatını buldugunda acıgınız zavallı dediğiniz filistinli çocuklar sizin çocugunuza mermi sıkacak.

6. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Peki size bir soru.Biz her gün onlarca şehit veriyoruz.Hangi müslüman ülke Pkk'yı lanetleyen bir açıklama yaptı.Her gün olaylar oluyor her gün bombalar patlıyor.Bir tanesi çıkıp da pkk ya lanet okudu mu? Aksine destek veriyorlar.Siz arapların yada filistinlilerin hala kardeşimiz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

7. starter21

starter21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    filistini düşünüyor herkes. Kimse doğu Türkistan ne durumda biliyormu ?

Kod:
    URUMİÇİ'de, ÇOCUK OLMAK, TÜRK OLMAK.!

Benim adim Aziz Tursuncan. Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi'ye oldukça yakın olan Beşbalık'ta ilk okula gidiyorum.

Bugün Ramazanmış. Gece vakti ne olduğunu anlayamadim ama babam gelerek birden beni yatağımdan kaldırdı.

- Ne oldu baba? diye sordum
     - Bugün Ramazan'in ilk günü. Müslümanlar oruç tutar. Oruç tutmak için ise sahura kalkarız. Bu sünnettir...

Gece vakti yenilen yemeğin ismi sahurmuş. Babam elimden tuttu ve beni yemek için mutfağa doğru götürdürdü. Hayret acaba niye ışıkları yakmamışlar? Elimi ışığı yakmak için uzatırken babam beni engelledi
     - Yapma yavrum; Hıtaylar (Cinliler) sahura kalktığımızı görürse bizi hapse atarlar.
     - Ama onlara ne oluyor baba?
     - Onlar kafir oglum. Bizi dinimizden soğutmak için ellerinden geleni yaparlar. Unutma agabeyin, Barin Cihadinda şehid edilmişti. Sana anlatmıştım. Hatırlamıyormusun?

Evet hatirliyordum. Allah'in ismini yuceltmek için agabeyin şehid oldu demişti babam. Uygurlarin bagimsizligi icin.

Saat 06.00 olmuş. Annem beni yatagimdan kaldirdi.
     - Unutma oglum. Bugün oruçlusun. Akşama kadar hiç bir şey yemeyecek ve içmeyeceksin. Söz mü?
     - Söz...

Annem beni okula bırakırken sabahlari Hitay ogretmenlerin bizlere zorunlu olarak yaptirdiklari spor icin herkes siraya girmeye baslamisti bile...

Sabah sporunu tamamladiktan sonra; siniflara gectik. Bu arada saat 07.00 olmustu. Hıtay ogretmenimiz bize anlayamadigimiz bazi sekiller ile Hitayca ogretmeye calisiyor ve Uygurca konustugumuz zaman bizi dovuyor. Hic anlayamiyorum...

Vakit geciyor ve oglen tatili yaklasiyordu. Oglen tatilinden once ki son teneffuste Hitay ogretmen beni yanina cagirdi. Cok guzel bir Uygurca ile;

- Gel bakalim Tin Suan. (Bana verdikleri Hitayca isimdi bu) Seninle biraz konusalim. Annen, baban nasil; diye sordu...

Benimle böyle yakından ilgilenmesi çok hoşuma gitmişti. Galiba artik dayak yemeyeceğim diye düşünüyordum.

- Çok iyiler öğretmenim.
     - Siz evde neler yapiyorsunuz çok merak ediyorum? Hadi bana dün akşamdan beri neler yaptığınızı vaktinizi nasıl geçirdiğinizi anlat bakalım...

Öğretmenimin benimle ilgilenmesini kıskanan arkadaşlarım olduğunu bilerek keyifle cevap verdim;
     - Akşam babam geldi. Onunla oturduk akşam yemeği yedik. Televizyon seyrettik. Sonra da yattim.
     - Bu kadarmi?
     - Haa, birde gece kalkip yemek yedik. Biz Muslumaniz, oruc tutarmisiz. O yuzdende gece yemek yemeliymisiz. Sonra aksama kadar hic bir sey yememeliymisiz...

Ogretmenim birden ayaga kalkti ve okul mudurunun ve onun yanındaki asker kıyafetli adamin yanina dogru kosmaya basladi. Benimle ilgilenmekten vazgecmisti anlasilan. Beni gostererek birseyler anlatmaya basladi. Benim ne kadar iyi bir ogrenci oldugumu anlatiyordu muhakkak!

Ogle yemeginden onceki son dersimizde bitmisti. Birazdan ogle yemegi vakti gelmisti. Birden aklima annemin soyledikleri geldi. Ona soz vermiştim; yemek yemeyecektim. Demekki o yuzden annem bugun ogle yemegi koymamisti cantama. Zaten Hitay ogretmenler ve ogrenciler haricinde bize yemek vermiyorlar.

Hitay ogretmenim beni yanina çağırdı ve bugün öğle yemeğinin bedava oldugunu söyledi. Allah Allah? Normal zamanlarda bir kalem istedigimizde bile bize dayak atan Hitaylar yemek veriyorlardi?
     -Tesekkur ederim öğretmenim ama ben yemek yiyemem. Çünkü bugun anneme söz verdim yemek yemeyeceğime dair.

Suratimda patlayan tokatin acisi aksam olmasina ragmen gecmemisti. Hitay ogretmen tokadi attiktan sonra zorla bana yemekte yedirmişti. Anneme söz vermiştim. Ne yapacağım şimdi?

Eve doğru giderken akan gözyaşlarıma hakim olamiyordum. Anlayamiyordum? Müslüman olmakmı yasaktı? Uygur olmakmı? Yoksa anneye söz vermekmi yasaktı?

Birden aklima yan evde oturan arkadaşım Rahimullah geldi. Babasi ona Kur'an ogretirken yakalanmıştı ve babasıyla annesini hapse atmışlar Rahimullahi'da Urumçi'deki bir yetimhaneye vermişlerdi. Annemler konuşurken duymuştum. Rahimullah artik hiç Uygurca konuşmuyormuş. Ben Hitayim diyormuş...

Uzaktan evi goruyorum ancak evin onunde ki askeri arabada neyin nesi acaba? Yaklaştıkça annemi ve babami askerlerin dövdüğünü gördüm. Babam Allah-u Ekber diye bagiriyor. Annem ise gözyaşları içerisinde. Onlarada doğru koşmaya başladım. Birden bir asker tuttu beni. Annem bağırmaya başladı;

-Bırakın oğlumu....

Arkasindaki askerin dipçik darbesi ile bana doğru devrildi annem. Artık hiç sesi çıkmıyordu. Babam ise gözleri ve elleri bağlanmış olmasına rağmen hala Allah-u Ekber diye bagiriyordu.

Beni tutan askerin elinden kurtulmaya calisirken bir Hitay kadinin bana dogru yaklastigini gordum. Beni tutan askere;

- Çocuk bu olmali. goturün, diye emir verdi...
     - Bırakın beni nereye götürüyorsunuz? Babamı annemi istiyorum ben. Nereye *götürüyorsunuz beni?
     - Artk URUMÇİ'de yeni bir evin olacak Tin Suan merak etme....

Buda eğitim gördüğü okullar ;

8. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Askerlerimizi uzaylılar şehit etmiyor kardeş, direkt destek veren israil, abd, almanya vs. bunları görmeyen, anlamayan, bilmeyen bir bizim mahalledeki deli mahmut vardı oda dün sayıyordu bunlara.yinede görüşlerine saygı duyuyorum.Allah herkeze doğru yolu göstersin dularımızı makbul eylesin ve savaşan dünya yerine barışın olduğu bir dünya dileğiyle diyorum inş.

9. starter21

starter21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Ali
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    yıllardır şehit veriliyordu o zaman neredeydiniz. şimdi MASUM FİLİSTİN e saldırıncamı .. oooo israile boykot oldu. ?

10. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Ben diyorumki;
    Ben dualarımı sadece filistin için değil dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan müslüman kardeşlerimiz için dua ediyorum.

Ben boykot ediyorum sadece filistin halkı için değil ülkemde dahil olamak üzere dünyadaki bütün müslüman kardeşlerim için boykot ediyorum.

Sen boykot etmiyorum diyosun tamam etme ama ülkemde şehit var diyosun türkistan vb. yerlerde katliam var diyosun.Peki bu katliamı kim yapıyor? Ülkemdeki askere kim kurşun sıkıyor?Sen, ben bunların mallarını aldıkça daha çok mermi yeriz askerimize kurşun sıkmış oluruz.

11. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Biz kendi içimizde lanetliyemıyoruzki başkasından bekleyelim, niye lanetlemıyonuz dıyelım. hakkımız varmı? en basıtı demıceklermı oki düşmanın pkk meclısınde nıye beslıyorsun? benım vergımle ödenmıyormu maaşları?Bu konular konuşmakla bitmez.Hak er yada geç yerini bulucak.

12. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Zararın neresinden dönersen kardır. Haksızmıyım? En basiti eskiden her gün kola içerdim iki senedir içmiyorum. Nasıl olsa içtim bikere içmeye devam edeyim düşüncesine kapılıp içeyimmi? Nasıl olsa savaş biticek tekrar başlıcak mı diyelim. boykot etmeyelımmı? Boykot etsekte etmesekte masumlar ölücek diyip oturup görmemezlıktenmi gelelim.Senın daha ıı bir fikrin varsa onu yapalım?

13. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
  14. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    Sonuna Kadar Destekliyorum Yaklaşık 5 Yıldır Cola Kullanmıyorum Ve Kullandırmıyorum

ercan41 bunu beğendi.
  15. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    bu forumu daha da sevmeye başladım , artık bilgisayarın başına oturduğum zaman açtığım sitelerde ilk üçe girdi :)böyle giderse ilk sırayı alacak heralde.teşekkürler boykotu başlatan katılan ve katılacak olan arkadaşlara.sonuna kadar duyarlı olmamız lazım müslüman olarak.ben başlayalı çok oldu boykota ama olsun burada belirtmem katılımı arttırır düşüncesindeyim.nerdeyse on yıldır coca cola company ürünleri kullanmıyor kullandırmıyor ve uyarıyorum etrafımda kullananlara.İnşaallah muvaffak olur az da olsa ordaki kardeşlerimize bu şekilde yardımda bulunarak mesuliyetten kurtulmuş oluruz.Herkesi katılmaya davet ediyorum.Saygılar.

ercan41 bunu beğendi.
  16. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    :RpS_thumbup::RpS_thumbup::RpS_thumbup:

ercan41 bunu beğendi.
  17. Getz_2009

Getz_2009 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Selçuk ÜLGER
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Ya Rabbim;
    Kahhar isminle muamele eyle ve müslüman kanı döken bu zalimleri kahr eyle...

ercan41 bunu beğendi.
  18. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sonuna kadar destek...

19. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
  20. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    adam vaseline i almış, hacışakir i almış. olmadı %50 ortak olmuş.
    adamlar yeni marka çıkarmıyor mevcut markaları satın alıyor. amaç pazarda şirket olarak yüksek paya sahip olmak, marka olarak değil.. 5 deterjan markasının 5 inide alırsan hangisinin ne sattığının önemi kalmaz. pazar %100 senindir. satmayanı zaman içersinde kapatırsın.. adamlarda zihniyet bu..

kaliteli olduğuna inandığımız %100 yerli ürün almamız lazım. ki böyle bir durumda bile aldığımız yerli ürün hammaddesini yine belkide %50 onların sermayesi olan şirketten alıyorlardır. ama dahada yapacak birşey yok..

dikkat etmekte fayda var

Bu Sayfayı Paylaş