Altında biraz çekiç izi , biraz macun+astar ve sonunda da boya varmış. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yukarıda arkadaşlar boyanmış araçtan neden kaçtıklarını ayrıntılı vermişler, insanımız sahtekar. Benim gibi böyle kötü deneyim yaşamış aramızda da vardır. 93 yılında Reno 12 TX almıştım iki ay sonra ön iki çamurluk üstünde elim büyüklüğünde delik açıldı arka çamurluklar etekleri döküldü düştü. Meğer satmadan önce kaportacida çürüyen yerlerini polyester ile doldurmuş üstüne boya basmış. Suyu görünce yapılan yerler döküldü. Yaklaşık 3 aydır oğlana araba arıyoruz, ne sahtekarlıklar gördük anlatmaya gerek yok hiç dürüst satıcı kalmamış.
Yıl 2000 bir 86’ Şahinim var , arabayı çürüklrrini yaptırıp boyatmak istedim , yan dükkanda da motor bakımdan geçsin dedim , kaportacı ile o devirin parasıyla 350 milyona anlaştım. Boya fırında olacak , motorun icab ediyorsa rektefiyesini de anlattım , müdürlük yaptığım iş yerime de 500 m ama fazla takip edemedim , iş bitmeden bir uğradım , kaportacı çalışıyoruz çürükleri yapıyoruz , motorcu sorun yok kontrol ettim her yeri dedi. Araba boyadan çıktı kaportanın her yerinden göz yaşı gibi boya akmış yağışlı havada dükkanda boyamış fırına gitmemiş araba , motor takıldı , toplam anlaştığımın iki katını (725 milyon) kavga nizah ödeyip kurtuldum , bir gün sonra Adanaya oğlumu sınava götürdüm , dönüşüm geceye kaldı tam bir şehir girişinde arabanın tüm elektrikler gitti ve stop etti , gece gece vatandaş yardımıyla bir yerletden çıkan bir soket yerine takıldı ve yola devam ettim ve tam 60 . Gün arabanın her yerleri kabarmaya başladı , meğer kaportacı çürüklete macun ve silikon basmış , motor sorun öıkardı sekman istermiş.... ben bu sanayi esnafına kör kuruş hakkım varsa helal etmem , zehir zıkkım olsun , üstelik bunları bana yapan kaportacı da köylüm iki kardeş , şimdi sadece kaportacıya değil 3. Derece akrabalarına bile küsüm , daha sonrada change olayından bayağı bir hapis yattılar , daha beter olsunlar , memleketim olan şehire 35 yıl sonra döndüm ve bu kazığı yedim , yabancı şehirlerde böyle kazık görmemiştim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnsanımız dürüst olsa boya dert değil. Kilometre hilesi yapanlar, kaporta daki göçüğü hiç düzeltmeden dıştan macun doldurup boyayanlar. 2 hatta 3 farklı aracı birbirine kaynatanlar. Neler neler var. Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıfır araçlarda bile boya çıkıyorken, bunlar millete normal gelmeye başladı. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz olsa dediğin gibi yine sıkıntı değil adam sac yerine macun dolduruyor. macunla şekil verip kaporta yapıyor.
benim en büyük eğlencem sahibindede araba ilanlarına bakmaktır. kendi aracımın aynısından baktım benim ki 2009 model 108.000 km de diğer baktığım araç gri renk 2010 model 35.000 km de. ov benzinli aracın koltukları deforme olmaya başlamış bagaj çizik içinde. benim aracta bunların hiç biri yok 108000 de diğer araç 35000 km de ama yıpranmış e haliylede bu 35000 km bana komik geliyor daha bir sürü şeyler var insanımız dürüst değil malesef.
Bir kaç aydır bende bakınıyorum benim arabanın yerine. Bazı ilanlar resmen nitelikli dolandırıcılık kapsamına girer. Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanların dişinden tırnağından arttırıp ihtiyacını gidermek için aldığı araçlarda bunları yapanların çocuk çoluğundan değil de kendnden çıksın. Şerefsizliktir. Fayans kaplama da derz dolgu eksik kalmış. Utanmasa onu da yapardı.