Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bosch Car Servis

'Sohbet' forumunda Dimitri tarafından 9 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Keşke açsa. Mobis parçalar da orijinal Hyundai parçası zaten. Assan da tekellikten çıkıp bindirim değil indirim yapmaya başlar. Opel, VW gibi firmaların en sinir olduğum huyuydu bu biz Almanız bakın 2 ödül aldık nasıl şımardık tavırlar ve her şeye zam yapmaları. Hyundai de coştu, hem araç hem parça fiyatlarına sürekli zam geliyor. Sonu pek hayır değil bu işin.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşte Erçin Bu Devirde Öyle Yapan Ne Yazıkki Değerli Oluyor. Hyundai Ucuz Satsa , Parçası Ucuz Olsa Dandik Hyundai İşte Pahalı Satsa Hyundaiye O Para Verilirmi .. Eee Daha Ne Yapsın Bu Adamlar Bende Onu Anlamıyorum

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet bizim ülkenin zihniyet farklı biraz. Fluence dizel sordum geçen gün, 67.000 lira en dolusu. Dizel otomatik vs. 76.000 liraya A6 buldum, 2.0 TDI 2008 model 75.000 kmde. E napayım ben Fluence i ? Passat var 120.000 TL'ye. E başkan, 2. el S 350 var o paraya onu ne yapacağız ? Passat'ın yedek parçaları BMW 745ten pahalıydı geçen sene.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok ama şu var sen gidip tamam eyvallah i30 yapıyorsun çokda güzel yapmışsın kimse laf etmiyor ama sen gidipde bu aracı golf ile astra ile aynı paraya satarsan tutmaz satılmaz..

golf dediğin 70 yılından beri üretilen kült efsane olmuş artık dünyada milyonlarca fun ı olan kendini kanıtlamış bir model.. keza astra desen onun yarısı kadar var..

şimdi sen i30 çıkartıyorsun sen zaten marka olarak bir vw opel v.b gibi yarıştığın aşık attığın markaların tarihsel olarak gerisindesin kaldıki ürettiğin i30 golf gibi 40 yıllık bir model değilki sen gidipde golf ile aynı fiyata araç satmaya kalkıyorsun..

golf bu gün bomboş araç üretse yani elektrikli camları bile olmasın elle açılır olsun manuel inannın o bile milyonlar satar çünkü ağır fanatikleri var sadece çevremde iki golfcü arkadaşım var birinin son 4 arabası golf yani golf alıyor yeni kasası çıkdımı elindeki eskiyi vw e verip yenisini alıyor bir arkadaşımında son 3 arabası golf.. böyle koyu fanatikler var..

sen gidipde i30 u gibi çok güzel harika bir araç üretir ama bu aracı gaza gelip ukalalık yapıp golf kadar iyiyim o zaman golf fiyatına satarım kendimi dersen orda kal yavaş ol derler adama onuda nasıl derler satışlarla derler satış rakamları tutmaz umdukları rakamları yakalayamazlar sonrada biz nerde hata yapdık arabada çok kusursuzdu derler..

5. Rand

Rand Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

göztepe sanayi'ye de açsalar keşke https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

6. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    yetkili servisler parça satışı yapıyorlar zaten. yani yetkili servisten parçaları alıp ustanıza taktırabilirsiniz. özhan bosch serviste ne işin var. benim bildiğim bosch servisler özel servisten dönme yerler. bizim sokaktada vardı bir tamirci geçenlerde baktım bosch car service olmuş elamanlar aynı patron aynı. tabela takıyorlar belki bazı standartlarda istiyorlardır ama en güzeli bildiğin tanıdığın usta. parçayıda ister yetkili servisten orjinal alırsın ister yan sanayi sana kalmış. mesela ben hava ve yağ filtresini servisten alıyorum polen filtresini yan sanayi alıyorum bir de castrol 10 / 40 alıp ustanın yanına gidiyorum.

7. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Ben Orjinal Demedim Zaten Sonuçta Bosch Kendi Üretimi Olan Filitreler Ben Bekliyordum Ki Stoklarında Var Kutularının Üstünde Bosch Yazıyor + Olarak Az Önce Gene Maslakta Olan Başka Bir Bosch Servisini Aradım Ellerinde Parça Var Hepsi Bosch Markalı Kutulu

8. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Mtv Yüzünden Dedim Aradan Çıksın Yapılan İşlemlerde % 30 İndirim +4 Taksit

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    En Azından Paylaşıyorum Adamların Yaptıklarını İsimleri Duyulursa Şunu Bunu Yaptılar Diye İyi Olur

10. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Geçenlerde Akparda İndirim Vardı Yağ Dahil 75 Tl İdi Bakım Parçaları

11. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bi Tanıdık Diyelim Fluence Alıcaktı Caydırdım 2008 Sonata Aldı Diyorki Hyundaiden Beklemezdim Dedi :) Dedim Nasıl Süper Ötesi Güle Güle Kullansın

12. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Mürsel Abi Bende Öyle Yapıyordum :) Dedim Malum Para Durumları Kısıtlı Hem Taksit Olur Bu Vesile İle Güzelde Bir Check Olur Demiştim Yoksa Normalde Ustam Var

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben de Fluence parasına Sonata aldım, gayet de mutluyum kendisinden. Gerçi bi tane de Fluence var evde ama :)

14. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    67 lira fullenceye verecegime 2011 model a4 ler var süper sline hemde onlardan alırım.... 75 lira verecegim yani.

15. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Fluence Evde Ama :) Sonata Can Yakıcı :) Herifi Görsem Haftadır Yok Ne Durumda Acaba

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Dizel ve benzin farkı sıkıntı ama. 75 liraya 1.8T motor boş A4 buluruz anca. A6 gelmiş bizim oraya, cumartesi günü bakalım bi. Sulanma durumları yaşayabilirim :D

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fluence in yol tutuşu Sonata'dan iyi ama öyle de bi sıkıntı var :) Araba çeşitliliği birazcık fazla bizim evde :D

18. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Konudanda Ayrılmayalım :)

19. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Abi bi a4 bulamadın bana.A4 sline istiyorum gelmiyomu hiç oraya ama beyaz olacak :))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-orjinal-sunroof-lu-garaj-arabasi-69443881/detay/ ah babam alsa bunda gözüm varda :))

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende 2008 audi a5 coupede var satıyorum sonatada var..

sonatayı neden aldım bu paraya bu dolulukda bu kalitede ve bu motordaki bir arabanın önünde yıldızı olsa yani mercedes olsa ikinci el fiyatı bile 70-80 bin tl olurdu bmw olsa 60-70 bin tl olurdu.. audi olsa gene 60-70 bin tl olurdu..

parasından değil ama ben enayi olmayı sevmiyorum aynı donanımı lüksü konforu daha ucuza almak varken niye gidiyim fazla para veriyimki.
    birde bu tür araçların masraflarıda pahalı oluyor benim a5 in ön far bixenon seti arıza yapdı beyin yakdı 3500tl komple far sistemi tutdu termostadında kaçak var su eksiltiyor fazla değil ama eksiltiyor servisin verdiği fiyat 3 bin tl den başlar 5-6 ya kadar arızasına kadar yolu var diyorlar bende öyle biniyorum sürüyorum üstelik sonatada olan donanımın yarısı a5 coupe 1.8 tfsi sline paket aracımda yok..

ne yok elektrikli koltuk yok ne yok sunroof yok ne yok derisi yok v.b daha pek çok şey sayabilirim.. üstelik ikici el fiyatıda 90 bin tl yani işde alman alman diye bu fiyatlar aynı kalitede aynı segmentte hyundai olsa misal coupe tarzı bir aracı 40 bin tl anca ederdi..

amcamda a6 2.0tdi var adamın aracı 2009 model op orjinal araç airbag ışığı yakdı bulamadılar arızayı üstüne garantiden bir sürü parça değişdi ona rağmen cebinden adamın 2 bin tl para gitti..

yani marka olması demek sorunsuz olduğu yada kaliteli olduğu anlamına gelmiyor bana şu andaki a5 immi yoksa sonatamı desen sonata derim çünkü iki aracıda sürüyorum iki aracında sahibiyim.. iki aracıda çok iyi biliyorum artısını eksisini audinin tek iyi yanı yol tutuşu alman farkı sonata biraz daha sallantılı oda bozuk yollarda işde otobanda ikiside kaymak gibi gidiyor..

şimdi birde chip ile 170 beygir yaparsam sonata fişek gibi olur..

Düzenleyen : panzer

Bu Sayfayı Paylaş