Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BorPower Nano Yağlayıcının Etkisi

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda nuhogluahmet tarafından 3 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    evet banada tamirci eski arabalarda biraz daha faydalı dedi.

2. mysugar

mysugar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yorumların cogunu okudum benimde katkım olsun istedim. Arkadaşlar eğer aracımız düşük km.de ve servis garanti kapsamında ise servisin önerdiği yağı ve periyotlarda bakımlarını yaptırmalıyız. Ne yağına ne mazotuna katkı koymamamız gerekmektedir. işin en mantıklı açıklamasıda budur sonuçta servis, talimatları bakım ve periyotlarını bizler değil yani türkler. aracın yapıldığı ülke teknisyenleri ve uluslararası standartlara göre belirlenmekte.

Ama dersenizki benim aracaım yaşlandı yağ takıyor, çok fazla yakıt tüketiyor, aşırı ses var aldıgımda 1000 km deydi şimdi 100 000 kmde. o zaman bu tip katkıların faydası görülecektir. bunun nedeni ise artk piston , gömlek gibi aşırı sürtünmeye maruz kalan elemanların miyadlarının dolmasından kaynaklanmaktadır. mevsim şartlarına göre yağın inceltilip yada kalınlaştırılarak. şikayetlerin azaltılabildiği gibi bor gibi katkıları kullanarak bir takım değişiklikler ve motor, yağ ve yakıt ömrü gibi bir nebzede uzaltılabilir. onun için düşük km.deki araçlarda bu tip karışımları tavsiye etmiyorum..

iyi çalışmalar..

3. Misafir

Misafir Guest

Üstad bahsedilen ürün "katkı" değildir, dolabı iterken altına bilya koymak gibi düşünün....

4. DFA40

DFA40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben kullandım urunu 10.000 km gectı ılk koydugumdan berı

gercekten ıse yarıyo.ozellıkle yaslı motorlarda barız gorunuyor faydası.
    10.000 km oldu ya ben alıstım yada ılk bastakı etkısı yok.oncelerı aracı sabah aracı ılk calıstırdıgımda nasıl dıyım sankı tekleye tekleye calısıyodu.anlatamadım yanı zıplıyodu ara ara.bor koyunca onu kesmıstı.duman atma sıfıra ınmıstı.
    sımdı hala duman atmıyor ama o teklemler yıne basladı motor ısınınca kesıyor.

demek ıstedıgım 60.000 km dayanır dıyo ama ılk yag degısımınden sonra pek ıse yaramıyo gıbı geldı bana.5.000 de bır yag degısıyorum.

sabahları 1 ve 2. vıteslerım zor gecıyo. sımdı borun sanzuman ıcın olan katkısını alcam. ATF aldım bı ıse yaramadı

5. cihan53

cihan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Beyler bir çok markada servisdanışmanlğı yaptım bor power ürününün faydasını biliyorum .Kesinlikleyararı vardır. Aşınmayı , sesi çalışmayı azaltır.Siteden bilgileri edinin boş ürün değildir.

http://www.nnt.com.tr/

6. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yağ ve filtreleri değiştireli 700 km olmuş...şimdi koysam acaba bi sıkıntı olurmu ?

7. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    daha nerdeyse 9000km niz var bir sıkıntısı olmaz sanırım

8. Misafir

Misafir Guest

Olmaz.........

9. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkurler...

10. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ya arkadaşlar bakıyorumda herkes aynı şeyi söylüyor, Motor yağlarında katkı koymayın yazıyor.. Ama bu ürün katkı değil.. Motor yağıyla bir bağlantısı yok o ayrı görev yapıyor bu ayrı sadece karter 'den koyuyorsunuz okadar... Yani hiç bir sıkıntı olmaz koyabilirsiniz.. Garanti arabayada,0 arabayada 500 bin arabayada, Saygılar

11. Misafir

Misafir Guest

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif, katılıyorum, şimdiye kadar beni ikna eden tek katkı bu oldu...

Bu Sayfayı Paylaş