Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bor Power hk. detaylı bilgi..

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda AcarBey tarafından 3 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Önce bi inceleyin bakalım, hoca'nın dediği gibimiymiş...

http://www.nnt.com.tr/Sertifikalar.html

2. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok degişik yorumlar var ama genelleme olumlu yorumlar en iyisini kullananlar bilir birde bu ürünü kesinlikle yetkili servisinden almak lazım bu gün araştırdım eski kabını buldum daha önce aldıgım sahtesiymiş aldıgım yere gittim inkar etti ben satmadım diyor ispatlıyamadımda 8 ay geçti aradan bu yüzden faydası olmadıgına inanmıştım birde kabı küçük taksiler içinmiş anlayacagınız dolandırıldık dolandıranda sahiplenmiyor neyse yorumlara göre bi daha deneyecem orjinalini alıpta

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    ben son bakımında koydurdum ve motor sesi bayağı azaldı. özellikle yüksek devirlerde gelen seslerde yararı oldu. çekişi arttırması yada yakıtı azaltması konusunda yorum yapamayacağım çünkü arabanın debriyajı değişti gaz ayarı filan yapıldı. ben genel olarak memnum kaldım. tavsiye ederim

4. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hepsiburada com sitesinde de var. bu ürüne orada da çok yorum yapılmış.yorumların büyük bölümü olumlu.

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hoca katkısının olmadıgını söylemedi ki!!!

motorda asınan yerleri doldurarak daha az surtunme saglandıgını ama bunun öyle mucize gibi bir etkisinin olmadıgını İTÜ de yaptıkları testlerle görmüşler. kilo verme haplarını örnek olarak vermemin sebebide budur. onlarında mucizevi bir etkisi yoktur ama faydası vardır ki bunalrda belgelenmiştir. fakat o hapları aldıgınızda bianda 10 kilo vermezsiniz. bu bor ya da diğer katkılarda aynı. kullandınız hemen motor sesi azaldı, araba daha az yakmaya basladı, yok böyle bişi. mutlaka az yakmasına etki etmiştir;sonucta daha az sürtünme gerceklestigi için cok daha performans verir ama bunu anca makinaya baglayınca tespit edebiliyorlar, öyle sürününü farkına varabilecegi bir etki saglamıyor!!

6. Canhan83

Canhan83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bu arkadaşımın yorumuna bende katılıyorum. Bakım yaptırdıktan sonra zaten yakıt tüketiminiz düşecektir düşmemesi gibi bir durum çok küçük bir ihtimaldir yani bakım yaptırdıktan sonra bor power kullanmanız ve sonrasında yakıt tüketimi düştü titreme azaldı gibi düzelmeler tamamen yaptırdığınız bakımla ilgilidir. Hiç mi katkısı olmaz sende yani derseniz bence parçaların az aşınmasına katkısı olabilir mesela. iyi günler hepinize...

7. AcarBey

AcarBey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <DIV id=post_message_26691>Değerli Forum Sakinleri,

Türkiye’nin ilk ve en güçlü tüketici örgütü olan Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD), 15 Mart 2010 Dünya Tüketiciler Günü yıldönümü kutlamasında, tüketiciler için “beğenilen markayı ortaya çıkartan ve yücelten” İcra Kurulu Başkanımız Sn. CAFER AKIN’ı “Altın Adam Ödülü” ile onurlandırma ve tüm tüketicilere duyurma kararı almıştır.

Altın Adam ödülü, hiçbir şekilde ücrete tabi değildir. Tüketicilerin iradesiyle verilmiştir.

TTKD seçici kurulun bu konudaki gerekçeleri aşağıdaki gibidir:
    1- Firmanın derneğe ulaşan 25.000 şikayet arasında en az veya hiç şikayet almaması.
    2- Sektörde rakiplerine oranla özelliği olan performans ve güç sağlaması, bu açıdan da tüketiciler lehine hamle yapmış olması dır.
    Bu ödül ile birlikte BORPOWER'a verilen sertifika ile TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosunu da ürün ambalajlarımızda ve tüm görsel çalışmalarımızda kullanıma açmıştır.

Bu gurur verici olayı siz değerli forum sakinleri ile paylaşır, saygılarımızı sunarız.

8. metin21

metin21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar acar bey, diyarbakırda resmi satış noktanız varmı?

9. Misafir

Misafir Guest

Tabi'ki çok onur verici bir şey ve paylaşılması gereken bir şey....Paylaşım için teşekkürler...

10. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tebrikler NNT Bor Power.

Son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var:

Ulusal kanallarda prime-time kuşağında ekranlarda bor power reklamlarını sıkça görmeye başladım.
    Fakat ürünle ilgili tanıtım "yakıt tasarrufu" üzerine yapılıyor.
    bence motoru ve aksamlarını koruma özelliğ birincil aşamada olmalı.

11. AcarBey

AcarBey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Metin21,

Diyarbakır'da 7 satış noktamız vardır. Birkaçının iletişim bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Saygılarımla.

KAÇMAZ OTO VOLKSWAGEN YETKİLİ SERVİS
    3.SANAYİ SİTESİ SOKAK 1 BLOK NO:27
    DİYARBAKIR
    MERKEZ
    0412 255 09 75

CANLAR OTO OPEL YETKİLİ SERVİSİ
    ŞANLIURFA YOLU ÜZERİ 3 KM
    DİYARBAKIR
    MERKEZ
    0412 251 88 20

AS-KUR OTOMOTİV-SEAT VOLKSWAGEN YETKİLİ SERVİS
    ELAZIĞ YOLU 4 KM.
    DİYARBAKIR
    MERKEZ
    0412 339 05 14

AYAZ TİCARET HIRDAVAT VE MADENİ YAĞ ŞEHMUZ AYAZ
    ÇINAR SANAYİ SİTESİ ÇINAR
    DİYARBAKIR
    ÇINAR
    0536 312 79 89

12. metin21

metin21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tşkler acar bey..

13. AcarBey

AcarBey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Coşkun Bey,

Bu ödüllere firmamızı layık gören ve bu zorlu yolda bizlere destek olan tüm tüketicilere ve halkıma teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla.

14. AcarBey

AcarBey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sn. H.Onur,

Yerinde bir tespitiniz olmuş. Ancak piyasa ve ekonomik şartlar göz önüne alındığında yakıt ekonomisi maalesef ön plana geçmektedir. Elbetteki diğer söylediğiniz etkiler de çok önemlidir. Tüm etkilerini uzun uzun atlatabilmek için radyo ve televizyonda yer alan bazı programlarda sponsorlukluk anlaşması yapılmıştır.Önümüzdeki aylardatanıtım konusunda çok yoğun çalışmalarımız olacaktır.

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

15. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamlar. Bende Bor hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istedim Aracım Accent 1.3LX şu anda 130bin'de. 10bin km önce bir süredir sıkıntı yaşamaya başladığım şanzıman sorunları birçok usta tarafından senkromeç değişimi gerekiyor (Servis dahil) dedikten sonra (Özellikle 5'ten dörde,4'ten üçe, 3'den 2 ye, 1'den 2 ye, neredeyse tüm viteslerde cırtlama tabir edilen durum vardı. Şanzıman yağını eksiktir diye tamamlattım o da işe yaramadı.) daha öncesinden bilgim dahilinde olan Borpower GBX'i denemeye karar verdim. Ayrıca şanzıman yağınıda aracın önerdiği yeni orjinal yağ ve BorpowerGBX'i birlikte uyguladım. Yani büyücü değneği olsa bu kadar işe yaramazdı. Yukarıda saydığım sıkıntılarınhepsi bir bıçak gibi kesildi ve şu anda eski şikayetlerimden eser yok. Tek yanlışım Borpower ile aynı anda şanzıman yağınıda değiştirmem oldu bu durumda bubaşarının gerçek sahibi kim tam belli olamadı (yarı yarıya oldu). Yaklaşık bir 5000km filan önce de Borpower MS-250 kattım aracıma bir defa görsel faydasını kesinlikle görüyorsunuz aynı yokuşta eskiden daha çok bağıran ve belli km yapan aracınız aynı yokuşu daha az bir devirde ve çok daha sessiz bir biçimde çıkıyor ve ben bunu gördüm. Borpower ile ilgili çok yazılıp çiziliyor ama ne demişler sezar'ın hakkını sezara verecen, bana fayda sağladı ve ben bunu gördüysem bu üründen övgüyle bahsederim herkes gibi bende işe yaramasaydı boşuna para diyecektim elbette. Bu arada ürünün sıfır araç ilebizimki gibi 100bini devirmiş araçlardan daha az sonuç vereceğine inananlardanım. Hatta bu olaydan sonra forumda veya dışarıda olsun özellikle şanzıman konusunda benim sorunumdan yaşayanlara şanzıman indirtmeden önce mutlak surette şanzıman yağı (30bin km den eski ise) + Borpower GBX'i denemelerini kati surette ve şiddetle önerdim hali hazırda da öneriyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

16. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Paylaşım için teşekkürler..

17. AcarBey

AcarBey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sn. firecrab,

Deneyiminizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

18. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Acar bey sizi bulmuşken birşey sormak istiyorum..

yakıt katkınız piyasaya sürüldüğünde 35TL idi fiyatı..şu anda 15TL acaba değişen sadece fiyatı mı.? yoksa içeriğide mi değişti.?

19. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Sayın Acar bey;

Bor power ürününü 5000 km önce ekledim ve araçın yağ değşimini 6-7 ay(5-6 bin km) süre içerisinde yaparım.
    Etki süresi 40000 km olan ürünü yeniden 5000-10000 km sonra yağ değişiminde tekrar kullanımda sakınca olur mu?

20. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi akşamalar düşük km li araçlarda etkidinin daha iyi olduğu belirtiliyor acar bey bunun mantığını açıklayabilir misiniz size zahmet

Bu Sayfayı Paylaş