Bugün itibari ile 650 km devrildi. Şu ana kadarki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. malum Blue çok tartışılan bir araç oldu aramızda. Otomatik şanzıman: Eski aracım clio ile kıyaslayabilirm. Kesinlikle daha hızlı. Ancak bir kaç noktada düzeltme gerekecek. 60 üzeri süratlarde yokuş yukarı hızlnamada 4 den 3 dönmediği için yavaş kalıyor. MAnuel mudahale gerekiyor. (şanzımanın en önemli artısı elle istediğinizi yapmanızı sağlıyopr. Sanki biraz fren balataları çabuk ısınıyor gibi hissetmeye basladı. Motor ısınması eski aracıma göre daha hızlı. ıısnma tamamlanınca eco modu actif oluyor. Geri sürüşlerde görüş gerçekten kısıtlı. En kısa zamanda kamera taktıracam Ortalama yakıt 30-35 kuruş ki bence mükemmel Ses izolasyonu çok tartışıldı. bence orta. daha yumuşak bir lastik ile daha da iyi olacak. Multi medya bence en güzel tarafı. Müzik dinlemeye doyamıyorum bu arabada Son söz: Günde en az 4 kişiye raraç hakkında bilgi vermem gerekiyor çünkü herkesin gözü üstümde. Geçen hafta citroen c4 ile dolaştım kimse bakmamıştı.
SELAM ARKADAŞLAR ARAÇLA ALAKALI BIR SORUM OLACAK BENDE 1.6 CRDI PRIME BLUE VAR ARACTA BULUNAN TEYP bluetooth ÖZELLİĞİ VAR AMA TLFNA EŞLEŞTİRME YAPAMIYORUM KITAPCIGINIDA OKUYUP YAPTIGIM HALDE TLF GÖRMÜYOR TYP GÖRMÜYOR VE EŞLEŞTİRME YAPAMIYORUM BİR KAC DEĞİŞİK TLF LADA YAPTIM OLMUYOR NASIL YAPMAM GEREKİYOR BİLENİNİZ VARSA YRDC OLURSANIZ SEVİNİRİM
aramıza hoşgeldiniz, blue kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz
daha 2. mesajınızda başka forumların reklamını yapacağınıza önce kendiniz tanıtsaydınız, forum üyelerimiz yardımcı olacaktır merak etmeyin
buyrun siz yardımcı olun o zaman. kendimizi nasıl tanıtacaz zaten profilde herşey yazıyor. istersen t.c ana adı baba adı hobilerim fobilerim falan yazayım herşeyi . bakalım siz nereden alıntı yapıp yardımcı olacaksınız merak ettim . biz foruma üye değimiyiz hem. şimdi var olan bilgilerimi de sildim burası sizin çiftliğiniz sanırım .çiftliğiniz hayırlı olsun bu çiftlikte artık yokum..... Düzenleyen : OGEÇE
27 nisanda üye oluşsun ama daha forumun bir tanışma bölümü olduğundan haberin yok, linke bakabilirsin https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_topics.asp?FID=2 her üye kendini tanıtmak için bit konu açar, bizde ne kadar iyi niyetli olduğunu görür ve ona göre yaklaşırız siz ne kendinizi tanıtmışsınız, ne forumda bir paylaşımınız var, sonrada gidip başka forumları adres gösteryirosunuz, bu forumda 20 binden fazla konu var, 385bin mesaj yazılmış, senin gibilere forumu küçük düşürtmem ister kalır ister giderrsin, benim için önemli değil, ama kalırsan forum kurallarına uyman gerekir
arkadaşlar bu alperen41 ve ogeçe aynı kişidir, kendi sorduğu soruya kendi cevap verip, forumunun reklamını yapmaya çalışan bir varlık kendisi lütfen bu tipleri dikkate almayınız...