Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BJK ya destek

'Sohbet' forumunda Asel Kaan Efe tarafından 19 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. KartalMania

KartalMania Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    84
    Ad Soyad:
    Erman Sey
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    maalesef elendik.

Sibel bunu beğendi.
  2. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC

kUSURA BAKMAyın ama futboldan bi gram anlamadığınız yazdığın mesajla ortada.
    Maçın tek sorumlusu taktik tercihleri ile teknik direktördür.Takımın resmi sitesine girersen Biliç'in açıklamalarında bunu görebilirsiniz.
    Son olarak Tolga ya futbolun içinde olan duayenler teknik adamlar eski futbolcular ve bu oyundan biraz olsun anlayanların herhangi birine Tolga'nın amatör bi kaleci olduğunu söylediğinizde size yeterince basit cümlelerle çok açık cevap verirler. Cevap verirler diyorum çünkü ben vermek istemiyorum.
    Son Söz Beşiktaş bu tura kadar çok iyi mücadele ile gelmiştir bize tebrik etmek düşer Bi daha ki seneye daha çok takımla daha iyi yerlerde olmak ümidiyle...
    Saygılar.

ardaozdemir bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Dostum futbol bilgimi asla tartışma konusu yaptırmam daha maçın ilk dakikasından itibaren Tolga amatörce hareketler sergilemiş ve yediği goller de bunun sonucudur ayrıca top Tolgaya her geldiğinde herkesin yüreği ağzına geliyordu bana göre böyle bir kaleci bu günden tezi yok bu takımdan gitmeli ve kaleye Cenk geçmeli , bir GS li olarak görüşüm bunlar ayrıca Biliç gerçek bir hoca yaptığı ve yapmadığı bazı kararlar kısmen tartışılabilir.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Cilo bunu beğendi.
  4. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC

Değerli abicim futbol bilgini tartışma konusu yaptırmayacak kadar iyi isen bu konuda bir futbolcu bir maç ile amatör olmaz gönderilmesine karar verilmez olduğunu bilmeniz gerektiğini düşünüyorum(Topayağına geldiğinde gereksiz ayakta tutmasına ve kısa pas tercihlerinde ki hatalarına katılıyorum). Ayrıca son golü görmedim Diğer iki golde kalecinin hatası yoktur (Bu söylediğimi de asla tartışma konusu yaptırmayacağım kalecilik deneyimime dayanarak söylüyorum)

Bu Sayfayı Paylaş