Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Biz de tüpleniyoruz :))

'LPG Sistemleri' forumunda Göksenin Arda tarafından 26 Ekim 2014 tarihinde açılan konu

1. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Abilerim kardeşlerim verdiğiniz bilgiler için de paylaştığınız deneyimleriniz için de çok teşekkür ederim dün ankara üstün otogazda montajı yaptırdım dün yaklaşık 80 kilometre yol yaptım gazla ilk izlenimlerim gayet olumlu performans olarak benzine göre çok çok az bi fark var gaz pedalında da sanki çok hafif tepki eksikliği var gibi fakat çok da umrumda değil çalıştırdıktan çok kısa süre sonra hemen gaza geçiyor ve anlayamıyorum eğer göstergeye bakmazsam sarsıntı falan resmen sıfır tüketim hakkında bir şey diyemiycem şuan ölçüyorum buraya da yazarım fakat bir konuda yardımınıza ihtiyacım var sabah arabayı kullanıp park edince en titiz olduğum ve lpgde en çok korktuğum şeye yani yağ ve su durumuna bakmak için kaputu açtım ve malesef genleşme kabında 3 santim falan civarında su kalmış yani eksiltmiş motor soğuyunca radyatörden baktım orda da çok az bi eksilme vardı baya bi korktum sizce sebebi nedir ilk günden bu kadar eksiltmesinin araştırmalarıma göre galiba montaj yapılınca regülatöre su alınıyomuş radyatörden ve alınan su kadar eklenmesi lazımmış usta su falan eklemedi sizce bundan mıdır cevaplarsanız çok içim rahatlayacak şimdiden teşekkür ederim

2. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Regulatore ve hortumlara şu çektiği için olabilir. Ustaniza bir sorun ve şu ekleyip yine eksiltme var mı bir bakın

3. Göksenin Arda

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    hocam genelde sizin söylediğinizi duydum bende birkaç forumdan regülatöre ve hortumlara radyatörden su alıyormuş ondan dolayı eksiliyormuş ve montajdan sonra eklenmesi gerekiyormuş aldığı suyu ama usta su eklemedi hiç acaba bu eksiltme bir kereliğe mahsus mu yoksa sürekli olacak mı bu

4. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bizim lada da şu eksiltme olmuyordu. Kurban bayramında şu eksilttigini farkettim. Daha sonrasında suya lpg karıştığını farkettim biraz araştırınca regulatorun diyafram arızasından dolayı böyle olduğunu öğrendim. Dedigim gibisi en iyisi şu ekleyin ve takip edin. Eğer hala eksiltme yapıyor ise montajın yapıldığı yere gidip baktirabilirsiniz.

5. Göksenin Arda

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Suyun eksik olduğunu görünce hemen genleşme kabından da radyatörden de tamamladım suyunu önümüzdeki iki gün tekrar 80 km yapıcam bakalım inşallah eksiltmez bir de şoför tarafındaki paspasın altının ıslandığını farkettim bugün acaba arabaya ıslak ayakla bindiğimden mi yoksa içeri su mu alıyor bilemedim direksiyon altından tesisat için delik açmışlardı ondan kaynaklandığını düşünüyorum ya bakalım

6. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Belki bi hata yapılmış da olabilir ama dikkat et suya allah korusun daha büyük bir probleme yol açmasın. İnşallah memnun kalırsın sistemden biz 2008 yılından beri lada da lpg kullanıyoruz. Benim hesabıma göre benzinde kullansak daha karlı olacaktı bizim icin. Sistem sürekli sıkıntı yaşatıyor

7. Göksenin Arda

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    su ve yağ olayı çok korkutuyo beni dediğin gibi çok maliyetli sorunlara yol açabilir en iyisi paspasın altının ıslanması için ve eğer eksiltme devam ederse su için de montaj yapan yere bi uğramak

8. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Lpg su isisiyla caliyor yaklasik 1 litre su cekiyor regulator eksilen suyu ekleyin muhtemelen bir daha olnayacaktir . Ben iki senedir hic su eklemedim arabaya

9. Göksenin Arda

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Abi valla akşam akşam içimi ferahlattın sağolasın inşallah tekrar yapmaz ben de regülatöre su çektiğinden dolayı bir seferliğe mahsus yaptığı düşüncesindeyim

10. Göksenin Arda

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Bugün sanayiye gittim lpg takılan yere su eksilmesi için regülatör ve hortumlar ilk montajda su çekerlermiş devamında eksilme yapmazmış içim rahat etti oturduğum yerdeki paspasın ıslanması için de lpg tesisatı içi delinen yere silikon çektiler fakat burdan girmez dediler benim sol ön davlumbaz takılı değil o yüzden tekerleklerin oraya bakarken kaput açma teliydi galiba oradan içeriye su ve çamur girmiş orayı da silikonladık umarım sorun olmaz şimdi davlumbaz almam lazım

Bu Sayfayı Paylaş