Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

birileri yalan söylüyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda abrams tarafından 25 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    yok yaw 10 nuara fazla olur bence aracımın en cok sevdiyim özeliyi tüm samimiyetle söylüyorum arka çamı da otomtik olması ve seri olması.. tabi bi gerçek var kendi sınıfın da ki araçlar arasında en iyisi hnndai ör:pailo dacia
    bence
    Düzenleyen : peace

2. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    O taksici abs'nin ne olduğunu bilmiyor galiba. Abs arabayı daha kısa sürede durdurmaz, sadece fren anında manevra yapmanıza olanak sağlar diye biliyorum.

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    abs tek basına olursa dedıgın dogru ama hyundaı abs nın yanında fren destek sıstemı ebd yıde verıyorku bu muthıs bıse frene dokunur dokunmaz cıvı gıbı cakıyor arabayı bu ozellık c sınıfı araclarda olan bısey b sınıfında kolay kolay bulunmaz
    yanı neye benzıyor hıdrolık dıreksıyonla elektroservo dıreksıyon arasındakı fark gıbı bısey

4. gcgoktug

gcgoktug Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abrams kardeşim olumlu yada olumsuz bakış göreceli kavramdır senin sevdiğini başkası sevmez sana göre iyidir başkası beğenmez ondan sen kendi fikirlerine bak derim bende de 98yumurta kasa var yok dediler 97 ler daha çok tutuluyo avrupa diye bilmemne motor zayıf küçük kasaya göre çok yakarsın ohooo birsürü şey...gittim kendim denedim baktım ve aldım.....sana göre arabanın beğenmediğin yeri ne?var mı?yakıtımı yol tutuşumu fren mi araç içi gürültü mü??neyle kıyaslıyorlarda olumsuz diyorlar?ondan sen bak kardeşim arabana bakımını yaptır bin gez Allah yol selameti versin...bence Türkiye piyasasının en güzel arabaları Hyundai ler...bakımı ucuz parçası bol kullanışlı sağlam görüntüsü de gayet güzel arabalar ben gayet memnunum satarsam ileride yine Hyundai alıcam eminim 2005 üstü ve dizel istiyorum.Şu 2-3 yıl buna binicem çünkü yeni ev aldım biraz toparlayayım yine Hyundai....

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. falcon

falcon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Şu an admire 1,3 MPI full aracım var.Önceki aracım Starex TCİ idi. Fiyatına göre ve bana göre de mükemmel araç Hyundai ler. Zaten sloganında da belli : " Drive your way " Fazla söze ne hacet.

7. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum şimdilk memnunum. 1 yılın sonunda kesin kararımı verip ya satıp sıfırını alacağım ya da model değiştireceğim. Arkadakileri fazla hoplattığı doğru ama amartisörlerimden ses gelmiyor şimdilik. Sadece bagajdan gelen bir tıkırtısesi var ne olduğunu çözemedim, kriko bir yerlere çarpıyor gibi geliyor. Bir gün bagajı boşaltıp deneyeceğim.

Bu Sayfayı Paylaş