Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

birileri yalan söylüyor

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda abrams tarafından 25 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

2007 1.5 110hp Era var Alalı 2 Ay oldu Hem Seri Hemde Bastığınız Zaman Koltuğa Yapıstırıyor Resmen Kopek Gibi Gidiyo derlerya Aynen öle
    Bence 10 Numara Araç Yol Tutuşu Olsun Gidişi Olsun Konforu Olsun

Düzenleyen : CyberX-TR

2. ALKZN

ALKZN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen dediğin gibi gaza bastın mı köpek gibi gidiyor.Işıklardan giderken kimse geçemiyor herkez geride kalıyor

3. Misafir

Misafir Guest

Hararet göstergesinin olmamasını anlarım bunu diğer markalarda yapıyor Opel de de yok hararet göstergesi. Cam açma kapama butonlarının ledleri için yapacaklarınızı forumda arkadaşlar detaylıca anlatmışlar. Veya iyi bir oto elektrikçiye gidin 1 saate ve 20 tl ye ledler takılabiliyor.

4. Misafir

Misafir Guest

Aman arkadaşlar araç köpek gibi gidiyor ama duramıyor. Yani uçuyor ama konamıyor misali. Aman diyeyim aman dikkatli olun.Gaza gelmeyin.

5. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

ben art niyetle değil samimiyetle yazdım çünkü yeni era aldım bilerek .fakat firmanın politikası yanlış onu belirtmek istedim .sonra bizim şimdi elimizdeki ürün gelecekte tercih edilmeyen bir marka olur böyle giderse.opelde cd çalar tuşlarını kullanarak harareti öğrenebilirsiniz. iki üç led eksik koymakla,arka diskleri kampana yapmakla,hararet göstergesi koymamakla,karter için basit bir koruma koymamakla,torpido gözünü karanlık bırakmakla çok mu kazanıyorsunuz ?yoksa ilerde müşteri mi kaybediyorsunuz? bunu sorgulamaları lazım. herkes ne kadar ekmek o kadar köfte diyor ama az da bir para verilmiyor bir 2010 1.6 era ya. Amortisörlerle ilgili sıkıntısı olmayan yok eski modellerde.bizimkinde bir değişiklik var mı bilmiyorum ama firmanın bunları izleyip düzeltmesi gerekmez mi. toyota bu yıl çok müşteri kaybetti.geri çağırdığı araçlar yüzünden. adam gibi üretseydin derler adama .ama kusurlu malı geri alıp düzeltmek te tarihe delikanlılık olarak geçiyor.inşallah bizim erada böyle bir sıkıntı yoktur.varsa da kimsenin geri çağıracağını sanmam.neden elektrikçiye yepyeni aracımı kurcalatayım servis yapsın parasıyla değil mi?

6. RDB18

RDB18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim abim taksiye takdırdı tüplü .benimki benzinli odiyo yağ yakıyo bilmiyorum benimki benzinli?

7. raver

raver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    3 yıl oldu alalı bir daha alsam yine era alırım beni hiç pişman etmedi maşallah maceraya hiiiç gerek yok 4ever era.

8. sehzade30

sehzade30 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    canım kardeşim ben 1.5 era ile uzun yol yaptım çok güzel yolda tuttu çok güzelde yakıtı vardı nerdeyse ortalama 160-170km hızla ile yolda ne savrulma ne tutunma sorunu vardı ortalama km de 170 krş yaktı bir depo ile yaklaşık bu hızlarda 850 km yol yaptım daha ne olsun

9. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımla 5. yılıma girdim yine alsam era alırdım ama 2006 era alırdım.Arkadaşlar alınmasın ama 2008 den sonraki modellere verilen paraları çok buluyorum.

2006 selecti 22.5 a almıştım.Şu anda en az 50 parça eksilttiler ve start modelini daha pahalıya satıyolar.Kesinlikle bu rakamları etmez şu anda.

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=7489&PN=1

Düzenleyen : krank

10. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Önce Hüpletiyo Sonra Gümletiyo diyosun Yani Usta :))

11. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    taksicinin biri şöyle dedi kullandığım araçlar arasındaki en iyi seri araba ama abs si yoksa binmeyecksin duramazsın....

12. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ıfır araç alınca insanlarda en büyük beklenti baş ağrımaması... ve genlede he marka ile ilgili olumlu olmsuz yorumlarla karşılaşmak mümkün... bence en sağlam olanı ustası ve servisi iyi olan ( kanı olarak değil yaşadığınız bölgede hangisi iyi ise o) aracı alın.....
    birde bir model çıktıktan sonra ömrü artık 4-5 yıl yani ya kasa ya motor ya donanım değişiyor değilmi? ve bu değişim zamanı yaklaşınca ve araç tutulan bir araç ise her MARKA tasarrufa giriyor. ben size Mercedes VİTO 2003 yılında bir önceki modeline göre ne haltlar yediğini anlatsam şaşırırsınız...

13. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yani bu Eradaki değişim normal diyorsunuz.

14. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tüm markalar aynısını yapıyor. beklentilerinizi fiyat performans vb. karşılıması tercihinizi etkilemeli bence .yoksa araçta geçen sene şu özellik vardı bu sene yapmamışlar gibi husus alacağınız aracı seçmenize engel olmaz..

15. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

merhaba arkadaş.yazdıklarını yarım saat ara ile üç defa okudum anlamadım.farklı bir boyuttan veya değişik bir bakış açısı ile yazılmış her halde. tekrar yazıp beni meraktan kurtarırmısın.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bence o taksici ehliyetini çöpe atsın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif. Abs ile durmanın bir alakası yok. Abs siz aracta duruyor. Abs kitlenmeyi engelleyen ve menevra yapmayı saglayan bir sistem. Arabayı daha iyi durduran bir sistem değil. Arabayı durduran sşstem frenleridir. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

17. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    taksici hangi seri arabaları test etmiş?Abs fren mesafesini uzatıyor zaten. kusura bakmasınlar ama taksiciler pek bilinçli sürücüler olmuyor her zaman.

18. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ABS sistemi çoğu durumda fren mesafesini ARTTIRIR yani ABS aracı kısa sürede ve mesafede durdurmaz araç frenleme yaparken stabil kalmasını sağlar.

19. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bence taksici arkadaş şunu demek istmiştir..sonuçta çok yüksek hızla giden arabaya siz bildiğimiz basit hidrolik cendereli bir sistem koyamazsınız.zaten normal frende etkili bir fren yapmak istiyorsak frende pompalama işlemini gerçekleştiririz bu da size zaman kaybettirir.ama abs sistemde direk frene basarsınız..sonuçta abs daha güvenilir bir sistemdir https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

20. nahres

nahres Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2 yıldır era var ilk once 1.4 benzinli var dı tup takdırmaktansa satmayı sectim yerine dizel aldım tup taktırmaya kıyamamadım arabaya şimdi dizel era slecekt var bende cok memnunum hem yakıt olarak hemde konfor olarak ama tabiki eksik yonleri var yok deil ama onlarda erayı sevdiğim için pke gözüm görmüyor bunlarda vırajlarda biraz hızlı girdın mi savuruyor ve cok hopluyor yol seside cok fazla alıyor ama dediğim ben cok memnunum herkezede tavsiye ediyorum

Bu Sayfayı Paylaş