Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bir Era 1.5 Crdi Select'in günlüğü

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alpozturk2002 tarafından 28 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam agrasıflıge gerek yok : )) bosverınız.... : ))

2. Misafir

Misafir Guest

Çok haklısın uymayayım diyorum ama işte...Hayatında dizel araba kullanmamış yazdıklarından belli. Kendi kendini madara ediyor... Muhatap olmayayım bir daha... Ne modeller var forumda yaahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Çalıştığım yerde 5 kişinin dizel arabası var ben dahil. Diğerleri benden de az yol yapmalarına rağmen dizel adılar. Hatta biri ikinci el dizel aldı. Hpemimizden çok titiz biridir. Bu kadar dizel eleştirisinden sonra öncelikle o almazdı buna eminim:) Onunki Albea 1.3, diğerleri ford fiesta 1.4, corsa 1.4, polo 1.4. hiç şikayetleri yok. Ama bu biraz da şans işi. Benzinlilerde de 0 arabada bile problem çıkıyor. Abim ikinci el dizel polo aldı. Motor arızalı çıktı. 3-4 bin Tl si gitti. Şans işi. Diyecek bişey yok:)

4. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bosverın hocam...bırbırımızı kırmayalım...

5. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam corsa 1.4 dızel???eskılerde wardı yanılmıyrsm.yenılerı 1.3

6. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yanılıyor olabilirm. 2004 model araba.

7. Misafir

Misafir Guest

eraların dizeline laf yok valla her türlü gidiyor torku harika çünkü 110bg de az değil harbiden gidiyor dizelleri sevmiyor da olsam bu gerçeği değiştirmez.ayrıca boş konuşanlarla muhattap olup polemiğe girmeye gerek yok

8. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Opelin kullandığı dizel motor Fiat ın dizel motorudur, bilginize...

9. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1.3 70 hp lık motor.albea ' nın torku yanlıs hatırlamıyorsam 175 nm idi...

10. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mehmet hoca hayırlı olsun.Bende aracımı pazartesi alacağım ile gidip.Aracınızın tekerleri orjinalmi yoksa değiştirdiniz mi eğer orjinalse aracın orjinal lastik performansı nasıl??

11. Misafir

Misafir Guest

Mehmet Hocamın lastikler 195/55/15 jantlar mam w1 ve araca çok güzel yakışmış. Bende yapacağım ama süspansiyonu sert bulduğum için daha ince yanak lastikle dahada sertleşmesin diye yapmıyorum şimdilik
    Düzenleyen : raven

12. era33

era33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracında lastiğinises olmaması içinve konforlu olması için değiştiren arkadaşlar var mı _? sizce lastikler ne olmalı _? yumşak lastik hangisidir _? accent era orjinal lastiği değiştirilmelimidir daha yeni aldık arabayı _? birde internet sitesinde arka frenler kampana yazıyor mehmet hocam sizin arcın arka frenlerine baktınız mı_? Benim bayi disk diyor ama bakalım alınca göreceğiz.

13. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    abs warsa zaten 4 u de dısk tır....

14. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1. si forum yöneticilerine seslenmek istiyorum. Böyle seviyesiz sataşmalar neden forumdan kaldırılmıyor merak ediyorum. Demek adamın birinin gelip sövmesimi lazım yazısını kaldırmak için. Ben bu durumu hiç beğenmedim. Bu gün size biri uygunsuz konuşur yarın bize. Böyle olursa bu forumda yazı yazarken iki kere düşünmemiz lazım demekki.
    2.si select aracın sahibi arkadaşıma. Araban 25-26 milyar verip alabileceğin türkiyedeki en sorunsuz arabadır. 4 yıl 1.4 benzinli fiat siena, 4 yıl 1.4 opel astra benzinli, 4 yıl 1.6 benzinli astra kullandım ve bu 3 aracıda sıfır aldım. Su anda 1.5 crdi team var 1.5 yıldır kullanıyorum. Sana şunu söyleyebilirim tecrübe olarak. 1.4 benzinli araçlar klima açıldığında tam bir kağnıya dönüşür özellikle dik şehriçi kullananlar bilir. 1.6 benzinli ler bile klimayla kasar şehiriçinde. Sadece sana şunu söyleyeyim yarın git 1.4 benzinli araç kirala ve şehiriçi klima açık dolaş sonra kendi arabana bin dolaş aynı yolda nedemek istediğimi göreceksin. 1.4 benzinli opel aracım daha ilk aldığımda vitesten atınca devir arttırıp azaltıyodu kafasına göre beyin dahil herşey değişti bulamadılar 1 yıl sonra yazılımdan kaynaklandığı için yazılım yenilendi. 1 yıl sonra radyatör fanlarını yöneten beyin yandı. 2 yıl içinde klima komprösörü yatak sardı. Yani benzinli olunca sıfır arabada nasıl problem çıkar ben iyi bilirim.
    Sonuç: Arabanın keyfini süüüüüüüüüüüüürrr

15. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Boşverin takmayın kafaya,"ben dizele güzel demem dizel benim olmayınca" hesabıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifmalesef dizel karşıtımı diyelim,yoksa dizeli kıskananlarmı diyelim ne desek bilmem ama forumda böyleleri bir elin parmak sayısını geçmez....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifabuk subuk konuşurlar susarlar...

16. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Tam tersine ravenhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.giflastiklerin b250 veya p6000dir.Valla bu lastiklerle yaptığın km'lere acıyacaksın taktırıncahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifaynen bu ölçüde ve bu jantı taktır daha sonra U şeklindeki virajları hiç korkmadan 80km/h ilegirerek denemeni yap.farkı görünce keşke ilk aldığım gün değiştirseydim diyeceksin.aynı şekilde süspansiyon ve yol tutuşuda öyle olacak....
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

17. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    dizelin ömrü konusunda mesajlaşmalar olmuş . dayımın eski aracı 98 model mercedes e320 dizel amg paket sıfır alınmıştı . aracı satmadı 940 bin km.de oğluna verdi . mercedes bunu yapabiliyorsa sanırım hyundai düzgün kullanılırsa ve bakımları yaptırılırsa 450 bin km gidebilir . abim lpgli 1.4 sienaya 720 binde segman attırdı :) . kullanıma bağlı .

18. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    720.000,940.000 bunlar cok buyuk rakamlar hocam : )) değil 940.000,140.000 dekı arabaya guvenılmıyor artık...

19. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 milyon km yapmış coralla biliyorum araç kadar kullanımda önemli....

20. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10

siena 720 bin gitmez be hocam ona kaç kere segman atmışlardır.

Bu Sayfayı Paylaş