Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bir Era 1.5 Crdi Select'in günlüğü

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda alpozturk2002 tarafından 28 Mart 2009 tarihinde açılan konu

1. TayyEra

TayyEra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    forumdan birarkadaş 195/55/15 lastik takarsanız sorun çözülür diye bir yorum yapmıştı, buna istinaden bu masrafı yazdım.

Usta ile sürüşe çıkacağım 140 basacak yeri bulma konusunda maltepede sıkıntımız olur tabi, tem'e cıkmamız lazım, umarım gelir.

140 gelince söylediklerim olunca bana yardımcı olacaklarına inancım yok, sorunu kendim çözmem gerekecek diye tahmin ettim, öncelikle burda benzer sorunu yasamıs çözebilmiş arkadaslardan duymak istedim.

2. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Forumda 1-2 kişinin tavsiyesi ile hareket edilmez dostum... Öncelikle burada 1-2 kişiden çok daha fazla kişide ERA var ve o arkadaşlar aracın orjinal lastik ve jantları ile senin anlattiğin sorunları yaşamıyorlar dolayısıyla söz konusu araç eranın orjinal lastik ölçüleri 185 65 R14'tür. Bu ölçüler bu araca göre üreticiler tarafından türlü testlerden geçirilerek en uygun ölçüler olduğu belirlenmiştir. Araçlar üretilirken lastikleri kullanıcıların keyfine göre belirlenmiyor, isteyen daha sonra istediğini takıyor o başka konu... Sizin için şu anda doğrusu orjinal lastik ve jantlarla şikayetinizin sonlanmasıdır...

3. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadşlar 3 kere yakıt ölçümü yaptım. En son ölçümünde şehir içi 7,5 Lt / 100 Km çıktı. Köylü hesabı yapılırsa 0,183 tl . eski parayla 183 bin lira. Dizelin litresi 2.440 TL .150 yi yakalayan arkadaşlar nasıl yakalıyorlar acaba. Mesela ben her çalıştırmada ve stop etmeden önce 1 er dakika bekliyorum enaz. 1600 Km araç şu an. Düşer umarım.

4. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yok mu yakında ölçen dizel yakıtı

Bu Sayfayı Paylaş