Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bir Bagaj Led de Benden...(era)

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda YeniAccentEra10 tarafından 8 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. meydey

meydey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    burak karasu
    güzel olmuş

2. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Arkadaşlar ben bu konuda daha orjinal bir şeyler yapmak istiyorum ne dersiniz.
    orjinal bagaj tavan lambasını çıkarıp hatta orjinalını alıp içindeki ampulu çıkarıp yerine 6 ledli aynı ampulden var, hatta soğutmalı beyaz led 7000 kelvin ı bir ışık veriyor bu ampul 17 tl modacardan aldım, birde 9 ledlisi var buda 5000 kelvin ama soğutmasız oda çifti 9 tl oda modacarda.
    hangisini tercih edeceğime karar vermedim ama muhtemelen ısınmaya karşı soğutmalı olur herhalde.
    fakat elektrik bilgim yok acaba bu sofit ledler ( orjinal ampulunun birebir aynısı güçlü led ışıklı ) çok akım çekip zarar verirmi bilmiyorum ona siz bilenlerden yardım alabilirim.
    Photon Canbus NO ERROR 36 mm 6 Ledli Tavan Ampülü 85d013 - Oto Aydınlatma Ürünleri
    ModaCar 36 MM 9 Ledli Sofit LED 5000K 011101 - Oto Aydınlatma Ürünleri
    Yani böylr bir uygulama şerit lede göre daha orjinal ve istediğimiz işi görmezmi

3. YeniAccentEra10

YeniAccentEra10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    deşifre olmak istemiyorum.
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Ben aynı zamanda dediğiniz ampul türlerini de denedim ama kendine hayrı yok. ilk sayfadaki resimlere bakın, zaten var. Bagajı aydınlık istiyorsanız şerit led olmalı.

4. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Bende akşam hava kararırken bitirdim ve denedim tabiiki doğru söylemişsiniz, ama kendine hayrı yok demeyelimde şerit ledin yerini tutmaz diyelim daha doğru olur , çünki ben şerit ledi bir önceki araçım albea da yaptım mükemmel idi buda fena olmadı ve kendi sarı ışık lambası çok kötü idi, bu şekilde ışık gücü hem beyaz hemde 3-5 kat daha fazla oldu ihtiyaç giderir , fakat kendi orjinal sarı tavan ampulunun kendine hayrı yok denilebilir.

5. EmrahKrdnz

EmrahKrdnz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Emrah KARADENİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar bende forumdan arkadaşlardan esinlenerek aracıma tavan ve bagaj led çalışması yaptım en başta tavan ledlerini yaptım sorunsuz çalışıyordu. Kapı açılırken ve on off düğmesiyle kontroldede sıkıntı yoktu. Ta ki bagaja el atana kadar bagajımda sol tarafta ufak ampul yuvası vardı oda pek ışıklandırmıyordu bende hopörlör konsolunun alt kısmına silikonlu led yapıştırdım ve elektriğide eskiden takılı ampulu sökerek oradaki yuvadan aldım. İlk denememde led lambam yandı sorun yoktu ama 1 dakika içerisinde tüm ışıklar söndü ve yanmıyor bu durum ciddi anlamda canımı sıktı ve şevkimide kırdı :( . Şu anda aracın son durumu ( merkezi kilit - tavan lambası - bagaj lambası - araç saati yanmıyor-çalışmıyor. Bunun yanında teyp çalışıyor ama hopörlörlerden ses gelmiyor. Merkezi kilit kumandama kilitlemek için bastığımda sağ kapıyı kitlemiyor ve alarm çalıyor kaç gündür manuel olarak kitliyorum. Lütfen yardımcı olun. Bu arada;
    Kullandığım ledler : P/N : A35W 60 BT :WW
    VOL : DC12W POWER : 30 W Saygılarımla.

Bu Sayfayı Paylaş