Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BİM'den park sensörü aldım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda engin_er tarafından 1 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Bu havada kesinlikle tavsiye etmem ama eliniz yatkınsa kesinlikle yapabilirsiniz. Bagaja girme kısmı en kolay olanı. Her araçta olduğu gibi sol alt tarafta bagaj havalandırması var. Aracın altına yattığınızda rahatlıkla görürsünüz. Hiçbir ek delik delmeden orayı giriş olarak kullanabilirsiniz. düzgün bir havada bir pazar günü sohbet eşliğinde yardım teklifte edebilirim... ama, "ben bir an önce taktırmak istiyorum" derseniz çakırlar en iyi seçim... Ömer Bey (servis elektrik işleri bakanı ) sizin için onu en fazla yarım saat içinde takacaktır...

2. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öğretmenim, tatildeyiz artık. her gün uygun bana. yıldızlı tokideyim .kendim takarım diyorum ama düzenli olsun istiyorum sagdan soldan kablo gözüksün istemiyorum.

3. hemso72

hemso72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya aynısından ben de aldım, kutuyu açtım ekranı aldım, ne torpidoya ne teybin oraya, hiçbi yere yakıştıramadım.en sonunda geri verdim. ama hocam aynanın oraya çok süper yerleştirmiş. tebrikler.

4. işte

işte Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    erada düz tamponda park semsörünün şık durmadığını düşünüyorum, ama tabi ihtiyaç olarak düşünüldüğünde takılabilir.

Bu Sayfayı Paylaş