Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BİM'den park sensörü aldım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda engin_er tarafından 1 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende dün gittim açılır açılmaz Bimden içeri girdim. Hepsinden vardır hatta 3-4 tane park sensörü vardı, paspas, vs. Alayımmı almayayımmı derken şimdi kim çekecek öne kadar kabloları vs diye vazgeçtim. Türkçe sesli uyarı vs olmasıda ayrıca güzel gerçektende.

2. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    BİM çalışanı olduğum için genel olarak yardımcı olmaya çalıştım..

Düzenleyen : H.SAHİN

3. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Söz hakkı doğduğu için;
    BİM üretim yapmamakta ve tedarikçi/üretici firmalardan garanti kapsamları doğrultusunda ürün alıp satmakta, Aynı ürünleri diğer " X " firmalarda satmaktadır.

4. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    reklama devam :)

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Reklam başka doğrualrı söylemek baska bir sey. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bim elektronik eşya satmayabilir ama kesinlikle piyasadaki en uygun ürünlerin kalitelisini vede muadillerini satmaktadır. ben hiç sahit olmadım bimde müşterinin kavga ettiğini demkki memnuniyeti de ilke edinmiş

Düzenleyen : haltunay

7. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    BİM adına hiç konu açmadım, açılan konu üzerine forum arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışmıştım.
    Çok çok özür...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    Tercih müşterinindir.. (2615 şubesi bulunmaktadır)

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şimdi Burda Konunun Bimle Bir Alakası Yokken Reklam Falan Denmiş...Aynı Ürünü Gidip Koçtaşdan Alsaydılar Koçtaşın Reklamımı Yapılacaktı ?...Bir Reklam Yaptı Dediğinin Kişinin Açısından Düşünün Size Ekmek Veren Bir Firma Hakkında Yalnış Birşey Söyleniyorsa Doğruları Elbet Söylemek İsteyecektir....

9. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    reklam yapmak yasak mı ki??
    isteyen istediği firmanın ismini,ünvanını,memnun olup olmadığını,şikayetini vs rahatlıkla ifade edebiliyor bu forumda.
    bunu da taktir ediyorum.

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Zaten Reklam Falanda Yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif En Başta Engin Bey Bimden Park Sensörü Aldığını Söylemiş..Coşkun ABide Bir Sorununu Söylemiş H.Kurt Beyde Yardımcı Olmaya Çalışmış...

11. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aynı sensörden bende aldım. montajını da gayet kısa sürede bitirdim. Fiyatına göre çok güzel bir ürün. tüm ultrasonic sensörlü ürünlerde olduğu gibi yağmurda saçmalayabiliyor. Bu tip ürünlerin tamamı "işi görmek için " değil " işi görmeye yardımcı olmak için" takılır; bunu unutmamak gerek.
    bim reklamı konusuna gelince, bana istediğim ürünleri uygun fiyata getiren bu firmaya teşekkürlerimi borç bilirim. Ticaret yapan bir firmanın amacı elbette para kazanmak olacak ama diğer yandan da haftada bir de olsa bana uygun fiyatlı ürünler sunan bir yer saygıyı hakediyor doğrusu. Piyasada 100 lira olan bir ürünü 20 liraya alıp adi demenin de pek makul olduğunu sanmıyorum. 3 kuruşa beş köfte alıp altıncıyı istememek lazım. Bu fiyata bu kadar kalite olur. bu kalite yetmiyor ve daha profesyonel ürünler arıyorsak ona uygun bir bedel ödemeye razı olmak gerek. Bana bu yetiyor ve en ufak bir sorunda sorgusuz sualsiz geri ödeme yapan başka bir market bilmiyorum. Neden belirtmek zorunda bile değilsiniz. fişiniz olsun yeter. Teknosaya gidip "ben bunu beğenmedim geri vereceğim" desenize.. bakalım ne diyecekler. Alan ve kullanan arkadaşlara iyi günlerde, kazasız belasız kullanmayı dilerim. not: yukarıda aynanın yanında çok daha kullanışlı ve güzel oluyor. Ayrıca Eralarda oraya monte etmek çok daha kolay.

12. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    alan arkadaşlar güzel günlerde kullansınlar. reklam olayına katılmıyorum, şöyle ki, nasıl memnun olmadığımız firmaları burada birbirimize anlatıyorsak, memnun olduklarımızı da anlatmamız kadar doğal birşey olamaz.

13. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Güle güle kullanın... Aynanın oraya nasıl koydunuz? Varsa resimlerini paylaşır mısınız?

14. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tersten anlatayım : bagajda solda üstte çok dikkatinizi çekecek bir kablo kanalı var, oradan arka tarafa, fitil ve eşik plastiklerini sökerek (orta B kolonu biraz zorluyor. üstteki vidayı çıkartmak gerek, zorluğu da o kadar.) öne yukarıya (sol a kolonu ) üst döşemeyi hafif esneterek aynaya kadar gelip orada aynanın soluna gelecek şekilde yerleştirdim...resimleri ancak akşam ekleyebilirim dostum. Araç parkta şu anda ve biraz uzak. ama mutlaka eklerim. sözüm olsun hatta montaj şeklini resimlerle tarif ederek eklerim. (inşallah diyelim tevekkül olsun). asıl önemli olan beslemenin nasıl alındığı onuda serviste ustama sordum, yine onunda resimlerini eklerim.

Düzenleyen : orca_as

15. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    iyi dileğinize teşekkür etmeyi unutmuşum pardon... :)

16. MehmetOsmanoğlu

Alınan Beğeniler:
    1
    Size zahmet olacak... Ama şimdiden teşekkür ederim... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

17. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2

<a href="" target="_blank">
    Arka kapı lastiğini söktüğünüzde bagajdaki bu kanala ulaştırabilirsiniz kabloyu. bir tel kullanmanızı tavsiye ederim. arka bagajdan uzatırsanız bir yere takılmadan arka kapı tarafına ulaşırsınız. sonra bu tele sensör göstergesinin kablosunu tutturun ve çekin.arka kapıdan bagaja ulaşmaya çalıştığınızda takılıyor sağa sola, tersi daha kolay.image=img00034q.jpg">[​IMG]</a>
    kapı altlarından geçerken şu plastik parçaları çıkarmanız gerek, vida değiller nazikçe çekince çıkıyorlar.
    image=img00035.jpg">[​IMG]</a>
    sökeceğiniz tek vida . orta kolondan arkaya geçmek için kolon üstündeki plastiklerin altta olanını sökmeye çalışmayın. bu vidayı çıkarıp üstten altta doğru gevşetin ve kabloyu alta kadar iki yandan tutup çekin. (kemere dikkat)
    image=img00036o.jpg">[​IMG]</a>
    <a href="" target="_blank"><p style=" margin-top:0px; margin-bottom:0px; margin-left:0px; margin-right:0px; -qt-block-indent:0; text-indent:0p

18. MehmetOsmanoğlu

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkürler.... Gayet güzel anlatmışsınız ve kanaatimce çok şık durmuş... Ben önde göğüs üstünde sonradan takılan göstergeleri beğenmiyorum... Orjinallikten ve sadelikten yanayım... Ama sizinki aynanın orada kullanış ve duruş açısından oldukça iyi olmuş...
    Güzel günlerde kullanmanız temennisiyle... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

19. Suat DURAN

Suat DURAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    rica ederim. bende göğüs kısmında sevmiyorum.. iyi dileklerinize teşekkür ederim...

20. ozden61

ozden61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Orca arkadaş bana çakırlar 45 tl ye monte ederiz dediler. hala gidemedim. kar da var. kendim takmayı dusundum. kafama takılan sensor kabloları tampondan bagaj icine nerden giriyor. yada hic ugrasmayıp 45 e yaptırsammı

Bu Sayfayı Paylaş