Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bilen varsa lütfen bi cevap atsın...

'LPG Sistemleri' forumunda lordsek tarafından 20 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dediğim gibi eski ve yeni kasası olmak üzere 2 tane accent 1.3 geçti elimden ve yeni kasa olana 2,5 yıl bindim içeri çok ses alması dışında bir şikayetim olmadı birde klima ve bikaç lüx eksikti ama tabi bu kişisel bir arayış olduğu için bunları saymıyorum,memnun kalırsınız parça fiyatlarıda uygundur ve aynı fiyata brodvay falan alacağınıza onlardan bin kat daha iyi rahat olun bence,allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.

2. lordsek

lordsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim dostum ayrıca az önce yazdığın olayda gerçekten insanı çileden çıkaracak cinsten... Bu usta işini gerçekten iyi arayıp araştırmak lazım yoksa gerçekten çok insafsız oluyolar...

3. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben ilk çalıştımada hiç zorlanmıyorum .Gaza basmama bile gerek kalmıyor.Tek marş ve yola devam toplam 30 saniye bile beklemiyorum.5 dakika beklemek diye bir şey yok
    Düzenleyen : ****EYÜP***

4. lordsek

lordsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sorun ne acaba benzindeyken moyor boğuluyo gibi oluyo ve canım çok sıkılıyo. her sabah en az 5 dakika arabanın içinde öyle bekliyorum sanki kuş serisi arabaya yeni tüp taktırmış gibi.

Düzenleyen : lordsek

5. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dostum aynı sıkıntı bendede vardı..lpg taktırdığım ertesi gün bu olay başladı...havalar soğuyunca daha da belirginleşti..20 dakika boyunca arabayı çalıştırmak için uğraştığımı bilirim... ustama gittim durumumu anlattım... bu olay özellikle sabah çalıştırdığımda oluyo..ertesi gün gelip kendisi bakmak istedi ve geldi baktı..motor ısındıktan sonra olmuyor..hava akışmetresini ve gaz kelebeğini temizlettim..benzin ve hava ile bi güzel temizlendi..gözümle gördüm... felaket pislik çıktı.. şu anda ilk marşta olmazsa bile ikinci marşta çalışıyor araç.. herhangi bir sorun yok..istersen önce bunu dene...çok maliyetli bir şey değil..
    bu arada enjeksiyonlu araçlarda marşa basılılnca gaza basılmamalı..yoksa motor boğulur.. o yüzden marşa bastığında hiç gaza basma..kendisi alıyor zaten aracın..

Düzenleyen : mandufla

6. lordsek

lordsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Büyük ihtimalle aynı sorun çünkü 1 2 gün önce sabah hava çok soğuktu sorunu o zaman anlamıştım dediğini uyguluycam inş hallolur...

7. LEVENT80TR

LEVENT80TR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben arabamı almadan araştırmış ve bu geç çalışma olayını duymuştum.aracın benzin pompasının basıncı zamanla düştüğü için (lpg ile çalışırkende benzin pompası çalışmaya devam ediyor)birkaç yıl içinde benzin pompası yetersiz geliyor ve ilk çalıştırmalarda araç zor çalışıyor diye duymuştum.lpg ayarından önce buji ateşleme ve bu konuya bak bence.zaten araç benzinde zor çalışıyor diyorsun.lpg sonraki iş.saygılar

8. zesin1

zesin1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle herkese merhaba, 2004 model getz sahibiyim, aracıma lpg montajı yapıldıktan bir süre sonra sabah ilk çalıştırmada rölanti dengesizliği oluyordu, rölanti stop edecek kadar düşüyor sonra otomatik jikle devreye giriyordu ve bu şekilde hareket etmeye kalktığım zaman araç gaz yemiyordu, benim önerimin bilimsel bir açıklaması varmıdır bilmiyorum ama, aracımdaki benzini bitirene kadar kullandım, sonra çeyrek depoyu geçecek şekilde doldurdum, depodaki benzin tazelenince hiçbir sorun kalmadı.

9. Misafir

Misafir Guest

Paylaşım için teşekkürler.......

10. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    lpgle alakası yok anladığım kadaryla çnkü aracınız ilk çalştğnda benzinle çalışıyor.bunun 2 açıklaması var
    1-benzin kötü veya su karıştırlılmıştır
    2-bujilerininiz ömrü bitmiştir.

bende getz sahibibiyim 1 ay araba sabahları zor çalışıyordu çalışınca istop ediyordu.aptal saptal hal ve hareketler içerisindeydi.sonra bujileri değiştrdim.üzerinden çıkan bujiler resmen kömür gibiydi...buji olarak mgk çift tırnak taktım şuan aracım benzinde 230kuruş yakıyor.şehir içi bursa trafğnde.bujinin 4 tanesi 24ytl ....önce bi ustaya gösterin aracınızı.veya kendiniz bakımını takip ediyorsanız.son buji değişim tarihine ve şuanki aracınızın kmsine bakın ona göre hareket edin.iyi geceler.

11. greeweb

greeweb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BRC'nin resmi web sitesinde hep bu sorun dile getiriliyor du, orada sorun çözüldü, accent admireler de benzin pompası zayıf olduğundan yarım deponun altına inmemek gerikiyor, yarım deponun üstünde benzin olduğunda sabahları sorunsuz arabayı çalıştırabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş