Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

beyaz ışık isteyenlere tavsiye

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kentaur tarafından 1 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ersincim ampulleri alalı ne kadar zaman oldu tam emin değilim ama fişi duruyor arabamda. 7 ay belki daha fazladır kullanıyorum patlama vs yapmadı. Elbetteki performans halojen ampulleri sıradan halojen ampullere oranla ömrü daha kısadır fakat büyük marketlerden alıp fişini kaybetmediğiniz sürece 2 yıl Osram tarafından garantisi mevcuttur.

Benim arabamla beraber farklı marka ve model toplam 5 arabada Osram Nb ampulleri var. Herkes memnun önceden kör gibi gidiyormuşuzda haberimiz yok diyorlardı.

Enson babamın arabasındaki ampulleri haberi olmadan Osram Nb H7 modelleriyle değiştirdim. Babam daha ilk akşamdan farları açtı hemen farkına vardı.

H4 tipi ampuller H7 tipine oranla daha vasat aydınlatma sağlar. Bu sebeple H4 tipi far ampulleri olan bizler aydınlatma konusunda dert yanıyoruz.

Önemli hatırlatma yapmak istiyorum isterseniz üzerindeki ampulleri
    çıkarıp yerine takın yada farklı ampullerle değiştirin mutlaka far
    ayarı yaptırınız.

2. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba dün forumda konuyu görünce ilgimi çekti ve hepsiburada dan ürünü sipariş geçtim, ancak tekrar okuyunca kafama bişey takıldı, yardımcı olursanız sevinirim çünkü ürün 1-2 gün içinde elime geçse bile ben yılbaşından önce takamıcam (çünkü araba memlekette ben şehirdışındayım)
    Aldığım ürün tam olarak :MTEC H4 BEYAZ IŞIK AMPUL COSMOS 4750K 60/55W

şimdi bu ampul beyaz ışıkmı verecek yoksa maviye yakın bir renk mi? ben xenon kadar olmasada beyaza yakın istiyordum, yanlış ürünmü almış oldum?

3. fbacanli

fbacanli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Ferruh BACANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    İ40 1.6 GDİ (2012-201X)
    dün serviste değiştirdik kısaları, osram nb taktık. gece deneme imkanım daha olmadı. yalnız servise sordum garantisi varmı diye yok dediler. ısrar ettim olması lazım diye ama öyle bişey yok dediler. ayrıca far ayarıda yapmadılar, bende gerek duymadım...

4. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aldığın ampul beyaz ışık verir.

5. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    İnşallah öyle olur yılbaşından sonra, montaj öncesi ve sonrası haliyle fotoğraflayıp burada fikir olması açısından paylaşırım...

6. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    5 yıl önce gençlik heyecanıyla skoda favoritime, çin malı beyaz ışık veren 200 wattlık ampül aldım, genel görüş bu farların iyi aydınlatmadığı, tesisata zarar verdiği ve kısa ömürlü olduğuydu. ben 1 yıldan fazla kullandım. arabayı da tanıdığa sattım, farlar 3 seneden fazla dayandı, tesisatta hiçbir arızaya sebep olmadı, ne röle ne sigorta yandı. üstelik öyle bir aydınlatıyordu ki, kendi aracımı farları açıkken 1 km uzaklıktan tanıyordum.
    yine de bu beyaz ışık olayı biraz heves işte, sarı ışıktan daha iyi aydınlatmıyor. ama görüntüsü güzel oluyor.

Bu Sayfayı Paylaş