Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Beyaz Eşya Marka Önerisi / Anketli

'Sohbet-2' forumunda İsa Akdoğan tarafından 14 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

?

Beyaz eşya seçiminde sizce hangi marka tercih edilmeli?

1. Bosch

27.2%
  2. Arçelik

25.0%
  3. Beko

5.4%
  4. Hotpoint

2.2%
  5. LG

6.5%
  6. Samsung

9.8%
  7. Siemens

10.9%
  8. Profilo

7.6%
  9. Diğer

5.4%
  1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    eskişehirde vestel servisi çok iyi, annemlerin çamaşır makinesinde deterjan gözü su damlattı hemen gelip değiştirdiler,

sonra bir gün yıkama programı bitmedi, 4-5 saat çamaşır yıkadı. servisi aradık geldi. makine tesadüfen 7 yıl garantiliydi, ve 6 buçuk yıllık makineyi alıp götürdüler. 2-3 gün sonra yeni seri sıfır bir makine verdiler. yeni verdikleri makine eskisine göre çok daha üst seriydi.

alman malı bosch ile yerli malı arasındaki fark hem fiyat etiketinden hem de malzeme kalitesinden rahat anlaşılıyor. oldukça pahalı.

bir de aynı bantta üretilmelerine rağmen bazı siemens ürünleri bosch'a göre daha ucuz. 200tl fiyat farkı oluyor parça başına. o nedenle ben siemens aldım bazılarını. aynı servis bakıyor zaten.

2. masum

masum Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    42
    Ad Soyad:
    Murat D****N
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Yerli markalardan özellikle Vestel’den uzak durun. Bosch iyidir. Beyaz eşyalarımız bosch oldukça memnunuz.

İsa Akdoğan bunu beğendi.
  3. Oguzayhank

Oguzayhank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    198
    Ad Soyad:
    Oğuz Ayhan
    Yaşadığınız Şehir:
    13-BİTLİS
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Yerli malı yurdun malı. TV de Vestel. Beyaz eşya Arçelik Beko ya da Vestel. Çeşit yapmayın. Tek bir marka alın. Bulaşık makinası öyle çok programlı olmasına gerek yok. Servis ve yedek parça olayını hesaba katın.
    En önemlisi hayırlı olsun şimdiden

4. coolbaris11

coolbaris11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    176
    Ad Soyad:
    Kamil
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Hocam izmir çetmen magazalarinda Siemens bayisi muduru serdar bey var.zonguldakts oturmama ragmen internette denk geldi haberlestik serday beyle.ben oradan normal piyasa fiyatlarina gore yaklasik 1000 tl ucuza aldim hemde hepsi fabrikadan lojistik firmasiyla geldi.ozelden bilgilerini verebilirim.fiyat almadan beyaz esya almayin bence.(oncesinde kendisiyle tanisikligim yok.reklam degildir kesinlikle!)

endergelen ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. Eren Gökmen

Eren Gökmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Eren Gökmen
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Siemens derdim ama almanlara bu ara cok ama cok gicik oluyorum. Yerli urun alin. Arcelik veya beko olabilir. Hem servis daha iyi hem de yedek parca bulmasi kolay ve ucuz

İsa Akdoğan ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  6. fikirdar

fikirdar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Hakan fikirdar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Ben bsh çerkezköy çalışanıyım 2011 den beri şöyle söyleyim çok paran varsa siemens al orta halli isen bosh ama ucuz olsun sağlam olsun dersen profilo kısaca özetlemem gerekirse ben fırın kısmında çalısıyorum banttan 3 tane fırın geliyor dışındaki ve içindeki parçalar tamamen birbiri ile aynı hiç bir fark yok ön panellerinde biri yatık ekran dieri kare dieri düz düz ekrana profilo etiketi basılıyor 1700 tl kare ekrana bosh etiketi basılıyor 2200 yatık ekrana siemens etiketi basılıyor 3000 karar senin :) benim evimde hersey profilo

7. fikirdar

fikirdar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Hakan fikirdar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Bu sölediklerim buzdolabı içinde geçerli bulaşık makinası içinde fırın içinde ayrıca ithal almanı tavsiye eden arkadaşlar onuda biz burda üretiyoruz yurt dışına gönderiyoruz sonra tekrar geri alıyoruz tabiki kullanılan malzeme 1 tık daha iyi

8. zemburak

zemburak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    166
    Ad Soyad:
    Burak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    hocam o servis bir de benim çamaşır makinesine baksa :) Daha 2 sene olmadı bir sürü arızası var. İlk arıza aldıktan 3 ay sonra su motoru değişti. Şimdi de kapısı tam kapalı olmasına rağmen kapı açık uyarısı veriyor 3-4 aç kapat yapınca düzeliyor. Son olarak program değiştirme düğmesi her programa ayarlamasında bip diye bir ses çıkarıyor. Örneğin beyazlar-renkliler seçerken üzerine gelince bip sesi çıkıyor. Buraya kadar her şey normal ama programı seçip yıkmaya başladığında bu bip sesi sürekli geliyor. Makine sallandıkça yeni program seçtim zannediyor zanımca :D Cidden Vestel'den uzak durun. Şimdiki aklım olsa Arçelik alırdım.

İsa Akdoğan, Halil ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. sunyy2003

sunyy2003 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    174
    Ad Soyad:
    halil taşkın
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Paran varsa miele hocam tabi ki bu isler para isi sansdan ziyade yikama grubunda elektrolux u de arastirabilirsin

İsa Akdoğan ve YasinD. bunu beğendi.
  10. cenker_baba

cenker_baba Guest

Arcelik beko kullaniyorum memnunum

E8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,092
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam o kadar çok yol gösterilmiş ki sende şaşırmışsındır , ama paran neye yetiyorsa onu al , evlilik en az masrafla yapılmalı , borçla harçla yapılan evlilik seni üzer , bir de daha 1-2 gün önce Alman malı almayın aldırmayın diyen sayın arkadaşlarımız , bütün bunları unutup , Bosch ,Siemens vs sayıp duruyorlar , alma Almanı.

HMB, Oguzayhank, Hakan G. ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  12. tufandeniz

tufandeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    120
    Ad Soyad:
    Ersin KARABULUT
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Honda
    Şimdiden mutluluklar dilerim,
    Bence marka tercihini müstakbel eşinize bırakın...
    Bizden daha çok kullanıyorlar.

13. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Arçelik derim ben hiç maceraya gerek yok memnun olmayan azdır genel olarak iyi ürünleri. Servisi de çok iyi. Bosch yerli üretimlerde kalite düşük ithalini bulabilirseniz pahalıdır ama iyidir.

14. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Ahmet Bey, ben türkiyede tamamen yerli olan bir firmada geçmişte çalıştım. makine geliştirdik. hazır alınacak rulman, yatak benzeri parçaların tamamını alman malı aldık, şimdi o firma bu alman malı parçalar sayesinde dünyada pazar payını artırdı, yerlisini de denedik, yerli alsaydık maalesef bizi 1 ay götüremezdi. şimdi makine 7/24 3 yıldır çalışıyor, kendi alanında dünyanın en hızlı makinesi oldu.

biz çalışıp alman kadar olmadıkça almana laf söylemem

eskişehirde arçelik buzdolabı fabrikası var, ben de 3 sene önce evlenirken illa arçelik alacağım dedim. net olarak siemensle arçelik arasında aynı boyutlarda siemensin çok daha kaliteli olduğunu gördüm. üstelik siemens %15 daha ucuz. üstelik bu siemens de çerkezköyde üretiliyor. nerdeyse tüm yan sanayileri türkiyede.

Asel Kaan Efe ve İsa Akdoğan bunu beğendi.
  15. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bir de şunu yazayım, hediye olarak bir buzdolabı aldım, Arçelik marka, mağaza bana "2, en geç 3 hafta sonra teslim" edilir dedi. maalesef 2 ayda geldi. söz konusu hediye olduğu için ben de mahcup oldum.

16. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

geçmiş olsun, biz rastgele bilmeden vestel almıştık, hatta o anlık kampanya olarak ücretsiz 7 yıl garanti varmış. şimdi değiştirilenle birlikte toplam 13 yıldır kullanılan bir çamaşır makinesi var :)

Asel Kaan Efe, İsa Akdoğan ve zemburak bunu beğendi.
  17. YasinD.

YasinD. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,577
    Ad Soyad:
    yasin demirbağ
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Öncelikle hayırlı olsun dileklerimle beraber, bulaşık buzdolabı ve çamaşır makinelerinizde uzatabilirseniz garanti uzatmayi tavsiye ederim. Daha bir kaç ay önce garanti'nin bitmesine 2 ay kala 300 liralık bir parça değişti. Makineyi garantisi ile beraber 7 yil once 700 é almıştım.
    Beyaz eşya da diğer tüm insan ürünü gibi nasip işi. Yerli alırsın yıllarca kullanirsin sıkıntı olmaz, Alman alırsın birden bozuluverir..
    Samsung un buzdolabını kullanıyorum. Çok memnunum. Sipariş süresini geciktirmislerdi, bu sebeple benim aldigim modelin 2 üst versiyonunu göndermislerdi. :) Bulaşık makinesi grundig. Eskilerin sağlam markası ama performans vahim.. Üst katta ki bulasiklardan tam manasıyla randuman alamıyoruz. Çamaşır makinesine Aeg Lavamat. Alanının en iyisi, tek geçerim. Tv yi alalı henüz 2 ay olmadı, 55 pus 7502 modelini aldım. Bu da muadillerini 10 a katlar 5 böler dediler aldık.
    İşin aslı ince eleyip sık dokuyorum. Hepsi aynı olacak diye marka takıntım yoktur. Hangisi en iyisi ise servis ağlarını da düşünerek ona yönelirim.
    Son söz olarak eşiniz in gönlüne sinen hangisiyse, seçim de 1 tık önde olsun. :)
    Kolaylıklar dilerim...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe, İsa Akdoğan ve Halil bunu beğendi.
  18. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben Vestel diyorum kardeşim, hem yerli hem de teknolojisi Arçelik/Beko dan daha kaliteli. Hem de yaygın servis ağı var.

Bu arada Bosch-Siemens ler de Almanya'dan gelmiyor, Çerkezköy de üretiliyor.

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Ben Arçelik/Beko derim. Bosch/Siemens/Profilo servis fiyatları uçuk.
    3 ay önce, Bosch çamaşır makinası kömür arızası verdi, servise kömür arızası olduğunu söyledim, geldiler. Motor kömürleri bitmiş, bizde kömür değişimi yok motor değişecek 480tl. Dedim makina 1300tl. Servis ücretini verip gönderdim. Madem kömür değişimi yok telefonda neden söylemiyorsunuz dimi.? Gittim Arçelik'ten makine aldım aynı özellikte 940tl. Sonra bu eski makineyi kaybedecek bir şey yok diye boş zamanda yatırdım, motorun üzerinde 4 vidayla kömür yataklarını söktüm, bobinajcı yeni kömür taktı 20tl. Montajını yaptım tıkır tıkır. Sonuç iki çamaşır makinamız oldu. :D Elektrikli süpürgesinin bir adet torbası 10tl
    Arçelik'de kömür değiştiriyorlar. Ne alırsanız alın ama çok detaylı, dijital olanları almayın, birinde tuşa basıyorsunuz diğerinde dokunmatik sonuç olarak ikisi de aynı işi yapıyor. Ama bir kart arızasında dijital olanlara uçuk fiyatlar çıkarıyorlar.
    Biz de LG'nin bir televizyonu var, tavsiyeyle aldık ama beş kuruş etmez, eski tüplü televizyon daha net.

20. robot

robot Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    ismail yavas
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    camasır makinası alırken boch vestel arçelik dolastim arçelik aldım.servis konusunda yaygın.elekrik tüketimi yıllık 9kğ 1400 devir 65kw -70 tasarruf.beyaz eşya alırken fiata degil elekrik tüketime bakın bu size elektrik faturası olarak geri döner.tercihim arçelik olur servis yedek parça.[​IMG]

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: 15 Şubat 2018

Bu Sayfayı Paylaş