Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

beyaz eşya alacaklar

'Sohbet' forumunda tonmaister tarafından 1 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    15 Gün İçerisinde Birebir Degisim Ve Geri İade hakkınız Vardır Her Üründe Bu Böyledir..

2. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    evet çok doğruhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

3. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben mediamarkt'tan hisense lcd tv aldım servis 20 dakikalık mesafede gelip kurulumunu yaptılar. Servisin bize dediği kutusunu kaybetmeyin bi arıza veya beğenmeme durumunda 1 ay boyunca ürünü iade edip paranızı geri alma hakkınız var.

4. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    halil bey günaydın.keşke bende 10 sene kullansaydım ve sorun yaşamasaydım .burada yaşadığım ve beni kızdıran asıl sorun makinenin arızasının benim üzerime yıkılmaya çalışılması ve muhattap bulamamam en sonundada dalga geçer gibi bu seferlik bizden olsun diyorlar.evimin tesisatını kontrol ettirdim bir sorun yok ,tedaşı aradım yüksek voltaj olsa evdeki tüm ürünleriniz hasar görür dediler.ayrıca tüketici hakem heyetine arıza olmasa dahi beğenmediğiniz bir malı 1 ay içinde fatura servis fişi vb.evraklarla müracat ettiğinizde yenisiyle değiştirme ,para iadesi,yada özürden doğan indirimi tahsil yoluna gidebiliyorsunuz(2011 yılı için 1030 tl yi aşmayan alışverişler için.1030 tl yi aşınca tüketici mahkemesine gidiyoruz)ve bunlardan istediğiniz seçeneği yazma ve tahsil hakkımız var.böyle bir imkanımız varken niye kullanmayalım.saygılarımla(hakem heyeti ile ilgili bilgileri tüketici hattını arayarak öğrendim)

5. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Geçmiş olsun.Bunlar boyledır satana kadar goz boyarlar sattıktan sonra tanımazlar.
    Benımde basıma IHLAS tan aldıgım temızlık robotu bela oldu.Ucsene once 1600 tl verıp aldıgım supurge bır ay sonra elkumandası bozuldu pılı bıtmıs dedı servıs neyse bır ay sonra bıda bozuldu elkumandasının pılı bıtmıs yıne kartla bırlıkte pılı degıstıler ama yanlısla yıkama kumandasının kartını takmıslar aradık geldıler supurme kartını taktılar.Aradım musterı hızmetlerını durumu anlattım ve cıhazın garantı belgesınde yazdıgı gıbı aynı arızayı ıkı kez yaparsa degışme hakkım oldugunu soyledım nafıle barı el kumandasını komple degıselım dedım nafıle bıraz daha sert konusunca işte bız sızın evınıze kadar servıs gonderıyoruz normalde mecbur degılız falan abuk subuk konusmaya basladı tartışdık baya telefonda sonra adam dokturdu meherse bazı serılerde elkumandası kartı fazla pıl harcıyomus.Tabı ozamanlar bu hakem heyetı falan haberım yoktu.onuda gectık uc ay once motoru yandı servıs geldı motoru degısdı.Bu ay garantısı bıtıyor.Bıdaha bozulursa camdan atıcam .Anlıcanız aldıgıma bın pışman oldum.Almayı dusunen arkadaşlarada kesınlıkle tavsıye ETMIYORUM.

6. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Böyle bir durum benimde başıma geldi kesinlikle size katılıyorum Arçelik ve Beko servis konusunda şaşırtan hizmet veriyorlar.

7. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Annemin çamaşır makinasının düğmesi bozulmuştu arçelik.Servisi çağırdım geldi birşeyler yaptı yeni düğme taktı 40 lira istedi.Baktım taktığı düğme orjinal değil.Sıradan bir düğme taktı.Dedim git orjinal düğmesini tak öyle al paranı.Yetkili servis çağırıyorsun.Adi çin malı düğme takıyor :)

8. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Geçmiş olsun. İade edin derim size. Zira ileride benzer sorunlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Bu arada AEG Elecktrolüx 72850 A aldığım için rahatlıkla önerebilirim. Beyaz eşya konususnda tititzimdir. Yaptığım araştırmalar sonucunda bunda karar kılmıştım. Hanım çok memnun. Eminim ki komşularım da çok memnundur. Zira eski makineden sonra hiç ses yapmayan bu makine ile herhalde evde çamaşır makinesi kullanmadığımızı düşünüyordur. Gece 12 den sonra rahatlıkla kullanıyoruz...

9. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    beyaz esyada bosch sıemens ve arcelık gerısı hıkaye bızde 16 yıllık arcelık camasır makınası var hala calısıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Evet eski Arçelikler öyleydi. Ancak şimdi Arçelik Çin işine girdi. Yeni alanlar görüşlerini bildirirse, garanti süresi dolduğunda çıkan arızalardan bahsedeceklerdir sanırım. Bosch, siemens işine gelince; katılıyorum ama öncelikle siemens, daha sonra bosch, daha sonra da profilo. Zira bu üçü aynı Arçelik, Beko ve Altus gibi. her şeye rağmen AEG Electrolüx tavsiye edeceğim ama avrupa imalatı olan modellerini...

11. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bizim beyaz eşyalar profilo. 20 senelik buzdolabı hala çalışıyor. Küçüktü diye ihtiyaç oldu büyük boy buzdolabı aldık oda profilo 7 sene oldu. Çamaşır makinası aldık 2 sene oldu Allah'a şükür yok sıkıntı

12. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    merhaba mesajınızı daha yeni farkettim.
    tabi başınıza gelen olay hiç hoş değil.olayın sizin üzerinize bırakılmaya çalışılması bir ayıptır. tüketici hakem heyeti ile görüşmeniz isabet olmuş zira benim en son aldığım o zamanın güncel bilgisinide tazelemissiniz. tahsil hakkında hala karamsarım. ama inş. istediğiniz olur.
    benimde tüketici hakem heyetinde bekleyen dosyam var. 1 ay geçti 2 ay içinde tamamlanması gerekiyor. bekliyorum
    bu başlık altından bilgi aktarmaya devam edersdeniz sevinirim
    saygılar.

13. tonmaister

tonmaister Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bu Sayfayı Paylaş