Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

benzinli getz şehiriçi yakıt sorunu

'Getz Forum - Club' forumunda terzakli56 tarafından 9 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. orhancakir

orhancakir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    orhan
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    2006 1,5 vgt 110 ps 30 tl mazot alıyorum mahalle arasında 150 km yapıyorum.Önceki arabam 1,25 75 beygir 2000 model fiestaydı 30 tl benzinle 60 km sonra ışık yanıyordu.
    ::(((

2. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abi msj okuduysan tavsiyem gaz ayarına baktır hortumları falan kontrol ettir ben ist trafiğinde otomatik getz aracım 0,22 krş yakıyorum.

3. metege

metege Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gaz ayarını yapacak adam bulsam..
    daha doğrusu adam gibi adam..

yapmadığım şey kalmadı..benzindede 9,5-10 lt gösteriyor yol pc..

atiker fast sistemi takılı

Düzenleyen : metege

4. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abi bendekide atiker aynı sistem.en iyi sağlam bir usta bulmak mümkün değil o veriler.arac düz vitesmi ?

5. rmstfn

rmstfn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende de 2010 getz 1.4 otomatik benzinli var şehir içi 0,36 kuruş yakıyor.Normal gibi geliyor bana çünki otomatik vites manuele gore fazla yakar.Araba harika küçük pratik tam da korelilerin dediği gibi şehir içi arabası :) tavsiye ederim...

6. yalçın55

yalçın55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    YALÇIN EKREN
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN

Yahu nasıl oluyor bu ya anormallik bendemş o zaman
    bende de 1,4 2011 model getz var
    sehir icinde 150 tl lik yakıtla tas patlasın 400-420 km gidebiliyorum ya
    eee buda 0,37-0,38 krs yapar bu mereti kullanmayı benmi beceremiyorum yaaaaaaaa
    servise götürsemmi acabe mekanik anlamda araba da bi sıkıntı olupta cok yakıyor olabilirmi acaba
    Düzenleyen : yalçın55

7. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mrb Arkadaşlar,2008 getz crdi ankara içi tüketim 5.6lt.Ancakkk yakıt aldığımda çıkan sonuç daha makul 195-198krş 23 yıllık bir sürücü olarak bunun nedenini bir türlü çözemedim.Ne yaptıysam olmadı 5.6 sanki sabitlendi ne aşağı ne de yukarı.Henüz uzunyol yapmadım sonucu sizlerle paylaşırım.Hele ki şu son zam sonrası Lpg li bir araç almadığıma pişman olmaya başladım bir ayda benzin ve dizele zam üstüne zam,ama lpg hep es geçiliyor nedense?Hoşcakalın

8. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar,dünkü son zamdan sonra Getz dizel,benzin ve lpg tüketimlerinizi ölçme imkanı bulan varsa paylaşabilirmi?Teşekkürler

9. yalçın55

yalçın55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    YALÇIN EKREN
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN

biz bu başlık altında 1,4 getzlerin sehir icinde 0,40-0,45 krs yakıyor cok yakıyor konusurken büyük bir sıkıntımızı paylaşırken senin aracın dizelin 0,195-0,198 krş yaktıgını paylaşmanın ne mantıgı ve amacın oldugunu bi paylaşırmısın bizimle
    Nedir bu paylaşımdaki düsüncen ve amacın

10. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    o degerleri görünce kıskandınız mı?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gifKıskanmadıysanız niye böyle bir tepki verdiniz?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

Düzenleyen : qaan88

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yalçın bey haklı, benzinlinin yakıtını konuşurken dizeli getirip gözüne sokmanın ne anlamı var, konuyla alakasız mesaj yazmayalım, konu bütünlüğünü bozmayalım

12. yalçın55

yalçın55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    YALÇIN EKREN
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    arkadaşlar konu kıskanmakla alakalı bişey egil
    tabiki senin aracın dizel ve az yakıyor ve degerlerini sende paylasacaksın ama bu baslık altında degil.
    bu baslıkta benzin konu ediniyor konu bu yönde ilerler araya alakasız mesajlar girmesse konu bütünlügü saglanır ve daha yararlı olur

13. intuvay

intuvay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel tüketimi hakkında yazdıklarımı eleştirmeden ve bir art niyet aramadan daha önce, aynı başlık altında yine dizel tüketimlerinin paylaşıldığını ,sadece benzin ve lpg tüketiminin olmadığını görebilirdiniz.Kaldı ki kendi tüketimimi dile getirir iken benim cümlelerimden nasıl bir çıkarım yaptınız da bence anlamsız ve abartılı tepki verdiniz bilemiyorum. Konuyu yanlış yerde paylaştığımı söylüyor iseniz ok haklısınız daha kibarca uyarabilirsiniz.Ancakk ben hesap soracağınız öğrenciniz değilim bananiyetimle ilgili hesap sormakta kim olursa olsun haddi değil.Kaldı ki benim harcadığım mazot ile sizlere karşı ne niyetim olabilir birde bunu ben cahile lutf edip izah ederseniz çok memnun olurum.Saygılarımla

14. TLGYLDZ

TLGYLDZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bırde ben yazayım 2004 1,3 gls getz var 2500 devırı hayatta gecmem bılırsınız kı 90km/h'a takamül ediyor ama böyle gitmeme rağmen 258 bınlıra yakıyor km de sızce cok mu benzın 4238 tl yenı olctum .../07/2011 tarıhınde

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    şöyle bir konuya göz gezdirdim, sizden başka dizel getz tüketimini yazan 3 kişi var, ikisinin mesajı 10dan az, daha nereye ne yazacaklarını öğrenememiş olabilirler,
    sizin bu çıkışınızda hooş olmamış, bir yanlış varsa bile bu şekilde cevap vermenizde yanlış olmuş, size hesap sormadık zaten, başka konuya yazın dedik, size hesap sormak haddimize değil zaten, ama sizinde bizi terslemeniz sizin haddinize değil, biraz sakin olursanız memnun oluruz

16. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Konu Başlığı şehir içi yakıt sorunu olduğuna göre bizde kendi paylaşımımızı yaptık.Bence sorun değil.Elbette dizel ve benzinli ayrı motorlar ama ikisi de aynı yerde de tartışılır.Hem konuya zenginleştirmiş olduk.Bundan sonra nereye yazacağımıza bakar sadecegetz bölümünde dizel bölümünde yazarız.Accent lere filan da yazmayız ne gerek var deil mi Bura zaten paylaşım yeri deildi deil mi

17. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    bu ara ne hikmetse kimseburnundan kıl aldırmıyor, kimseye birşey denmiyor

yazın arkadaşlar, her yere yazın, sonrada konu karışıklığından şikayet edin, ben karışmıyorum artık, hatta benzinli ile dizelin yakıtını karşılaştırın, tartışın kavga edin

Düzenleyen : Coşkun Özcan

18. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,138
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Moderatör arkadaşlar kimseyi uyarmaksızın mesajları silebilir. Uyarınca kötü oluyorsunuz, gerek yok uyarıya, uçurun gitsin. Kavga eden olursa onuda uçurun.

Cevap Yazmadan Önce Aşağıdaki Kurallara Dikkat Ettiniz mi?

1- Konuyla alakası olmayan ve konu bütünlüğüne zarar verecek mesajlar yazılmamalıdır.

Düzenleyen : Serdar

19. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Uçurun nasıl bir yaklaşımdır.Gönül verdiğimiz bir yerde hoşlanmadım hiç bu yaklaşımdan

20. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,138
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yaklaşım forum kurallarını hiçe sayanlar, kendi başına buyruk davrananlar, kavga çıkaranlar için. Her mesajın üstünde bu uyarı yazıyor. Göz göre göre uyarıyı dikkate almayanı moderatör arkadaşımın uyarınca kabahatli oluyor. Buranın kuralları var.

Bu Sayfayı Paylaş