Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzin yakıt tüketimi 4,6Lt/100Km

'Getz Forum - Club' forumunda era121 tarafından 20 Haziran 2008 tarihinde açılan konu

1. kahraman10

kahraman10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    LPG sistemini sadece bayide taktırırsanız ki az önce de söylediğim gibi insiyatif dahilinde bayi garantiyi bozmadan taktırabiliyorlar.

Ama başka bir yerde markası ne olursa olsun garanti bozulur.

2. Misafir

Misafir Guest

ben de benzinlide araba alındığından beri 3 yıldır bu yana rekor kırdım 1.si uzun yolda 5,2litre 100km de 2.si istanbul trafiğinde bugün üçten sonra şimdiye kadar gezdim yaklaşık 3,30sa hava filtresi var ek olarak böğürte böğürte 7,8litreyi yakaladım ama eminim ki filtresiz bağırtmadan sakin bir şekilde şehir içinde 20kuruşa kadar uzun yolda ise120 kuruşa kadar düşer arabayı daha bir sevmeye başladım bugünden sonra

3. era-era

era-era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    uzun yol için o kadar da iyi bir değer değil bence 100kmh de 5. vitesde sabit 3.7lt yaktı accent era resmini de çektim pm atın göndereyim inanmayanlar olursa

4. dual77

dual77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getz 1.4 aracı bugün aldım 100 km kadar şehir dışında 85 km/h hızlakullandım bilgi ekranında tüketim 5.8 lt görünüyor.tüketim ilerki zamanlarda azalır mı?

5. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Aracınız 0 iseyavaş yavaş %10'a kadar azalma olabilir. Bunda sizin arabaya alışma süreciniz de var tibiki.

6. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikler araban hayırlı olsun kardeş. umarım düşer, bende alalı 15 gün oldu sabırla bekliyorum düşmesini.

Bu Sayfayı Paylaş