Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benzin Pompası

'LPG Sistemleri' forumunda gorkemsa tarafından 9 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. armagan

armagan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">benim başıma gelen bir durumdan söz edeyim umarım faydası olur..
    tüplü hyundai lerde çok rastlanan bir olay. araç tüpte çok fazla kullanıldığı zaman benzin pompasının barı düşüyor ve aracı sabahları çalıştırdığınzda tekleme oluyor. bunun olmaması için aracı 200km sadece benzinde kullanılması ardından LPG servisine gidip LPG ayarının tekrar yapılması gerekiyor. ardından bir daha bu problemi yaşamazsınz.

2. turkuwaz

turkuwaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar benimde benzin pompası arızalı çıktı (arabayı yeni aldım karburatorlü 1.3.lx 1998) degiştirdim elektrikçiye ve lavato ustasına gittim bu arabaya röle takılması gerekiyormu diye ancak aldıgım cevap bunlarda zaten röle vardır lpg deyken benzin pompası çalışmaz dedi. ne yapmamlazım yada bu ustalara nasıl izah etmemgerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.

Bu Sayfayı Paylaş