Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Benim Double Din Taktırma Öyküm - Resimli

'Görüntü & Multimedia Sistemleri' forumunda YeniHyundai tarafından 14 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. YeniHyundai

YeniHyundai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ara bölme çekmeceye benzeyen plastik bir parçaydı ve köşelerinden birer vida ile tutturulmuştu. O vidaları sökerek kolayca yerinden çıkarttılar. Ben de forumlarda okurken oranın kesilmesi gerekiyor gibi cümlelere rastlamıştım ancak sanırım 2006 yılından sonrakiler de ara bölmenin kesilmesi söz konusu. Benimki 2004 model o nedenle vidalı olmuş olabilir. 2006 ve sonrası Getz sahipleri varsa onlar bir yorum yapabilir belki?

2. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    tesekkür ederim. Ozaman benim arac 2011 oldugu icin ya kesilecek yada yeni alınacak konsol. :( ben biraz simetri hastasıyım. Böyle ise kalkısırsam yeni konsol alırım diye düsünüyorum. Konsol 270 tl cok para .

3. YeniHyundai

YeniHyundai Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yine de siz bu konuyu kesin olarak öğrendikten sonra bir karar verin derim. Muron70 nickli kullanıcının konsolundan aracının yeni kasa olduğunu tahmin ediyorum. O da double din taktırmış ve kendi açtığı konuda resimleri var. Ara bölmeyi nasıl hallettiklerini ona sorabilirsiniz.

4. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    konsol kesilmesi lazım yoksa olmuyo yeni kasalarda ama bu konsolda 270 tl olduğunu sanmıyorum çünkü ben sormuştum boş şekliyle 70 tl demişti servis 2 servisede ayrı ayrı sordum dolu şekliyle belki o fiyattır benim yaptığım çalışma belki fikir olur https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?26993-GETZE-DOUBLE-DIN-OLUR-MU-DED%C4%B0LER-YAPTIK-OLDU-%29%29%29

Bu Sayfayı Paylaş