Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bende diyorum ki neden direksiyon bu kadar agir :-)

'Sohbet' forumunda tolga77 tarafından 21 Temmuz 2012 tarihinde açılan konu

1. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,787
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bende o saatlerde geliyorum zaten sorun yok.

2. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tamam abi uğrayabileceğin zaman bir mesaj at dediğin saatte orda olurum

3. kaan20

kaan20 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Kaan
    Yaşadığınız Şehir:
    20-DENİZLİ
    Lastik değiştirmeyi düşünen varsa Petlas iyidir, konfor istiyorsanız Michelin derim. ben geçen sene michelin aldım. 460tl 6taksit; 4adet , 1yıl yol yardım, anahtarlık ve küçük acil yardım seti sığacak kadar çanta. 6000km yaptım. şu ana kadar bir sıkıntı yok. Gayet memnunum. yeri gelir zorlarım aracı, şu anda lastiklerden çok memnunum. hem greenX olması sebebiyle yakıta da ufak bir katkısı var. Şu nette dolanan özüm ona F1 pilotlarının(!) anlattığı ıslak zeminde fren mesafesi kötü olayı ve kayma başıma gelmedi. Bizim bundan önce laguna1 vardı. 120 ile rahmetli babam viraja giriyor. yol üzerindeki 1metre genişliğinden akan sudan geçmesi ile arabanın yanlayıp taşa çarpması, takla atması olayı vardı. kazadan küçük sıyırıklar ile atlatmıştı. Tabi araba taş gibi olduğu için, gittik bir daha aynısından aldık. 6yıl kullandık. özlerim hala aracı. konforu, kalitesi ile. geçenlerde gece 3-4gibi yollar boş kaymak gibi yol viraja 110la girdim, yolda sulama yüzünden su akmış, aynı viraj tipi, ıslaklık var. o an laguna olayı aklıma geldi, gazdan ayağımı çekip, dua etmeye başladım, kaza kaçılmaz idi; virajı döndüğüm sırada kaymadığımı fark edip micheline bir kere daha teşekkür ettim. :RpS_rolleyes:

4. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    büyük geçmiş olsun... dikkatli olun her gün bir kaza haberi geliyor zaten lütfen dikkatli olun...

5. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    lastikçiye gidene kadar benzincilerde hava takviyesi yapıyorum. Dediğiniz gibi benzincilerdeki hava cihazları bir tuhaf. İlk hava bastığımda, 32 yapmıştım. Hava kaçıran lastiğim 1 haftada 16 ya inmiş, ama diğer lastiğe ben 32 bastığıma eminken, koontrol ettiğimde 36 çıktı.....

Komik....

Hafta sonları yoğunum, kavacığa da lastikçiye de gideceğim ama vakit bulamıyorum. Aracı fazla kullanmadığımız için idare ediyoruz. ama bir elden geçitrmke gerek

6. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Valla Tolga biran önce yaptır derim olur ya acil işin olur lastiği inmiş olarak görmek o an hayattan soğutur insanı bende geçen gün abimlere gideyim diye arabaya binerken bi baktım lastik inmiş Vida vardı anlatmıştım sinir katsayısı artıyor insanın dikkat etmek lazım. Bir şu alışkanlığı yapamadım şöyle bir arabanın etrafında dönüp bakıp arabaya binmeyi abim hiç bıkmadan usanmadan bunu yapabiliyor :)

7. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bakımsız, eksiği olan araç kullanmak tehlikelidir. Hep aklımda ilk fırsatta gideceğim. Ama tek müsait gün cumartesileri ve benim de ay sonuna kadar tüm cumartesiler full... öyle ki aracın muayenesi 18 ağustosta doluyor onu bile gecikmeli olarak eylül de yaptıracağım kısmetse. (tabi muaye geçtiktn sonra trafiğe hiç çıkmamak şartı ile :) )

İftar organizasyonuna katılacaktım, onu da iptal etmek zorunda kaldım..... Bakalım bu hafta şöyle 1-2 saat boşluk bulursam ilk iş lastik.... Bakım olaynın acelesi yok zira araç 38 binde bakıma girmiş (şu an 41 bin) ama kavacık opel deki arkadaşlar ile tanışıp, birşey sormak istiyorum....

Dediğim gibi, avantajım şu ki, hyundai evin ikinci aracı. Zaten çoğu zaman reno ile dolaşıyorum. Onun da herşeyi tam çok şükür.....

8. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    abi bu yaşta hayattan bıkmış gibisin yaa...:D

siz yinede ne olur ne olmaz ikinci aracınızda olsa her an kullanıma hazır bekletin ne olu ne olmaz... :)

9. tolga77

tolga77 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Evet bugun lastikleri elden gecirdim. Surekli gittigim, isciligine guvendigim bir lastikcim var, bostanci da. Ona gosterdim araci. Araci kullanma seklimiz de anlattim. Arac aktif olarak surekli kullanilmayacak, kar yagmur gibi havalarda trafige,en azindan bu kis, cikmayacak, dahasi uzun yola da cikarilmayacak dedim. Sehir ici kisa mesafe kullanilicak, sonrasinda bahar da bakacagiz diye ozetledim. Onler ile arkalar yer degistirdi, rot ve balans yapildi, sol on lastik surekli iniyordu ya, icine civi batmis o da tamir edildi. Uzerinde maxis diye bir marka varmis, simdilik boyle idare edecez bakalim.

Diger yandan egzost da kucukbir delik vardi,ona da kaynak yaptirdim. Son olarak da aracin muyanesi geliyor, sonra ugrasmamayim diye emisyon pulunu da aldim.

10. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    hım iyi yapmışsın abi eline sağlık...

Bu Sayfayı Paylaş