Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bence servisler çok pahalı

'Starex Forum - Club' forumunda HaYLaZzZ tarafından 3 Temmuz 2008 tarihinde açılan konu

1. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sanayıde takılan tum parcalara nasıl servıs garantı verıyorsa onlarda verıyor merak etmeyın. en azından ben alıyorum ama servısıde sanmayın 2 yıl garantısı var der 1 yıl sonra sorun cıakarsa var kulanım hatası var soyle var boyle der gene para sızden cıkar gerecekten.

2. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yılbaşı sonrası servis , işcilik ve yedek parcaya zam geliyormuş servise giden arkadaşlara duyrulur....

3. Emre Ömür

Emre Ömür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hadi ya bizim eraya vurup kaçmışlardı kimin vurdugunu bilmiyoruz ama fazlada bisey yok sağ arka köşede çok derin çizikler var bide tamponun bittigi yerin üstündeki sac baya bi içeriye çökmüş bu yakınlarda da babam hergün karşıya geçmek zorunda bakalım kasko karşılar herhalde olmadı zamlı zamlı yaptırıcaz babamda arabaya öyle binmek istemiyo :) nazar mı var yaaa...

4. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    cok kolay gerı gerı gel aracı vur duvara zapıt tuttur ver kaskoya komple aracın arkasını yaptırırsın. nıye para verıceksın kaskon varken yaw :)
    Düzenleyen : HaYLaZzZ

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    paki kampanyaları ne zaman baslıyormuş abi..?

6. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yusuf onu sorar ogrenırım arkadaşa sana haber verırım.

7. serinde

serinde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet bu kampanyalar ne zaman başlaycak

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    saol abi bekliyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

9. raif

raif Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Malumunuz kış geldi çattı. Arabamın eksilen antifrizini tamamlamak istiyorum.TCI için tavsiye edebileceğiniz br marka var mı?

10. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kampanyalar başladı. işçilik ve parçada %25 indirim var. Ayrıca checkup ücretsizmiş. Hem Akbak hem Cangarlar'dan mesaj geldi. Malum çok severiz her iki servislede birbirimizihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif. Koşa koşa gidecem nerdeyse...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. Misafir

Misafir Guest

hepsinde başlamıştır heralde eksoz muayenesine gidicem cuma günü check up a da gireyim bari tşk bilgi için

12. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bakıma girelim artık yanii.?

13. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bugun starexle başıma gelenler. "
    Aracla gıdıyorum ıstanbulda full yagmur yagıyor. bır baktım gostergelere aku lambası gaza bastıkca yanıyor . Hemen sağa cektım baktım . Anormal gorunen bırsey yok herşey yerınde takılı dedım kesin akü suyu yok dediğim cıktı akü suları bitmiş. Ne sanayıdekı servıs nede şu her şeye garantı veren servsılerımızın bakmayı akıl edememiş 4 şişe saf su aldım opetten doldurdum hepsını herşey duzeldı . 2 Serviside aradım soruyorum boyle boyle oldu nıye akü suyuna bakmıyosunuz dıye aldığım cevaplar.

1- yetkılı servıs akü sularına duzenlı bakılmıştır ama arkadaşlar atlamışda olabılırler dıyor , verdiğim cevabı yazsam burdan uyelığım gıder...
    2- sanayıdekı servıse sordum bakıyorlardır ama atlamış olabilirler. dedı buna verdığım cevapda aynı cıns olduğu ıcın yazmıyorum...

arabımızı emanet edıcek ne sanayıde ne de orjınal kendı servsılerımzıde bır yer yokmu arkadaşlar ?????????????????????
    bız bu aracları kıme emanet edıcez ???????????

14. TuRoKK

TuRoKK Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Haylazzz bana emanet et kanka gözümgibi bkarım bilirsin sana strex balatası diye ucson balatası çakmamışmıydı bu servisler.. ?

15. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    balata degıl o kankı debraj :) sende yoktun yengeyle hastanedeydın yolda kaldık :) Allahtan 1. etabın orda bp de hemen gıttım aldım saf suyu doldurdum 4 şişe saf su aldı akü sonra çalıştı arac :)

16. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    özel servisin gzöünü seveyim neden anlatıyorum :)
    Ben bundan 4-5 ay once depraj bitmişti hatta burdada anlattım vıtes gecmıyor arabada felan dıye neyse o zaman servıste yaptırdım normal servıs 600 felan demsıtı bens anayıde 450 yemı ne yaptırmsıtım oyle bırsey dı . neyse bugun yemek dagıtmaya cıktım arac gene yolda gıdıyorum ışıkda 1. vıtese arac gecmısyor cıldırıcam arabayı kapatıyorum 1. vıtese takıyorum sonra calıstırıp oyle gıdıyorum. hemen yemegı dagıttık zar zor hemen servıse durumu anlattım hemen yenı gıcır gıcır baskı balata takımı depraj setı bedavadan degıstı yanında ufak bır bakım yaptırdım aku suyu yag konturolu hava fıltresını felan temızledıler havayla borcumuz 20.00 ytl :) sadece işcilik daha ne olsun.

eger ben bunu orjınal servıste yaptırsaydım varya vay vay vay :) parca gelıcek garantıden mı degılmı onun ıcın kavga edıcen felan fıstık :)
    yalansa yalan değin :)

17. feridun 34

feridun 34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın garantisi dolduysa yetkili servise gitmek akıl işi değil.ben 6 sene boyunca h 100 kullandım.ne zaman parça lazım olsa topkapı teknik otosanayi sitesinde hakan oto dan temin ettim.adam garantili satıyor.bu arabamın garantisi dolana kadar yenibosna bayraktara mahkumum.

Bu Sayfayı Paylaş