Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bayı ıle elentra tartısması

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Çağlar Baykan tarafından 13 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hyundai Velosteri 1.4 T-GDI 168hp ve 1.6 T-GDI 200hp motorlarla satışa sunucak.

2. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım ben 3 yılda 100 bin yapamıyorum, zaten hususi bir kullanıcı bunu yapamaz, ticari amaçlı kullananlar yapabilir ancak
    5 yıl olması benim işime geliyor, madem 5 yıl çok önemli değil, diğer markalarda 5 yıl 100 bin km versinde görelim
    son yıl, 90 binde direksiyonu, turbosu değişen var hyundaide, bunu göze alamaz herkes, size hayırlısı olsun diyorum, herkes bildiğini yapsın

3. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hyundai nin eksiklerini biliyoruz. Mesela benim arabamda bitmek bilmez bir cam motoru sorunu var sanırım yeniden değişicek.

Bir kere yaptığınız yanlış B sınıfı bir araçla C sınıfı bir aracı karşılaştırıyosunuz. B sınıfı ile B sınıfını karşılaştırırsanız aradaki fark, yada farklar ortaya çıkar. Hyundai Accent Era veya Blue varken bu formdaki hiçkimse sümbül almaz mesela.

Megane diyosanız ona eşdeğer bir hyundai modelini karşılaştırın. Çok beyendiğiniz reno da bitmek bilmez bir akü problemi yaşadım ve illallah ettirdi. Ben büyük konuşmayı sevmem, yarın öbür gün bekli düşük ihtimal reno alırım ama şunu biliyorum ki ne kadar ekmek o kadar köfte...

4. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg 57.950 TL56.200 TL
    Megane HB Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg53.450 TL51.700 TL

Renonun sitesinde bu yazıyor eğer full ünden bahsediyosak.

Birçok bakımdan çok kötü olan ay sınıf aracı ise

Symbol Collection Limited Edition 1.5 85 bg.35.950 TL
    Düzenleyen : gurcanbulut

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    konu dışı mesajları temzlemeye çalıştım, konuyu tekrar yayına alıyorum

siz değerli arkadaşlarımdan ricam provakatörlerle muhatap olmayın, hata butonunu veya özel mesajı kullanarak bize bildirin, yönetim gerekeni yapacaktır

6. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Benim hyundaiden başka araç almam için mercedes audi toyota honda gibi araçlar almam lazım.Şuan alamayacagımız içinde devam :))

7. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam zamanında blue yeni cıktığında bu para fazla hyundai için dendi ancak bir tartışma doğdu

--honda , vw gibi firmalar yapsa tamam dersiniz ama hyundai fiyat yükseltince mi sorun oluyor diye

--Cevap Evet

Bir firmanın patavatsızlığıile tabiki Hyundai etiketlenmez ama yazılanlarda anlaşılacağı üzere Hyundai ye şikayetyazsan Hyundai de kimsenin ilgilenmeyeceği kesin

Arabamı ilk aldığımda kapı takozu denen 3 tl likbir parcası yoktu 3 ay hyundai assan sitesine vemusteri hizmektlerine şikayet te bulundum bir allahın kulu dönüp tamam ilgilileniyoruz demediği gibi en sonunda sinirlendim adamalar beni aptal yerine koyan bircevap verdiler .

Gene ortalama 3 hafta önceElantra test sürüşüne gittiğimde blue dizel e alıcı oldum sonra dönüp benim arabaya ne veririsiniz dedim adamlarım 2009 team CRDI ya kendi siterinde 25.000 tl fiyat isterken benim arabaya 22.500 veridler ya bir hata benim arac 2010 dediğimde '' dışarda da bu fiyattan fazla para etmez bu araba'' diye bir cevapla karşılaştım saygısız bir tavırla bende sinirle cıktım akşamınaHyundai ye yazıyazdım hala bir allahın kulu dönmedi.Aynı maili firmanın kendine attım bir gün sonra aradı aynı kişi ve ''ben aracı 2009 sanmışım'' dedigene dalga gecer gibibende yüzüne sizin sitede 2009 a 25.000 yazmışsız dediğimde duymazdan geldi. Ha ben Hyundai den medet ummayıp başıma geleceği bildiğimden firma içinde çalışanı padronuna şikayet ettim.

Ne yazık ki bu size terbiyezislik yapan Firmayi Hyundai ye şikayet etseniz siz sinirlendiğinizle kalacaksınız çünku kimse dönmeyecek size
    Bundan önce R19 kullnıyordum , renault ile ilgili her sorunu mym@renault.comtr eyazıp bir cevap alıyordum olumlu yadaolumsuz ama bir şekilde dikkate alındığını anlıyorsun
    İnsan aracına kendi çapında ciddi bir para verince bir sorunda karşısında bir muhatap bekliyor zira günümüzde bir market alışverini bile sorguladığınız da karşınıza muhatap olacak birileri cıkıyor.Ve sonuç olarak ben bu aracı A ajantası B firmasına değil Hyundai ASSAN a güvenip alıyorum .Ama gel gelelim hyundai ASSAN nin mantığı bayiler satsın gerisini bilmem şeklinde ha ordan cevap alamayınca Hyundai Global a yazın gene aynı ilgisizlikle karşılacaksınız yani anlaşılan üzre bu yüzü bayiller ASSAN dan, ASSAN da Hyundai Global den alıyor .

Ama umarım Hyundai Club Tr de bir yaptırım uygulatabilir.

Zira zaten Hyundai kullnıcısı olan biri yeni araba alacakken gidip Hyundai bakıp sadık bir müşteri olarak teşekür hak ederken böyle bir saygısızlıkla karşılaşması üzücü ...

Düzenleyen : emre027

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    konuyu fazla takıp edemedım bazı ıslerımden dolayı arada bazı provakatörler olmus saolsun coskun abım temızlemıs sıkayetle ugrasmadım assana fakat bı tane musterı kaybettıler onların umurlarında deıl belkı ama bıdaha ordan araba falan dusunmuoruz malum 100,000 dolar gelırımız yok kı elentra alalım onların deyımıylehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş