Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bayi de yapılan ayıp

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yasardilekci tarafından 13 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bende yerinizde olsam almam ve şikayet ederim..siz bu durumua karsılık aracı alırsanız bunlar uslanmaz nasıl olsa alıyorlar diyip aynı tavırlarına devam ederler..demekki kocaelide hyundai servislerine gtmemek gerekiyormuş..

bu arada hyundai assanı aramak sadece telefon faturanızı kabartır..şikayetvar.com a da boşuna yazıp zamanınızı kaybetmeyin..

2. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaşım;
    Yukarıda da yazdığım gibi, bir satış temsilcisinin (tabir-i caizse) terbiyesizliği veya adam kayırması (tanıdığı olabilir) yüzünden bu arabadan vazgeçme.
    Düşünsene gittin içine sinmeyen bi araba aldın. Sağda solda i30 gördükçe pişman olacaksın. Yani pirenin yüzünden yorgan yakacaksın.
    Eğer yakınında başka Hyundai bayii ve servisi varsa oraya git, yaksa yukarıdaki olumlu görüşlere bak derim...

3. zdsen

zdsen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pireye kızıp yorgan yakmayın torpil her zaman kamu kurumunda mı oluyor sanıyordunuz. sohbet toplantılarında bile torpil kokuyor. ikramlara başlanırken genelde sevilen sayılan birazda paralı olandan başlanıyor. eskidenmiş büyklere öncelik şimdi torpil meselesi

4. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    yapılan cok büyük terbiyesizlik. illa her firmada 1 tane cıkar ama neden tepkisiz kaldınızki bu durumda?eşim yanımdayken onun korkusundan pek ses cıkaramam, zaten direk olaya el atarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifama yanımda değilse en basiti magazada kasa kuyrugunda bile benden sonra geleni alırlarsa kıyamet koparırımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifne sıramı veririm nede istediğimden vazgecerim. arabayı başka yerden alma şansınız varsa oranın kapısından bile geçmeyin ama yoksa da genede alın ama hiç olmadı şikayetim var'a başvurun. en azından geri dönüp firmayı arayıp bilgilendirildiğinde sizi arayıp özür dileyeceklerdir.

5. Özgür

Özgür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai'nin genel merkezine şikayet edin, gittiğiniz acente hemen sizi arayıp özür dileyecektir (Bir arkadaşımın başına benzeri geldi )

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    arkadaslar şunu anlayalım artık hyundai de müşteri memnuniyeti diye birşey yok..müşteri hizmetlerini aramak sadece faturanızı kabartır..şikayet varda zamanınızı kayberbedersiniz..tecrübeyle sabittir..bence almayın..en azından o bayi den almayın..

7. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,981
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  8. Soner SAYKAL

Soner SAYKAL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fertana daha önce gitmiş ve birkaç defa yüklü tamir paraları ödemekten son anda kurtulmuş ve sadece ön balata değişimi için 4 saat beklemiş, şikayet dilekçesi doldurmuş biri olarak yazıyorum. hiç bir şey değişmedi ve değişmez. ben sadece parça almak için gidiyorum. sanayide arabamın bakımlarını yaptırıyorum. fertandan uzak durmak lazım

9. Misafir

Misafir Guest

Bence babanız beyefendiye fırsat doğmuş bahane olmuş hiçbirşey demeden çıkıp ayrılmış oradan. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

10. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi arkadaşım ayıp etmiş tamamiyle teçrubesiz bir satıcı size şöylebir soru sorayım diger alıcının yerinde siz olsa idiniz size satıcı durumu izah etse kızarmıydınız çünkü diger alıcı araca binmiş önce gelmiş sonra gelmiş farketmez aractan indirilmez diger alıcı makul karşılardı tatlı dil yılanı deliginden cıkarırdı olay satıcının yeteneksizliginden tecrubesizliginden olaya saglıklı mudahale edemedigindenolmuş umarım okuyorlarsa bizzat sizi bulup yanınıza gelirler sizden özür dilerler bu konulara bu sitenin yöneticileri mudahale etmiyormu sonucta hundaı markasını temsil ediliyor burda bence yapmaları gereken firmayı arayıp durumu izah edip madur olan arkadaşı bulmalarını varsa adresi telefonu vermeleri maduriyetin haberi olmadan yanına varmaları bobasından özür dilemeleri fiyatta ikram yapmaları kendileri bizzat yanına madur olan arkadaşın yanına gitmeleri gerekir diye düşünüyorum böyle konulara site yönetimi yardımcı olması gerekir diye düşünüyorum sonuçta bu sitede hundaı temsilçisi umarım ciddiye alırsınız madur olan arkadaş bence bekleyin tekraren gitmeyin sizi aramalarını bekleyin saygılar benim şahsi düşüncelerim

11. burakaydin41

burakaydin41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Adapazarı Ferhat Oto'ya sıkayet etsende aynı sahıbı bır sey olmaz ama o top sakallı uzun boylu cocuk serkan dıye eleman satıs sorumlusu era mı fertandan aldım bılıyorum araba testıne beraber gıttık ben era otomatık alacaktım ıyı degıl yaramaz ıcerı ses verıyo era agır kasası otomatık olmaz dıye caydırdı ve manuel aldık ve sımdı hayır dıyolar otomatık guzel o zaman ellerınde yokmus bıze ellerındekını verdıler

12. gecmiş olsun çıkar bazen böyle tipler....iyi sabırlıymıssınız...

13. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşım her şerde bir hayır vardı drler.bence bunu kullan git başlarına ekşi çatır çatır pazarlığını yap belki sana bu şekilde bir olumlu dönüş olur babnda ikna olur belki böylece.

14. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    bu bayideki arkadaş satış tekniğini bilmiyo hatası terbiyesizliği ayıbı bu.
    insanlar 1 lirayı bilecebinden çıkarırken iki keredüşünrkensen 30 binlira verecek müşteriye bunu yapıyosun benbayinin müdürü olsam bi kere daha düşünüp farklı bi lokasyona kaydırırdım. çünkü;
    ben araba almak için bayiye girdiğim an kafesteki kuş oluyorum
    kızıyorum ve dışarıya çıkıyorum ve daldaki kuş oluyorum
    bidaha bekle ki konsun.

15. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    +1...

16. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir akrabam hyundai accent almıştı kayseriden araçta pas pas bijon anahtarı vs.ürünleri yoktu şikayet etti.hyundaiden evine kadar getirdiler malzemeleri.hyundai servislei hep böyle. tanıdıklarına veriyolarmış arabadan çıkmadı bu ürünler deyip.Yaptıklarına pişman etti akrabam.Genel merkeze mail atın hatta telefon edin.İllde i30 alacağımdiyorsanız alın ancak servis sizi her defasında zora sokacaktır.Bakıma gittiğinizde sorun yaşarsınız.Bence o fiyata nice arabalar var.Tercih sizin

17. Misafir

Misafir Guest

git ve arabanı al...o vatandaşın yaptığını oradaki a'dan z'ye herkese anlat...idarecilerin kafalarını şişir...o'na kesinlikle negatif olarak yansıyacaktır...

18. TayyEra

TayyEra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaş inmeyecektiniz, zorluk çıkaracaktın, gerekirse yakasından tutup plazada rezil edecektin, ah bana denk gelse şu şerefsizler.
    Sayıyorum içimden , bir terbiyesizligin isguzarlıgı gül gibi i30 dan etmiş seni.
    işin içinde insan faktörü var. Hyundai assana şikayet etmelisin.

19. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben olsam.O top sakallının ismini alırdım.Sonra bayiyi arayıp müdürleri ile görüşmek istediğimi(Yüzyüzede olabilir)söylerdim.Daha sonrada şu tarihte buraya geldim.Şu arkadaşınız bana terbiyesizlik yaptığından,Buradan İ-30 almaktan vazgeçtiğimi söylerdim.Biterdi.
    Düzenleyen : Levent

20. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    şikayet.com sitesinin cok yararı var! arkadaşım için tül almıştık. koçtaş'dan, memnun kalmadıgı için geri götürdü, ama hiç kaile alınmadı. bende arkadaşım adına siteye seviyeliama agır bir msj attım. neyse evde tespite geliceklerdi. bugün nihayet anlaşmalı oldugu tül firması teşrif etti. koçtaşın genel müd. aramış özellikle bu sorunu bir şekilde hallediceksiniz demiş vs. vs. şimdi arkadaşın sorunu cözüldü. hımm bu arada ilk başta şikayet ettikten sonra ukalalık taslayanlarda pek bir mülayim oldular. bilginizehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş