Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Başımız sağolsun...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Yunus KINALI tarafından 4 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu daha nereye kadar devam edecek 15 can ne demek 15 ailenin hayatları karartanlar cezasız kalmaz umarım şehitlerimize allahtan rahmet yakınları başşasğlığı dilerim

2. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Başbakan turkmenıstanda gezer cumhurbaşkanı baska yerde asker dagda daga taşa topraga boşa ateş eder. Burda hemen hemen herkes askerlik yapmış durumda. Askerde kac kere atış yaptınız kac operasyon gordunuz hangı egıtımı aldınız.
    Ben kendı adıma soyluyorum 5 kez atış yaptım bır duduk yat bır duduk kalktan baska bırsey ogrenmedım bu bılgıyle dagda , operasyonlarda ne kadar verımlı olabılır askerımız.
    o kadar özel haraket tımlerı o kardar bordo bereli askerler var ama ıllakı 15-16 şehıt verınce gorev basına gecıyorlar yoksa yan gelıp yatıp maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar.
    Bıze amerıka dur dediğinde devam edıcektık kokunu temızlıyecektık bır canakkale yada 3. dunya savaşı cıksada bunları harıtadan sılıcektık ama amerıkanın uşağı olduğumuzdan dolayı korktuk cekıldık . Biz cekıldıkce onlar cekılmıyor gelıyor. eskılerden dedem soylerdı . Oğlum 10 şehıt varsa 2 şehıt derlerdı 5 pkk lı vurunca mıllet sevınsın etsın dıye 10 pkk lı vurduk dıye trt 1 de haber yaparlarmıs. Gene aynı şey 16 şehıt vermısız hemen 23 pkk etkısız hale geldı nerde kardesım bu adamlar cesetlerı nerde .
    Bızım şehıdımızı tum dunya kanalları bıle gosterıyor ama adamların ölulerını bız goremıyoruz nıye rturk varmıs cart curt

Türküz , Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız diye övünüyoruz ama ......

neyse cok dolmuşum kusura bakmayın...
    Düzenleyen : HaYLaZzZ

3. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    allahım yeter artık.hergün bir ocağa ateş düşüyor.şalvarlı mağara canavarlarını kökünü kazımak için neyi bekliyoruz.bu kadarmı zor.insan hayatı bukadarmı ucuz.zinaturgut çok güzel yazmış.bende milliyetçiyim ama en yakın hayatımdan en samimi arkadaşlarım kürtler oldu.ama doğuda hala destek veren kürtler çok.bizim lafımız onlara.yarın birgün onlarında evlatları şehit olabilir.dün şehit olan askerin biri diyarbakırlı kürt.e neden destek veriyosunuz başına gelcekelri bile bile anlamıyorum.başımız sağolsun.milletmiz varolsun

4. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hepimizin başı sağolsun

5. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Başımız sağolsun....hepimizin...allah bildiği gibi yapsın bunları...
    Düzenleyen : tuscaan

6. alpertekin

alpertekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

7. Misafir

Misafir Guest

Acemi birliğim Isparta / Eğirdir... Dağ ve Komando okulu. Usta birliğim Bolu Komando Tugayı. Bolu yu sadece üç ay gördüm. Hep doğudaydım. Doğuya gitmeden önce yüzlerce kez atış eğitimi yaptık diyebilirim... Sadece G3 ile değil. Avcı erinin kullandığı, orduda kullanılan her tür silahla atış eğitimimiz oldu. 17 operasyona katıldım bunlardan 5 i K.Irak'a olup uçarbirlik harekatıydı... Aramızda mutlaka Bolu da askerliğini yapanlar vardır bilirler. Tugay komutanının sözleri hala kulaklarımda çınlar. Bolu, terhisine 3 ay kala nöbetten düşenlerin yeri değil, terhisinin üzerinden 7 gün geçipte şehit düşenlerin yeridir... 5 kere atış yapıp hayatında bomba atar mühimmatı görmemiş, sırtında 40 kg yükle günlerce yürüyüp kendi doğasına karşı mücadele etmemiş, hayati idame nedir bilmeyen asker zaten oraya gönderilmemektedir. Gönderilenlerde geri hizmettedir.
    Kendim şahit oldum... Şafak 97 operasyonu sürerken terhisine 3 gün kalan askerleri helikopterler dağdan toplayıp üs merkezine götürecekleri sırada, Terhisi gelen askerler bunu reddedip dağda operasyonda kalmışlardır. Terhislerinin üzerinden 6 gün geçip şehit düşenler, sakat kalanlar olmuştur. Bu memleketin gerçek sahipleri onlar ve onlar gibi düşünenlerdir. Aktütün karakoluna yapılan saldırı 8 saate yakın sürmüş olup, askerlerimiz ilk ateşte, bu şerefsizlerin açtığı havan topu ve roket atar saldırısında
    şehit düşmüşlerdir. Yani açılan ilk ateşte olmuştur. Daha sonra süren çatışmalarda şehidimiz yoktur... Tabiri caizse, aldığımız leşler vardır

BAŞIMIZ SAĞOLSUN, VATAN SAĞOLSUN...

8. altayercan

altayercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu terör belasından onlarca yılbeslenen,bu belanın bitmemesi için elinden geleni yapan ,operasyonları tam sonuca ulaşılacakken defalarca iptal ettirip askerimizi itlerin üstünden geri çektiren,karınlarını cehennemlerine götürecek ateşleri olacak uyuşturucu satıcısıterör örgütlerinin paralarıyla dolduran bazı şerefsiz komutan vede bürokratların,allah belasını versinhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif.
    canları,aileleri ugruna mücadele edip şehit düşenlerin ruhları şadolsun,sağ dönenler yataklarında da ölseler genede bi nevi şehittirler,allah mekanlarını cennet eylesin,yüreğimiz dualarımız hep sizinle.allah ,vatanını seven yüreği sağlam komutanlarımızı ve siyasetçilerimizi başımızdan eksik etmesin

9. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar hepsinin kökü insallah kuruyacak ve kurutucaz allah ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin

10. ecem

ecem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok güzel olmuş o pislik pkk sadece havasını alır bnimde abim mardinde astsubay ancak onlar haavasını alr başka hç birsey alamaz gerizekalılar

11. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşların rahatsız olması nedeniyle ACCENT_2000 nickli arkadaşımızın mesajı tarafımdan silinmiştir.........umarım arkadaşımız kırılmamıştır.

12. Misafir

Misafir Guest

Bencede Zinarturgut çok güzel yazmış. Yahu memlekette yüzyıllardır etle tırnak misali Türk ve Kürdü birbirine kırdırmaya çalışıyorlar ama hayvan terli, artık yemez. Birgün Türkü Kürde, başka birgün Sünniyi Aleviye düşman etmeye çalışıyorlar. Yahu kardeşim kadar sevdiğim arkadaşım alevi. Ben sünniyim.Şimdi onunla kavga edip kalbini kıracağıma kafamı kırarım. Bu itler 30 senedir bunu anlamadılarya yazıklar olsun.
    Irak ta olanlardan hiçmi ders almazlar. ABD Irak ta pisliğin içine batınca ne yaptı? Şiiler den birkaç çapulcu bulup Sünnileri bombalattı. Sünnilerdende aynı şekilde birkaç çapulcu bulup Şiileri bombalattı. Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan iki toplumun arasına kan davası soktular şimdi oturup seyrediyorlar birbirlerini kırmalarını... ABD ye karşı omuz omuza verip Irak ta ciddi zayiat verdirenler şimdi birbirlerini düşamn bellemiş. Bu adamlar bozguncudur dahamı anlamadılar?
    Barzani nin babasını ABD 70 li yıllarda satıp ortada bıraktı. Barzani halamı akıllanmadı. Yarın öbürgün yine kucağımızda olacak hiçmi aklı almaz babasının başına gelenleri. Bu dünyayı anlamak zor.

Bu Sayfayı Paylaş