Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bana makas atan araba pert oldu

'Sohbet' forumunda olcaybastug tarafından 12 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kaçmak o alamancı dediğin tiplerin huyudur. Bize de kaza yaptırıp kaçmıştı. Ondan beri alamancı arabası gördükçe küfrederim.

2. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gurbetçiler maalesef berbat araba sürüyorlar. Birçoğunun altında da lüks araba oluyor. Bu yolların kraı benim edalarında oluyorlar. Ama asıl tehlike trafikte çok hızlı ve tehlikeli süren insanlar birçok kazadan kurtuluyor çünkü bizim gibi canına, malına değer veren insanlar ya yavaşlıyor ya çekiliyor. Bilenler bilir, Ankara'da Eskişehir yolunda Eskişehir tarafından ilerliyordum, tam ODTÜ'nün orada (bu arada ben en sağ şeritten gidiyordum, çünkü ODTÜ'nün önündeki köprüden sağa girip Anadolu Bulvarı'na çıkacaktım) zibidinin birinin sağımdan hızla geldiğini gördüm, beni sağlamayı düşünüyordu. Ben hız kesip beni sağlamasına ve önüme geçmesine izin vermesem ya bana çarpacaktı arkadan, ya bana çarpıp köprüden aşağı uçacaktı, yada beni sağlayamayacağını son anda farkedip refkleks olarak sağa kırıp bana çarpmadan köprüden uçacaktı. Şimdi ben o zibidinin hayatını kurtardım ya (o farkında değildir) o kendini süper şoför sanıyordur, "vayy be ne makaslar atıyor, ne ince hesaplar yaparak arabaları geçiyorum" diye düşünüyordur. Bazen şeytan diyor al bir eski kasa Fargo yada Lada cip, tamponlarına ilave korumalar yaptır, bu tür zibidilerle karşılaşınca yoldan çekilme, yada onları kurtarmak için hızını değiştirme ama işte bizim gibi insanlar hem kendi canına hem de bu tür zibidilerin canına değer veriyor. Eskiler boşuna dememiş "Allah insanı eceli gelmişle karşılaştırmasın" diye.

3. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada belli hızlardan sonra yapılan kazalarda arabanın sağlamlığı da önemini kaybediyor, çünkü Peugeot da olsa, Hyundai da olsa, Mercedes de olsa pert oluyor. Arabaya güvenip hız yapmamak lazım.

4. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Geçmiş olsun öncelikle,,
    Maalesef ülkemizde bu tarz kasaplar var trafikte..genelde de pejo markalı araçlarda oluyor bu tipler..106 veya 306 gibi..bir de honda civic tek kapılılar var ki sormayın,abartı eksoz falan..fena gıcık oluyorum..

İnanın bende acayip sıkıldım bu tarz kasaplardan,yahu e-5 te 110 ile sol şeritte gidiyorum,arkamdan selektör yapıp korna çalmazlar mı? bende inadına duymamazlıktan geliyorum ya da hız kesiyorum hafiften geçmesine izin vermeden..yani sonuçta e-5 te olsa yapacağımız maksimum hız 110 hadi bilemedin 120 olmalıdır..haksızmıyım arkadaşlar?

Kırmızı ışıkta,yeşik yandığı an kornaya basarlar,alışkanlık olmuş artık adamlarda..

Benim tek hayalim sivil trafik polisi (ki böyle birşey yok galiba) olup,bu tarz şoförlere sürekli ceza kesmek fotoğraflayarak..evine postayla göndereceksin,ceza lar da 400 - 500 olacak ki canı yansın,yansın ki masum insanların canını yakmasın..

Bu Sayfayı Paylaş