Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

B sınıfı aracların karsılastırılması

'Otomobil Testleri / Karşılaştırmalar' forumunda hakan84 tarafından 3 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    i serisi çok güzel avrupadada çok takdir gördü zaten sizde benim dediğimin aynısını diyorsunuz

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Napayım Hocam Beni Ne İlgilendirir Sizi Ne İlgilendirir Başkasını Ne İlgilendir , Alan Düşünsün. Alan Bişey Demiyor Siz Burada Lafını Yapıyorsunuz .Cebimdenmi Vereyim 5000 TL Yi.

3. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    bana renault satış temsilcisi büyük araba alırsanız elantra alın diyo fluance ın adını anmıyor ama küçük segmentte clio bence

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Clio nun symbol versiyonunu kullanmış biri olarak punto ve linealardan daha iyi ses yalıtımına sahip ancak araçta viraj cidden yoktu. 70 km/h ile girmek zorunda kalıyordum. vites titremesi ise zaten başlı başına sorun. tabi Tr de bi renocu tayfa vardır. vazgeçemezler asla. Dediklerinizde haklı olduğunuz noktalar var ama bu Hyundai den kaynaklanan durum değil. Vergiden kaynaklanan durum. Ne clio ucuz ne hyundai ne diğerleri. Ama aralarında en mantıklı seçim yine hyundai. Donanım desen var, servis desen hemen hemen her yerde, tasarım desen zaten en güzelleri var. Yani bilmiyorum ki ne eksik kaldı. tabi kusursuz mu hayır. ama çok yol aldı. umarım bunlar da göz boyamak için değil gerçek anlamda da kaliteli yapmışlardır. servis kalitelerini de artırırlarsa çok daha iyi olacak.

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    teneke imajını getz ve era ile zaten silmişti i serisi üzerine kaymak oldu artık gayet tok araçlar çıkarıyor hyundai

6. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    hyundai n yalıtımı motorda motor zaten sessiz dizelini benzinli sananlar bile var sorunsuz ama galiba kore vergisinden dolayı yüksek geliyor o yüzden yinede siz bilirsiniz tabi sürçülisan eylediysek affola ama beinim yönüm clio dan yana çünkü jantından tut döşeme rengine kadar seçiyosunuz

7. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Bence biraz daha ileri götürmeli özellikle araçlar üzerine atılan boya tabakası ile. Bana göre biraz ince.

8. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Est. hocam tartışmak konuşmak için var bu forum. herkes düşüncesini nezaket sınırlarında söylediği zaman sorun yok. olumlu olumsuz özellikleri söylemek gerek. Bende diyorum clio 4 ün motor performansı netten izlediğim kadarı ile gayet taminkar tasarım olarak da çok sportif ancak iç ferahlığı hacmi nasıl bilmiyorum henüz incelemedim. Kore vergi dilimi değilde TR vergi dilimi dersek doğru olur. alınan 0 km bir aracın yaklaşık %50 si TR vergi dairesine gitmekte. MTV,KDV derken güzel bir rakam vergi olarak alınmaktadır.

9. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    teneke imajı yok bence boyasını bilemem ama benim bildiğim kaporta gayet yeterli crash testlerde çoğu arabadan daha iyi
    hyundai ler

10. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    yeni clıo artık 4 cam otomatik olarak satılıcak, tek gördüğüm eksi yanı arka tavan yüksekliği yetersiz 1.87 boyum var ve kafam tavana değdi, şuan kullandığım clıo 3t e böyle bir sorun yok

11. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Çarpışma testlerinde mühim olan zaten şasedir. Kaporta kısmı hava civa sadece ufak çarpışmalarda kaportanın esnekliği ve dayanımı önemlidir. Gerçi crash testleri 64 km/h hızla sabit bir yere çarparak oluyor. Birde karşılıklı 90km/h ile iki aracın çarpışmasını yapsalar. O zaman inandırıcılığı daha çok olur.

12. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    yani gözünüze batan sadece cam meselesimi gerçekten anlamıyorum ama cruze de 2 cam otomatik ama benim arabanın yanından geçmez

13. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    boşver hocam okadar detayı önemli olan şase can güvenliği diğeri 2 çekiç bi macuna bakar;)

14. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    benim araç 1.3 85 beygir ama 75 beygir connectin performansını vermiyor mesela acaba yakıt tüketimindeki gibi beygirdede hile yapıyormu

15. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    dizelle benzinliyi neye göre kıyaslıyorsun, düşük devirde connect tabi iyidir ama 4000 devirden sonra seni yakalayamaz

16. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Dizel bir araçtan bahsediyorsunuz. Araç için çekiş gücü torktur diyebiliriz. Sizin araç ilk kalkış anında gayet iyi performans verirken turbolu connect 2000 devirden sonra canlanır. Sizin aracın son sürati daha yüksekken connect onu yakalayamayacaktır. Söylediklerim sadece benzinli bir araç ile dizel bir araç için örnektir. Araçların bakım durumu, lastik, model etkilidir. 85 beygir i20 connecti havada kara da uçurur.

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam Gerçekten Çok Boş Yorum Atıyorsunuz. Şurada Yorumlarınızı Okuyan Bunu Kaç Yaşında İnsan Yazıyor Diye Şüphelinir..

0-150 Yaparsınız Connect 15 Boy Farkı Yer O Zaman Görürsünüz Farkı.. Yakıt Tüketimlerinde Hile Yok Okumadan Fikir Sahibi Olmadan Yazıyorsunuz. Bişeyi Okuyun Bir Fikriniz Bir Bilginiz Olsun Sonra Yazın. Tüketimlerin PC Ortamına Aktarılmasında Hata Olmuş. Adamlar Bilerek Yapmamış Yani Ve Sadece Amerikadaki Araçlarda. Birazcık Okuyun Sonra Yorum Yapın..

Beygirde Hile Yapıyorsa Kıyarsınız 50 Liraya Dynoya Çıkarsınız Alırsınız Dyno Sonucunu Sonra Bakarsınız.. O Admire 1.3 Pİyasadaki Bir Çok 1.6 Arabaya Nal Toplatır.

18. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    hocam benim dediğim 2004 connect yani enjeksiyon ve turbo yok

19. hycan

hycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    süreyya demirayak
    http://forum.donanimhaber.com/m_52111071/tm.htmbuna ne diyosunuz

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Cidden Sıktın Ama Ya Git DH De Takıl O Zaman.
    Gel Dynoya Çıkalım Diyorum Ben Arabayı Ortaya Koyuyorum. Sen Ortaya Koyuyormusun Arabayı ?

Bu Sayfayı Paylaş