Merhabalar, Severek kullanmakta oldugum Hyundai i20 1.2 mpi aracımı otomatik vites araca gecmek icin satacagım Çocuk oldugundan dolayı artık eşiminde araba kullanması gerekiyor ve İstanbul trafiginde manuelle ugrasmasını istemiyorum B segmen araclardan 3 tane model arasında kaldım. Sizden ricam biliyorsanız tavsiyelerinizi bildirmeniz 1) Hyundai i2o ( bu aracın 1.4 mpi motoru atmosferik oldugu icin cok yakar ve 1.0 GDI modelide tutuluyorum bilmiyorum) 2) Seat İbiza 1.0 Ecotsi DSG( aracın vites rahatlıgı ve turbo beslemeli oldugu için dusunuyorum.2017 2018 fiyatlarıda fena degil ) 3) Yeni kasa Opel Corsa( bu aracında spor görünümü ve motor seceneginden dolayı dusunuyorum fakat hiç kullanmadım ) Sizlerden ogrenmek istedigim bu modeller arasında konfor,bagaj büyüklük, yol tutuş, ekonomik ve 1 çocuklu aile için hangisini tavsiye edeceginiz..Mevcut i20 aracım cam tavanlı ve içi gerçekten çok ferah.Ferah olmasıda öncelikler arasında. Neden youtubeden araştırmadın diyen olursa şimdiden soyliyim tabiki araştırdım fakat uzun süreli kullanım tecrubesi olanlardan fikir almak benim içim ayrıca bilgi olacaktır
Biz 5 yıl kullandık 1.4 otom 4 ileri , şehir içi 12 lt lerde gezer , otobanda bile 8 lt lerde olursunuz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni 1,4 mpi otomatikler 6 ileri tam otomatik. şehir dışında 4 ileriye göre yakıtı daha az. 1.0 da çok iyi, yakıtı kesinlikle fazla değil.