Merhabalar arkadaşlar 2017 Model Accent Blue 1.6 otomatik Prime Paketi aracım var. Sormak istediğim aliexpress sitesinden alacağım ön tampon led sisler türkiyede malesef yok. Diğer alacağım ürün ise arka tampon reflektörler 3 çeşit modüler. Siteden Hyundai accent solaris 2010 ile 2016 arası diyor benim aracım 2017 bana olur gibi geliyor bu ürünleri alsam montaji ve herhangi bir arıza ışığı yakarmı yorumlarınız nedir teşekkür ederim. SİSLER REFLEKTÖRLER
Hocam aliex.. den alışveriş yapmadan önce satıcı ile işetişim kur , aracının fotolarını gönder , tam mutabık kaldıktan sonra sipariş et , uygun olmayan bir parçayı alırsan sıkıntı çıkar. Siz mesajınızda Solaris yazmışsınız şu anda apt nın önünden Rusun biri Solarisle çıkış yapıyor gümüş gri çok güzel arabalar bunlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi sorayım onlar geç dönüş yapıyor gerci ama Solaris oradaki ismi Tr deki ismi blue diye geçiyor sanırım bi bakalım teşekkür ederim
Aynısını birkaç ay önce kendi aracıma uyguladım. Bakın bakalım uymuş mu ? Videosu: fonksiyonlarını görmek için 0:38’den itibaren izleyebilirsiniz. Reflektörlerin bağlantısı da stoplardan güç alınarak yapılıyor diye biliyorum, yakında onları da alacağım.
Tam aradığım yorum bu hocam teşekkür ederim cok iyi olmuş yani 2017 model aracıma uyar sanırım sonuçta hepsi aynı sisi kullanıyor diye biliyorum direk soket halinde uyuyor mu arıza ışığı vs. yanmıyor dimi ekranda Reflektörüde alacağım uymaz diye tedirgin oldum sadece
Çok teşekkürler. Bu araçlarda arıza ışığı yok o konuda içiniz rahat olsun. Sis farları soket sokete uyuyor, ancak gündüz ledleri öyle değil. Gündüz ledlerinin bir kontrolcüsü ve 3 ayrı kablosu var, biri sinyal özelliği için sinyallerden tetik almak için, biri gündüz ledleri yansın diye, diğeri de farları yaktığınızda gündüz ledleri kısılsın diye. Ben far motorunun elektrik kablosundan elektrik aldırdım, kontak çevrildiği anda ona elektrik geliyor diye. Reflektör için ekstra bir şeye gerek yok parklardan elektrik alabilirsiniz, stop gibi frene yanma özelliği varsa yanar yoksa sabit park gibi yanar.
Memnuniyetle, ben de bugün açıklanan yurt dışı gümrük sınırından dolayı led reflektörlerin siparişini verdim Sırada Verna stop var ancak 150 euro sınırıyla bile temin edilemiyordu şimdi hiç temin edilmez.
Hayırlısı olsun hocam buluruz bi yolunu. Aracıma vurup kaçtı motor kaportada şuan bi sorum olacak size usta diyor ki tampon boyanması lazım fakat bu renk sedefli boya inci beyazı 3 kat vurulması lazım metalik değil diyor boya kodum p6w ry maliyeti normal boyalardan bi tık üstü olur diyor sizce doğrumudur ? serviste 2017-2018 lerde kristal beyaz diyor bunun aslı nedir astarı nedir