Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

atikerden kaynaklandığını sanıyorum

'LPG Sistemleri' forumunda atilla-simsek tarafından 11 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. mbykayalar

mbykayalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi AkşamlarMerhabalar;
    Bu gün Gazı taktırdığım Yere gidip sorunumu anlattım içimin rahat etmesi için banada göstermesini rica ettim.Benzin ve gaz ayarları 3.0 dı.Bu gün birde sağanak bir yağış vardı.Hava nemli ve yağışlı yani yeterince soğuktu.Şimdi başka neler etki edebilir diye düşündüğümde benzini hep çok az aldığımız için acaba pislik mi çekti diye düşünmeden edemiyorum akü 4.yılına girdi bu gün bilgisayarda 14.8 V gördüm başka bir arabada 18.6 v.Bir keresinde eksi uç gevşemiş ti sonra düzelttim ama uzun süre (16 saat gibi gevşekkalmış )bilgisayarda elektriki hata verdiğinide gördüm buda etki etmiş olabilirmi.En önemlisi enjeksiyonların girişinde kelebekli kısımda iki küçük boru girişi var ama hiç bir şey takılı değildi.Onuda sordum biz sökmedik dediler.Hani karbüratörlü sistemlerde sıcak su gelince rölantiyi düşüren sistem gibimi diye düşünmeden edemiyorum ama ne zaman kim tarafından iptal edildi onuda bilemiyorum piyasadaki değeri 500-600 TL değerindeymiş şimdi bundan olduğunuda bilmiyorum değiştirsem neredeyse taktırdığım tüp fiyatına en son artık bende benzin alıp 250 km kadar kullanıp Serdar beyin ve diğer arkadaşların söylediklerini denemek kaldı.Atiker ci ustada aynı şeyi güvenle anlattı sorun devam ederse biz araştırıcaz dediler daha sonra denediğimde inşallah güzel haberler veririm size iyi akşamlar kolay gelsin.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,134
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. m112

m112 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    ismet yeniçelik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    selam bende99 hyundai accent 1.5 gls var atiker marka sıralı lpg taktırdım yazın ısınmada problem yoktu kış gelince benzine geçişlerde sorun yaşıyorum.bu arada kaloriferimde ısıtmamaya başlamıştı.bu yüzden lpg yi taktırdığım yere ayar yaptırtmak için gittiğimde aracın takılan beyne su gönderemediğini bununda ya contanın yanık olduğu yada devirdaim pompasının arızalı olduğunu söylediler.Arızada benzinden bu yüzden lpg ye geçişin beynin ısınmamasından olduğu için olduğunu söylediler.Bu gün kendi ustamla beraber kaloriferdeki pisliği temizledik şimdi kalorifer iyi ısıtmaya başladı ama kaloriferi açınca araba teklemeye başlıyor.yani gene beyne su gitmiyor.başına böyle birşey gelen varmı yada iyi bir lpg ci tanıdığınız varmı.şimdiden teşekkürler.
    Düzenleyen : m112

4. Q lodost34 Q

Q lodost34 Q Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inanın tek kelime ile cevaplandırmış serdar bey saygılar herşeyde olduğu gibi işçilk çok önemli

5. djmaycan

djmaycan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben atikeri yeni taktırdım şimdilik hiç bir sorun yok 300-400 metre sonra gaza geçiyor rolantide devir ibresi milim oynamıyor yani sorun atikerden kaynaklanmıyor serdar beyin söylediği gibi ustadan kaynaklanıyordur

6. carizma

carizma Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim bujilerini değiştir ondan sonra bas gaza.

7. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Benim Araç soğuk havalarda ilk çalıştırmada dururken lpy ye geçerse rolenti çok düşüyor istop etmiyor ama geri bir anda rolenti yükseliyor 3-4 saniye sonra düzeliyor. Atiker bayi sorunu çözemedi ?

8. mbykayalar

mbykayalar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tekrar selam benim araba kendi kendine düzeldi her haldesöylediğim gibi benzini az kullanmamızdan kaynaklanan geçiçi pislik çekme olarak nitelendiriyorum ama bu arada canımı çok sıktığı için arabayı hemen 2 günde sattım şimdi yeni aldığım arabamada aynı bayide atiker sıralı sistem taktırdım her türlü paylaşımlarınız için teşekkürler tekrar görüşmek üzere

9. ma-ka-sa

ma-ka-sa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div align="left">aracım 2001 accent gls soğuk havada sabah ilk çalışmada arabam hiç çalışmazdı.motor sıcakken hiç bir proplem yoktu.1 sene bu sıkıntıyı çekmiş biri olarak size yardımcı olmak isterim.lpg yi taktırdığım firmaya kaç defa ayar yaptırdım sonuç yine aynı en sonunda sökün alın malınızı diye rest çektim.atiker fabrikasını aradım.paramı iade edin diye.sorunu anlattım Allahtan çok yardım cı oldular.servisine git ordan bizi ara dediler.ordan fabrikayı aradım telefonla ustaya ayar yaptırdılar.şimdi arabam isterse -20 olsun yarım kontakta çalışıyor.sonuç olarak lpg işine sonradan girmiş cahil, bilgisayardan bile anlamayan elektrik ustasına işi verirsen böyle olur.ince bi ayar yapılması lazım başka hiç proplem aramayın .arabaya 250 km benzinde binin araç normal değerlerine döndüğünde lpg taktırdığınız yere gidin fabrikayı arayın onların aracılığıyla ayar yaptırın.

10. emre_1453

emre_1453 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Emre CANLI
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Aynı sıkıntıyı biz de yaşamıştık.İşin ehli ustanın birine götürdüğümüzde kaputu bile açmadı.Git 200 250 km benzinde kullan gel dedi.Dediğini yaptım bi gaz ayarı sorun kalmadı.

Bu Sayfayı Paylaş