Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Atarlı bayan şöför

'Video' forumunda getz34 tarafından 1 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

abi söylediklerinde %100 haklısın benim tepkim hem suçlu hem güçlü olanlara hata yapıp da karşısındaki insana saldıran tiplerden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmem bu tarz insanlar insanın psikolojisinin sınırlarıyla oynuyorlar yaptıklarının farkında değiller

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bir yanda minibüsçü diğer yanda bayan sürücü :) Trafikte en fazla problem çıkaran sürücülerin başında yer alan insanlar şahsımca. Olayı sadece bu video görüntülerinden değerlendirmek istemem ama al birini vur ötekini.

Bazen diyorum alayım As250 kamyonet etrafını güçlendireyim, hatası olanları affetmeyeyim. Ahh İstanbul Ahh.

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    sadece bu videoya bakarsak kadın suçlu olur ama kadın beni refüje attın falan diyor... Yani öncesi var... Doğru yanlış bilemem... Ama şunu söyleyim... Tır şoförleri gayet uslu iken otobüsçüler biraz şımarık ve mafya oluyor...
    Hangi firma olursa olsun ben 40 can taşıyorum sensin suçlu modundalar... Sağdan girenler soldan yaklaşanlar uzun kısa far bilmeyen otobüsçü dolu etraf... Ama Tır lar... Sırf uzun yolda araçlar rahat geçsin diye sağ tekerlerini emniyet şeridine sokarlar... Yolda bir Tır sollamaya kalktığında diğer Tır ı mutlaka geçmesini bekler arkada izlerim onu... o koca yüklü TIR devirden düşmücek kolay mı beee... Uzaktan davulusun sesi hoş gelir... O 25 ton yükle duracak... Mümkün mü... Ayrıca Ağır vasıtanın sağ yanına yanaşılmaz... Giren olursa kör noktadır aman dikkat...

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşte millete kolay geliyor. Trafikte 1 araba geçimde diye sağına atlayanlar . Vuruncada tır şoförleri katil ,trafik canavarı. Adam seni görmüyorki dursun yoksa niye vursun , onunda işi aksıyor seninde.

5. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Girmiceksin Ersin... Bu Tırcının suçu değil... O bölge kör nokta... Bu yüzden sağ tarafında 3-4 ayna olur sağlı sollu görebilsin diye... Tabi kurslarda bu söylenmediği için ehliyet alan kişi piyasadan öğreniyor bunu... Tırcı olmak zor iş... 25 ton yük... tentelerden kaymadan o virajlarda yıkılmadan yatırmadan yükü teslim edeceksin... yokuşta dip gaz... inerken retarder + fren... arabayı kaçırmıcaksın... belli saatlerde trafiğe girip çıkacaksın... yükü zamanında yetiştremezsen de yersin dayağı gittiğin yerde.... paranı da zor alırsın... heleki meyve sebze varsa... Tırcılara bence biraz saygı... nede olsa kamyoncu lokantaları bizlerin en çok uğrak yeri... ucuz ve leziz yemekler onlardadır...

6. kaplan41

kaplan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    bayram kaplan
    bir tır şoförü olarak söylüyorum.inanın özellikle köprü gişelerinde sağ tarafı kollamaktan önüme bakamıyorum.içimi okumuşsunuz dedikleriniz çok doğru.

7. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Bayan sürücü otobüs ile uğraşıyor fakat öncesi var demek ki. Bu arada olayın geçtiği güzergah Ankara Eskişehir yolu ve etimesgut yolu, bu hatta çalışan özel otobüs veya dolmuşları bir kullanın veya aracınızla gidin ne ihlaller görürsünüz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş