Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Servis Rezaleti

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda grattis tarafından 21 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Tarsus Derya Plazaya gittim , arabamın bağaj iç sol çamurluğa bakan taraftaki siyah plastikte 20-30 cm boyunda kavisli çift çizik var. (Oto yol resmi gibi) bu plastik parçayı değiştirmek istiyorum dedim , bunu aracı alırken söyleyecektiniz , o zaman resmini çekip değiştirebilirdik ancak araç plazadan çıkmış hem sizin sebep olmadığınız ne belli buna dedi , sağolun siz çözüm değil sorun üretiyorsunuz deyip orayı terk ettim , bu çiziği ilk gün araç eve geldiğinde haberdar oldum ama plazada laf kalabalığı ile aracı teslim aldığıma pişmanım ve aldığım günde geri gitsem sonuç değişmezmiş araç plazadan çıkmış srtık.

grattis bunu beğendi.
  2. niksiz

niksiz Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Erdem E.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    yazik cok yazik. ayip ediyorlar bu sekilde. umarim hakkinizda olumlu bir sekilde sonuclanir.

grattis ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    abim ford transit kamyonet aldıgında "0" sıfır olarak belki 1 saat arabayı inceledim oradaki bayan nokta hata çıkarsa getirin sorun değil dedi.

şimdi buradan şu sonuçlar çıkıyor. abim kamyoneti aldıgı gün kasaına boya dökültü tavanı lekeledi kapılarda çizik oldu ama sonuçta aldıgında yoktu.

diğer bir sonuç 1 saat boyunca 3 yada 4 ocakta eksi 10 derecede satış elemanı bayan benimle aracın başında hata için bekledi birşey çıkmadı ama sonuçta çıkabilirdide.

ben geçtiğimiz sene ix35 alamaya niyetlendim gittim pazarlıgımı ettim plaka için delik bile delinmemesini arabanın yıkanmamasına kadar bir dizi talimat ile verdim sonradan da nasip olmadı alamadım.

eger alsaydım aracı liste hazırlıyordum şunlara bakıp bunları kontrol edicem diye. yeni araba almanın heyecanına kapılıp iki gün sonra pişman olmamak için.

servisin yaptıgı hatalı bir durum sizin için ama onlarda kendi açılarından bakmaktalar konuya. inşallah br çözüm yolu bulunur.

grattis ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç kendileri bünyesindeyken çiziliyor. Servisten çıktıktan 10 dk olmadan servise dönüp gösterdim çiziği. Hatta ısrarla söyledim, aracın servise giriş kamera kayıtlarına ve bana teslim ettiğiniz zamanın kamera kayıtlarına bakalım inanmıyıorsanız diye. Lakin beni yalancılıkla suçlamak (firma sahibi için konuşuyorum diğerleri sonuçta maaşlı çalışan personel hepimiz gibi) daha kolaylarına gitti. Assan' dan da kendi talep ettikleri zaman aralığında cevap gelmedi (8 ağustosa kadar +/- cevap vereceklerdi). Artık konuyu adalet mekanizması çözecek. Şimdi birde kamera görüntü problemi çıktı. Geri vitese takınca arkada kamera açılıyor ancak görüntü gelmiyor. Yıldırım servis dikizi değiştirdi lakin sorun halen devam etmekte. Kapsamlı inceleme için servise çağırdılar (ya tesisat ya arka kameradan ). Toplamda 20 yada 21 oldu aracın servise girişi.

5. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Abi noldu bu işin sonucu ?

Bu Sayfayı Paylaş