Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Servis Rezaleti

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda grattis tarafından 21 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Sabah ceker koyarim aydinlikta

2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Geçmiş olsun... Çiziğin boyutu nedir nasıldır bunu görmek gerek... ve 15 Bin TL verip yenisini almanıza da gerek yok... Neticede sizin aracınıza kusur veren onlar...
    -Size ya direkt yeni araç vermeleri gerekiyor yada
    -çizik yerin hasarını gidermeleri ve 3-5 Bİn TL arasında değer kaybı için tazminat ödemeleri lazım...
    -Olmadı emsal km yıl ve modeldeki orjinal aracın internet fiyatı neyse onu tamamen size ödeyip aracın satışını onlara verin... Kendileri ne yaparsa yapsınlar...

grattis bunu beğendi.
  3. ahmeteren

ahmeteren Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    43-KÜTAHYA
    öncelikle geçmiş olsun inşallah istediğiniz şekilde sonuçlanır.bizim araçta da fabrikasyon hatalı olup değişen parça oldukça var.boyasında da anlam veremediğimiz lekeler çıkmakta.bu durumu servise bildirdiğimizde ana merkeze bildirildi,ana merkezden aracı komple boyayalım şeklinde teklif geldi.tabi ki teklifi kabul etmeyip aracın değişimini talep ettik.assan bizi 6 ay oyaladıktan sonra hiçbir şekilde çözüm yoluna gitmedi.bunun üzerine avukatımıza vekalet verip noter aracılığıyla ihbarname çektik.iyi niyetimiz suistimal edildi,bu yola başvurmak zorunda kaldık.ihbarnameyi aldıklarında hemen bizimle iletişime geçtiler fabrikalarından iki tane yetkili gönderdiler.arabayı serviste 3 saat boyunca incelediler.fotoğraflayıp rapor düzenleyeceklerini ve avukatımıza raporun bir nüshasını göndereceklerini söylediler.1 ay sonra gönderilen raporda aracın 13-14 ayrı bölgesinde boyadaki lekelerin tespit edildiği fakat fabrikasyon bi hata olmayıp Kütahyanın hava şartlarından kaynaklandığı (sadece bizim araba maruz kalmış sanki) değişim talebimizin kabul edilemeyeceği bildirildi.bu boyadaki lekeler ve değişen parçalardan dolayı otomobil değişim talebimizi mahkemeye taşıdık.mahkeme süreci yaklaşık 1 yıldır devam etmekte.bu hyundai den aldığımız ikinci sıfır araba olmasına karşılık sözde global olan hyundai nin marka değerini kendisi çok güzel şekilde ifade etmektedir.bu süre zarfında bizimle hiçbir iletişime geçilmemiş olup hatta dalga geçer gibi 10.000 tl daha verin size sıfırını verelim şeklinde teklif aldık.bizim araç ne olacak dediğimizde,ben buna pasta cila çeker satarım dedi.Aracım henüz 23.000 km de.aracı erden plazadan satın aldık.beklemeye devam ediyoruz!

grattis bunu beğendi.
  4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bu tarz şikayetleri hyundai'den daha yeni duyuyorum...Allah yüz göz etmesin servisle assanla cartla curtla..

5. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    4-5 cm boyunda 2/2.5 mm kalınlığında, saca kadar girmiş bir çizik. Benim aracın yenisini talep etmemdeki sebep benim aracım rahat 15 kere garanti ile ilgili sebeplerle servise girdi. Toplamla 1 aya yakın servislerde kaldı. Hala devam eden sorunlar ver ardı ardı kesilmiyor. En son değiştirilen cam tavanda düzen tutmadı ve yine tavan döşemem söküldü (rahat 10 kere sökülüp takılmıştır). Birde assan ataya git dedi ve kapıyı çizince artık iyice soğudum aractan. Ama safım ya elimi taşın altına bende koyayım dedim aracın sök tak sök tak yıpranmasını assan karşılasın, km yıpranmasını ben karşılayayım ve değiştirelim diye iyi niyet gösterdim. Ama adamlar para yolma derdindeler.

6. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    İnsan utanır ya fabrikasyon hatalı boyaya sahip aracın vebalini müşteriye yüklemeye. Utanmaz insanlar bunlar. Hocam ben %100 eminim davanızı kazanırsınız.

7. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    işte üzeri pastalanmış, arası rütüşlenmiş çizik. Kapı boyanmadan anca bu kadar düzeltilebildi kendi ustaları tarafından.

8. signthapluerrr

signthapluerrr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Can Demirelli
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    nokta kadar çizik de olsa o servisin başına yıkarım. Kredi, harç, borçla araç alınıyor, adamların umrunda değil

grattis bunu beğendi.
  9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Servisin aracı çizip vermesi bence affedilecek bir hata değil, çiziği öyle bıraksanız aracın değeri düşmez fakat göze batıyor ise ve araç sahibi lokal boya yaptırmak isterse renginden dolayı verniği falan yayacaklar ve o kısım boyalı muamelesi görüp aracın değerini etkileyecektir.

kiario63, grattis ve shumensko bunu beğendi.
  11. kbugraunal

kbugraunal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Buğra Ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Hocam siz gerekli tüm tavizleri vermiş ve elinizi taşın altına koymuşsunuz dediğiniz gibi. Bundan sonra sizin şartlarınız dahilinde bir çözümle gelmedikleri sürece 3-5 yıl da sürse mahkemede hakkınızı aramanızı ve söke söke almanızı öneririm. Ata Hyundai ile ben de bir sürü olay yaşadım. Hasar bölümü berbat, servis müdürü müşteriyi tehdit ediyor, aracın sorununu çözüme kavuşturmamakla ilgili. Bundan sonra ne kapısından girerim ne de başkalarına öneririm. Sonuna kadar gitmenizi öneririm, takipteyim.

grattis bunu beğendi.
  12. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Ciddi anlamda protesto edilmesi bir durum. Böyle durumlarda bence forum olarak tepki gösterilmeli

grattis bunu beğendi.
  13. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun, çizik baya bir derinmiş gerçektende, işlemden sonraki hali bu ise helede. Ama şu var bu tür işleri yapan yerler o kısmı çok güzel yapabilirler. Boyasız göçük düzeltme işlemi yapan yerler örneğin. Auto King ilk aklıma gelen.

grattis bunu beğendi.
  14. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Konu içeriğindeki gereksiz gerginlik yaratacak mesajlar temizlenmiştir, ilgili bölüme taşınmıştır. Hyundai'den varsa şikayetiniz ayrı bir başlık ile ilgili bölümde konu açabilirsiniz. Önceki mesajımda belirttiğim gibi "Insallah bi sekilde anlasilir"

grattis bunu beğendi.
  15. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    :)

Ata Hyundai den birisi vardı forumda... Araç Bakımı isteyenlere hızlı bir şekilde teklif yollayan belki konuyu görür bu konuyada belki hızlı bir şekilde el atar...

Belki mağduriyetinizi giderecek bir çözüm bulur... " Boyayalım mı abi " haricinde...

İnşallah ta etek altı boyasız, değişensiz bir çözüm olur...

grattis bunu beğendi.
  16. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA

Teşbihte hata olmaz derler, ata hyundai beni ezmeye kalktığı ve yalancılıkla itham ettiği için bu saatten sonra ata bayisiyle iyi niyet vsvs bir işim olmaz. Assandan gelecek nihai cevaba göre hukuk sürecini başlatacağım ve adalet ne derse o olacak. Bu arada sadece cizik yada aracın servis geçmişiyle ilgili değil, teknik olarak bilmiyorum varmıdır yeri ama beni yalancılıkla itham etmeleri ile de ilgili adli işlem talep edeceğim avukatımdan.

Bu aradan aracın arka kamera görüntüsü bugünde gelmedi öğlen vakti (Şimdiye kadar 2 seneyi geçti hiç olmadı böyle birşey, dikiz aynasının altındaki ışık fasılaya geçiyor ve görüntü gelmiyor). Kendi ustalarının ifadesidir; tavan sökülüp takılırken tesisat zarar görmüş olabilir yada ilgili kamera modülleri zarar görmüş olabilirmiş. Hafta sonu vakit ayırabilirsem baska bir servise bu durumla ilgili de basvuracağım.

17. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bu saatten sonra avukatım olmadan o kapıdan içeri girmem zaten Selim bey.

18. Göksenin Arda

Göksenin Arda Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    277
    Ad Soyad:
    Göksenin Arda Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Ömer beyden bahsediyorsunuz bir ara çok aktifti ama kaç zamandır tek bir yazısını görmedim kendisinin

19. ÜmitGüzel

ÜmitGüzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Ümit Güzel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Geçmiş olsun öncelikle Hyundai servislerini bizlere çok övmüştü tanıdığımızı galericiler ama demekki bir kaç tane kalitesiz serviste mevcutmuş.

Sizinki kadar ağır bir mevzu olmasada benimde aracımda kapı sürtmelerinden dolayı body kitler çizik içindeydi.3 kere servise gittim daha da berbat hale geldi.Geçenlerde araştırma şirketinden gelip anket yaptılar.Ben de Erdemirler ile ilgili şikayetlerimi sıraladım ve bu sabah bir şahış beni aradı ve kendini Erdemirler servis müdürü olarak tanıttı.Sıkıntımı anlattım biraz da sert konuştum aracı getirin bizzat ben başında duracağım dedi.Bayramdan sonraya randevu yazdı bakalım sonu ne olacak.Tekrardan geçmiş olsun.Zaten siz gerekeni yapmışsınız ama hakkınızı sonuna kadar aramanız çok iyi olmuş.Peşini bırakmayın sakın.

grattis bunu beğendi.
  20. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Aradım Assanı nedir son durum diye, fiyat araştırması yapıyoruz hala dediler. Cuma ya kadar bildireceğiz demişlerdi. Günahı vebali boyunlarına ama sanırım pek önemsemiyorlar bu işi. Baktım haber yok aynen veriyorum dilekçemi mahkemeye. Onlar uğraşssın artık. Benden buraya kadar.

Bu Sayfayı Paylaş