Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Nasıldır?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ihsan tarafından 5 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hocam benim tüketici olarak elimden gelebilecek budur başka ne yapayım? Servis ve distributor firmayla konuyu diyalogla kapatmak istedim, cözüm önerilerini bekliyorum, konuyu her iki tarafı mutlu edecek şekilde kapatırlarsa işimiz uzamaz ama 'sallamama' durumu olursa adli süreç kaçınılmaz olacak

Mobil cihazdan gönderilmiştir./Sent from a mobile device.

2. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    bende ankarada ata plaza dan sonderece memnunum. ankaranın en geniş, temiz ve ilgili, güleryüzlü personeli olan hyundai servisi diyebilirim.
    ama burada bir hata var. arkadaşın aracına istemeden bir zarar verilmiş. kaporta ustasının yaptığı hata ustayı bağladığı gibi çalıştığı firmayıda yani ata plazayıda bağlar. zararın bi şekilde maddi olarak ödenmesi gerekir. müşteri memnuniyeti açısındanda durum böyledir. bence assannın bişey yapacağını sanmıyorum, neticede fabrikasyon hatalı üretim vb. bir durum yok. sadece firmayı ata plazayı ikaz eder, daha dikkatli ve ehil usta çalıştırmaları konusunda.
    kısaca ata plazanın aracın değer kaybı-zarar ne derseniz karşılaması gerekir. kendi başıma gelse bunu firmadan isterdim açıkcası. sorun inşallah adli sürece girmeden hallolur ve her iki tarafta memnun olur.

3. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hocam zaten dava servis ve servisi yetkilendiren kuruma açılacamış avukatımın söylediğine göre. Teknik olarak bilmiyorum ama sonuçta tabiki ilk ve sorumlu muhatap servis olacağı için onlara açılır dava. Pazartesi salı akkoyun karakoyun belli olur zaten üstat.

Mobil cihazdan gönderilmiştir./Sent from a mobile device.

4. oguzata

oguzata Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Göksel Bey Biz Özürlerimizi iletiyoruz tekrardan şirketimiz adına üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız.. Bunu Birkez daha belirtmek isterim... Sonuçta bizim amacımız sizlere en iyi şekilde hizmet sunmak şimdiye kadar bunu elimizden geldiğince yapmaya çalıştık bundan sonrada en iyisini yapmak için çabalayacağız... Sizden ricamız ustamızın yapmış olduğu bi hatayı bütün birime mal etmemenizdir... bu yolda biz sizin için elimizden ne gerekiyorsa yapmaya hazırıız... yapılan işlem doğru bi işlem değil bunun farkındayız ama sizden ricamız bizim size yaklaştığımız kadar sizinde bize yaklaşmanızdır... KArşılıklı görüşmelerle ve ikili mutabakatlarla hiç bir sorunun çözülemeyeceğini düşünüyorm... Ata Plaza Kendi Yerinizdir... Lütfen BUnu Böyle Görünn...

5. Salvodorcu

Salvodorcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    148
    Ad Soyad:
    Ata Öz.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    ata plaza egitimsiz ve yetkisiz kişilermi çalıştırıyor:confused:

ata plaza yetkısı madem yaptınız bır yannış çözümü bulmak sıze düşer
    özür bir yere kadar
    adamanın aracı telafısız zarar görmüş

sorunu çöz buradan paylaş bızlerde sızı alkışlıyalım
    laf salatasına gerek varmı ?

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

https://www.hyundaiclubtr.com/showt...OF%DDL-B%DDLG%DDLER%DDN%DDN-G%DCNCELLENMES%DD

7. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Evet nasıl çözecekler bakalım...

8. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Evet arkadaşlar, son durum ve nihai durumu anlatayım. Ata Hyundai ile aramızdaki bu sorun adli sürece gerek kalmadan çözülmüştür. Ata Hyundai hatasını kabul etmiş ve bu konuda gerekeni yapmıştır. Servis müdürü Alper Bey ve firma sahiplerinden Ahmet Bey' in yapıcı tutumları olmasa bu işi uzatacaktım ama hata yapmak insanlar için. Bende dahil herkes hata yapar. Onlar iyi niyetli davrandılar bende uzatmamaya karar verdim. Kurum iyi yada kötü yapılan işin arkasında durmuş ve gerekeni yaparak sorunu çözmüştür.

9. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    adli sürece girmeden çözülmesi her iki taraf içinde iyi olmuş. nasıl çözüldüğünü mahsuru yoksa paylaşabilirmisiniz.

10. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Aracın 10000 bakımını başka bir serviste yaptırmıştım. Ona ödediğim masrafı ve biraz fazlasını aldım. İlerideki 20000 bakımı içinde servislerine davet ettiler ücretsiz olarak. Hepsinden önemlisi, yapılan hatanın farkındalar ve işi ukalalığa vurmadılar. Ellerinden geldiği kadar yapıcı olmaya çalıştılıar (burada sitede bulunan ve kurum adına yazan beyefendinin ilk baştaki tutumunu devam ettirselerdi bu işi adli süreçte gidebildiği yere kadar götürecektim). Zaten o yüzden bende uzatmadım bu işi artık.

11. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    ''insanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlar'' diye boşuna dememişler.

12. sdmyıldız

sdmyıldız Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    yadigar sude yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    walla ben yaklaşık bir ay önce gittim ataya. önceden neziroğlunda bakım yaptırıyordum. bayan sürücü olunca ( biz bişeyden anlamayız nede olsa onlara göre) yolunacak kazsınız. çokta bi bilgim yok gerçekten. söylenene itimat edip herşeye tamam diyordum. ata plazaya ilk girişimde bayan servis danışmanı görünce biraz utandım bilgisizliğimden. ama deniz hanım sağolsun öyle güzel açıkladı ki yapılacak işlemleri daha önceki servislerde malesef hiç böyle açıklamalar yapılmamıştı. aracımın fren balatalarının değişimi gerektiğini söylemişti akbak bana.:mad: ancak deniz hanım kontrol ettirdim sıkıntı yok balatalar gayet iyi durumda dedi. hatta balataların kendisini bizzat gösterip açıklama yaptı. frenlerle ilgili hiçbir sorunum yok şuanda. ata plazaya servisten çıkış yapana kadar göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. servis danışmanı seçme hakkınız varsa eğer tavsiye ediyorum:cool:

13. ReaCTioN*

ReaCTioN* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Murat Unur
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    biz arabayı ordan aldık , cidden baya bi ilgililer satışta... ayrıyetten bakım için veya servis için gideceksiniz alt kat gerçekten çok rahat :) Ücretsiz kahve makinesi , wifi , hatta iki adet internet bağlı bilgisayar var :D tüm yorumları okuyamadım bayağı uzun diye , bahseden olduysa kusura bakmayın :) tavsiye ederim :)

14. eagle602

eagle602 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    hasan akkuş
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2. el araç aldım ata plazadan. araçta abs var üst sınıf araç dediler. araç alt sınıf çıktı ve abs yokmuş. aracına bakım yapalım durumu kabullen dediler. kabul ettim. aracı 8 gün sonra ancak alabildim ve araç 1000 KM YOL YAPMIŞTI VE KAZALIYDI. Ana bayiye bunları şikayet ettim eğer geri almazlarsa aracı dava açacağım..zaten durumu savcıya bildirdim..gelişmelerden sizleri haberdar ederim....

15. hasan4040

hasan4040 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar araçım 2008 era ata plazayı aradım.triger kayışını degiştirmek için fakat triger kayışının üretim tarihini sordum 2009 diyorlar bende bu kayışın raf örü yokmu dedim onlarda hayır öyle bişey yok dediler sizce buradan değiştireyimmi trigeri.kayışın raf ömrü dolmamışmı onlara bakarsak raf ömrü diye bişey yok.

16. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    forumda ata plaza ile ilgili konu mevcuttu...

Öncelikle ata plaza açılalı 1 yıl anca olmuştur zaten yani 2009 da ata hyundaı diye bişey yoktu bu durumda ellerinde eski parça kalmış olamaz.Belki fabrikadan gelen yedek parça 2009 tarihli olabilir veya yanlış anlamış olabilirsiniz.

Telefonla değilde bizzat giderek bakın birde başka bir servise akbak veya neziroğluna bakabilirsiniz

17. hakanerdogan

hakanerdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Erdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Madem raf ömrü yok o zaman neden 5 yıl ya da 90.000 km gibi hangisi önce dolarsa nispetinde zaman kısıtı koyuyorlar?

Ya Hyundai kurumsal olarak usulsüzce kayış değişimine zorluyor ya da Hyundai Ata usulsüzlük yapıyor elindeki parçayı satmak için.

18. Kore

Kore Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem Tuncel
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Era gibi çok satan bir aracın 2009 dan kalma parçası yoktur bence hocam.Servisteki görevli yanlış söylemiş olabilir

19. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
  20. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    aracı alırken kabul etmişsin?

hangi markaydı bilmiyorum ama farklı bir markaysa o markanın servisine götürmeyi talep edebilirdin baktırıp alsaydın keşke..

Bu Sayfayı Paylaş