Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Nasıldır?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ihsan tarafından 5 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Beyefendi o zaman araç satış fiyatlarını (kasko ayrı) tüm vergiler dahil vermek çok mu zor?

2. oguzata

oguzata Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Kusura Bakmayın atlamışım konuyu... BU indirimleri yapan Türkiye Hyundai Distribütörü ASSAN dır sonuçta biz onların verdiği fiyatlardan ve kampanyalardan gitmek durumundayız.. Tüm mArkalarda vardır bu mesela renault da gidersiniz askerseniz yda oyak grubu çalışanı iseniz daha uyguna alırsınız yada fiata gidersiniz koç grubu çalışanı iseniz ucuza alırsınız hyundai de dönem dönem çeşitli meslek gruplarına yapıyor bu şekilde indirim... Normal vatandaşta geldiği zman yine biz elimizden geldiğince kampanya fiyatlarına yaklaştırmaya çalışıyoruz... inanın bazen müşterilerimize saçma geliyor ama maliyetin %1 altına indiğimiz zamanlar oluyor... zararına araba satılırmı satılmaz ama yeri geliyo yapmak durumunda kalıyoruz... ama öyle oluyorki bazen bu şekilde bile müşterilerimizi memnun edemiyoruz... şekil a da gördüğünüz gibi

3. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    HAyır zor değil ama Türkiyede 3 sene önce geliştirilen bi yasa ile bayilerin mtv yatırmaları zorlaştırılırdı hatta yasaklandı bunun sebebide çok önceleri hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama mtv dahil araç alan kişiler 3-4 yıl sonra araçlarını satmaya gittiklerinde yada muayeneye girecekleri zaman ilk mtv borçlarıyla karşılaştılar ve sonuçta karşılarında muhattap bulamadılar Bayiler yatırması gereken mtv leri yatırmadılar kasıtlı veya kasıtsız sonra da araç fiyatlarının içinden mtv ler çıkarıldı... zaten biz müşterilerimize fiyat verirken ilk söylediğimiz cümle verdiğimiz fiyat kasko ve mtv hariçtir...

4. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Size önerim slz mtv dahil, plaka ve ruhsat dahil fiyat vermenizdir. Yoksa aracı alan mı emniyete ve vergi dairesine koşturuyor!!

5. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    zaten trrafik sigortası plaka ve ruhsat masrafları fiyata dahildir bizde plaka işlemlerini ve ruhsat işlemlerini biz hallediyoruz.. mtv de plaka çıktıktan sonra ödendiği için müşterinin ödemesi için hatırlatma yapıp fiyata eklemiyoruz...

6. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    tabiki servislere ve bayilere olan sinirimiz çalışandan çıkartmak istemeyiz. içimden çalışanlara karşı geçirdiğim duygular için sizlerden özür dilerim(bu durumları hak etmeyenler için.)...ancak bunu illegal yollarlada yapabiliriz. bir şey soracağım türkiyede bayiler fiyatlarda oynama yapabiliyor bazı teferruatlar dahilinde neyse en ucuz sıfır aracı alacağımız yer sizin yer mi yoksa konuşmak mı gerek?

7. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    BAzen çalışanlarımızın yapmış olduğu hatalar da bizi zor duruma sokuyor ama bi şekilde biz telafi etmeye çalışıyoruz... eğer sıfır hyundai marka araç alacaksanız ben size en uygun fiyatı bayi olarak vermeyi garanti ediyorumm..

8. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu tip sorunlar iletişimsizlik nedeniyle oluşuyor kanısındayım.

İyi niyetli olunduktan sonra konuşarak herşey hallolur.

9. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    teşekkür ederim sıfır araç almak benim için artık çok geç ancak inşaallah önümüzdeki yıllarda olabilir. sadece biraz daha anlayışlı olmak her iki taraftada iyi sonuçlar oluşturacağına inanıyorum. anlayışınız için teşekkür ederim.. saygılarımla...

10. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bugün ufak bir iki sorun için ATA plazaya gittim.
    ilk olarak çalışan personel tarafından çok iyi karşılandım sağolsunlar çok ilgili ve güleryüzlüydüler.
    sonra oğuz bey geldi onunla tanıştık çok memnun oldum. kendisini gayet sıcak ve samimi gördüm. oranın patronu değilde arakadaş gibi gördüm kendisini.
    sağolsunlar sorunu hallettik aracımın çizik iz olan yerleri rütuş boyası yaptılar oradan ayrıldım.
    oğuz beye ve personeline ilgi alaka ve yardımları için çok teşekkür ediyorum.
    hayırlı çalışmalar diliyorum

11. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Levent bey guzel yorunlariniz icin tesekkur ediyorum... Ne zaman dilerseniz cayimi kahvemi icmeye beklerim

levent06y bunu beğendi.
  12. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    teşekkür ederim.tabiki memnuniyetle gelirim.bu arada dediğiniz tabelaya baktım ya ben göremedim yada kaldırmışlar:RpS_lol:
    :RpS_rolleyes:

oguzata bunu beğendi.
  13. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    şunu samimi olarak rahatlıkla söyleyebilirim. bugüne kadar gördüğüm en iyi servis diyebilirim. güleryüzlü çalışanları olan, temiz, geniş ve modern, müşteriye yolunacak kaz gözüyle bakmayan, yardımcı olan, ilgi alaka gösteren bir servis.
    15bin bakımı ve garantiden parça değişimi için gittiğimde titizlikle ilgilenen servis danışmanı Ender beye teşekkürlerimi sunuyorum.
    Oğuzhan beyle tanışmak henüz nasip olmadı. inşallah bir dahaki gidişimde tanışırız.

14. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    ender beyin tavırları pek hoşuma gitmedi açıkcası ama servis müdürü iyi niyetli anlayışlı bir insan.

oğuz ile bu konuyu ilk açtığımda baya konuşmuştuk ama tanışmak banada nasip olmadı

bir dahaki sefere oğuz bey nerde diye sorup yanına geleceğim inşallah

15. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ne zaman gelirseniz beklerim arkadaslar... Sunu unutmamamiz cok onemli sonucta serviste ve satista ne yapiliyorsa insanla yapiliyor ve hatalarda insanlara ozgudur... Karsilastigimiz sorunlari cozecegine inandigimiz insanlarla paylasirsak problemleri cozeriz kimseyi yapilan bi hata icin silmeyelim olayin uzerine gidip cozume ulastiralim bu yolda sizlerin yanindayim karsilastiginiz her problemi bilmek ve cozume ulastirmak isterim

16. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Öncelikle şunu belirteyim ki yazacağım eleştiriler kişisel değil kurumsal eleştirilerdir.
    Ata Hyundai servisinde cam tavandan gelen tıkırtı sesi giderilmesi için aracın tavan döşemesi sökülüp bazı işlemler yapılmıştır. Ses kesildi denilerek teslim edilmiş ancak sesin hala geldiği görülerek 2-3 gün sonra tekrar tavan sökülmüş punto atması var diyerek tavanın arkasına punto kaynak yapılmış (ki sonradan ses hala devam ettiği için bu işlemin boşuna yapıldığı anlaşılmış ve kaynak işçiliğin çok kötü olduğu başka bir servis tarafından söylendi ve bende gördüm tavan rengarenk), sonrada anten bağlantısı tavan sacına değiyor diye tavan sacı kesilmiştir (sonradan öğrendim işin bu kısmını). Evet yanlış okumadınız KESİLMİŞ. Yepyeni arabaya elektrikli testereyle dalmışlar. Çıkan kıvılcımlardan sanırım üstündeki plastik kısımlar erimiş ve aracınızı yaptık diyerek bana teslim etmişlerdir. Tabi tavan kısmında böyle bir kasaplık yapıldığını bilmediğimden Allah razı olsun deyip aracı aldım. 2-3 hafta sonra tavandan tekrardan ses gelmeye başladı. Tekrar gittim, test edelim dediler ve testten gelip bana ses duymadıklarını söylediler. Nasıl duymazsınız deyip beraber dinleyelim dedim bindik, sesi duydular tabi haliyle ondan sonra yok o ses bu ses değildi deyip beni iyice saf yerine koymaya kalktılar.
    2 gün sonra Ankara' daki başka bir yetkili servise gittim. Tavanı indirdiler ve ne görelim benim aracın sacını kesmiş Ata Hyundai ses kesecez diye. Beynimden vuruldum resmen. Neyse bu diğer serviste kaporta ustası assan tarafından kendilerine bildirilmiş olan işlemleri yaptı ve 3 saat içinde işlemi bitirip teslim etti. Şimdilik ses kalmadı.
    Ata Hyundai benimle iletişime geçti ve durumdan haberdar olduklarını ve üzgün olduklarını beyan ettiler. Bende üzgünüm. Bu arabayı gazeteden kestiğim parayla almadım ben.
    Herneyse durumu Assana' da bildirdim. Aracın metal aksamına geri döndürülemez bir eksiltme işlemi yapıldığını tavan malzemelerinin gereksiz yere yıpratıldığını, plastik tavan aksamında erimeler olduğunu hem email, hem telefon, hemde iadeli-taahütlü olarak bildirdim. Assan bu işi ne kadar "sallar" bilemem ama kendilerine de söyledim bir hafta içinde bir dönüş olmadığı taktirde avukatım adli sürecin başlaması için dilekçemizi verecek. Hatalar insanlar içindir, ancak her hatanın bir bedeli vardır. Artık ne olur bunu ileride göreceğiz.

4yAs0 bunu beğendi.
  17. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ata plaza diyorum size başkada bir şey demiyorum adamların çalıştırdıkları elemanların çoğu bir şey bildiği yok 15 binlik bakıma gittiğimde eleman yanındaki elemana soruyordu nereyi sökeceğiz neresine bakacağız diye bilgisizler sakın ağır bakımlarda filan ata plazaya uğrayayım demeyin bence benden söylemesi

18. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    bu arabanın neyi var ne yapılacak hangi parçası değişecek diye bilmeyen bir usta bilen bir ustaya sorabilir....Yani buna kötü usta diyemeyiz,adam aracın durumu hakkında bilgi alıp işini yapacaktır

19. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ne alakası var kardeşim 15 binlik bakımda ne yapılacaksa o yapılacaktır.Orda ne yapılacağı filan yazıyor zaten benim demek istediğim neresi nsıl sökeceğiz gibilerinden siz çok beğendi iseniz gidebilirisiniz

20. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    beğenip beğenmemekle ilgisi yok...

senin aracının 15 bin bakımına geldiğini bütün ustaların bilmesimi gerekiyor diyorum.Yapılacak işlemi bir usta başka bir ustaya sorduysa bunda kötülenecek bir durum yok demek istiyorum.

Yıllardır hyundaı kullanıcısı ve Tecrübelisi olarak Neziroğlundan bin kat daha iyidir diyorum isteyen gider istemeyende diğer 3 servisi deneyebilir.En geniş ve büyük plaza ATA plazadır.akbak ve neziroğlu nun servis girişi bile dardır ve neziroğlu benzinlikte hizmet veriyor araçlar üst üste karma karışık servislerdir....Ve ilgi alaka müşteri memnuniyeti sıfırdır.Heleki neziroğlu tam bir para canlısı sadace para peşinde olan servistir.

Yıldırımın ustalarıda sanayi ağızlı saygısızlardır.

Kısacası yıllardır edindiğim deneyimler sonucunda ata şu anda en iyisi diyorum.

Eskiden olsaydı akid plazayı tavsiye ederdim...ama akid plaza 3 yıl önce kapandı malesef

Bu Sayfayı Paylaş