Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Nasıldır?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ihsan tarafından 5 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şu an itibari ile bana yardımcı olabileceğiniz hiç bir şey yok.

İş işten geçtiklten sonra yapacağınız bir şey olmadığı gi beni ve bütün bakanlıktaki çevremi kaybettiğinizi iletmek isterim.

Bundan sonra NEZİROĞLU na gideceğim ve heryerde sizin reklamınızı yapacağım

İlginize teşekkürler

2. İX35_55

İX35_55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    begüm akın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İX55 (2007-2012)
    yanıldığınızı düşünüyorum Neziroğlundan bütün aracını oraya götüren insanlar memmnun kalmış.

Bana da tavsiye ettiler ben de bundan sonra oraya gideceğim

ATA da Zorla araç satıp sonra ilgilenmiyorlar bir deindirim yaptık diyorlar meğersem yaptıkları indirim bandrol hariç fiyatmış.

Yazık vallahi böyle bir sefer araç satar sonra bir daha satamazsınız

3. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu kadar da olmaz. Bir arkadaşım ATA plazaya gitmiş. Kaza yapmış adam, hasar elemanı Mu.t..a. bey adamı kovmaktan beter etmiş.
    İŞine gelmiyorsa git seninlemi uğraşacağım başka servis mi yok nereye gidersen git diye bir de üzerine yürümüş. Bu mudur ya sizin hizmet anlayışınız.YAZIKLAR OLSUN ATA PLAZA günah değil mi? Zaten mağdur olmuş adam bir de üzerine yürüyor elemanınız.

4. oguzata

oguzata Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Sizin amaciniz farkli en birsey demiyorum... İyi niyetle yardimci olmak istedim siz oyle diyirsaniz o sizin kendi dusuncenizdir...

5. Burak Çevik

Burak Çevik Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    556
    Ad Soyad:
    Burak Çevik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşın bütün mesajları Neziroğlunu övmek ve Ata Plazayı karalamak ile ilgili mesajlarla dolu..Bence de amacı farklı.!

6. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    oğuz bey size bir sorum olacak geçen seferki konuşmamızda cevabını vermemiştiniz hani polislere veya kamu çalışanları adı altında indirim yapıyorlardı ya peki neden herhangi bir vatandaşta bu indirimlerden yararlanamıyor?

7. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    yanlış alıntı

8. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA

bende neziroğlundan hiç memnun kalmadım neyapacaz şimdi ;?:mad:

ikide birde nziroğlu deyip reklam yapıyorsun
    küçücük tek göz dükkanda çalışan elektrik ustası bile sigorta değiştirmeye para almazken
    koskaca neziroğlu 8 lira para aldı benden
    siz memnun olabilirsiniz ama ben değilim

9. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Neziroğlu eskişehir yolu açıldığı gün ben ordaydım ve sürekli oraya gitmek zorunda kaldım çünkü başka seçenek yoktu...

neziroğluda fırsat bilip,bizleri soyup soğana çevirdi,davranışlar berbat müşteriyi kaz gibi görme durumları,benim aracım garantili araç diyince bizim serviste garantide çok iş yapılmaz diyerek azarlama ile karşılık verilmesi,yani tamamen müşteri memnuniyetini % 0'a düşürmüşlerdir.

İlk defa ATA plazaya gittiğimde gerçekten şaşırdım,kapıda güvenlik bile durdurup hoşgeldin diyor!

Kapıda iki hanımefendi aracı karşılıyor servis danışmanı geliyor her iş koordineli yapılıyor.Araç lifteyken klimalı bekleme salonunda aracını izleyebiliyorsun.

İkinci seferde bakım için gittim neziroğlundan 75 lira daha uygun fiyat verdiler.Davranışlar mükemmel,diğer servisler gibi laubali değiller.Demekki diğerleri gibi sadece parayı düşünmüyorlar çalışanlarını eğitiyorlar.

Aracımı aldığımdan beri fabrika hatası olan parçaları neziroğlunda değiştirememiştim....üzerinde bir yıldan fazla geçti ATA PLAZAYA bir defa söylemem yetti ve parçalar hemen değiştirildi.

Sıfır araç almak için fiyat aldım ata plaza neziroğlundan 1200 lira daha ucuz fiyat verdi.

Yani ben nasıl doğruları söylemem,nasıl hak yerim....NEZİROĞLU BEŞ PARA ETMEZ BİR SERVİSTİR.ZATEN BENZİNLİĞİN İÇİNDE DAR BİR YERDE HİZMET VEREREK MÜŞTERİSİNE EN BÜYÜK HAKARETİ YAPMIŞTIR.MÜŞTERİSİNİ BENZİNLİKTE HİZMET VERMEYE LAİK GÖREN BİR FİRMADIR.Sonuçta 1 markayı üstlenip onun üzerine düşmek yerine 5-6 markayı idare etmeye çalışırlarsa sonuçta böyle olur malesef.

ELANTRA06 isimli kişi %100 neizroğlu bünyesindedir.Hiç bir hyundaıcıden Neziroğlundan olumlu bir şey duymadım şimdiye kadar...Hep zorunlu olarak oraya mahkum olduk....

Busebeple açıklama yapmak istedim.Lütfen yanlış anlaşılmasın ben deneyim ve tecrübelerimi aktarıyorum sonuçta....

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

İspatınız Varmı. ? Yoksa Artık Böyle Mesajlara İzin Vermiyoruz..

11. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    kardeşim o arkadaşın aracı olup olmadığından şüpheliyim,bu yüzden yorma kendini burayı malesef neziroğlu çalışanları sarmış gibi geliyor bana,biz senelerdir neziroğlunun çilesini çekmişiz,konuşuyoruz söylüyoruz....ATA plaza daha dün açıldı ne zaman bu kadar sorunu yaşadın kardeşim diyesim geliyor.

12. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    bu mesajlar meşhurdur zaten,bir arkadaş gitmiş böyle yapmışlar meselesi...:D

13. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    dün elantramın 15bin bakımı için ata plazadaydım. bir kere servis girişinde gůvenlik sonra bayan güleryüzle karşılıyor. sonra araçtan inince servis danışmanı ilgileniyor. yapılacak işlemler ve varsa araçla ilgili sorunlar kaydediliyor. kayıttan sonra müşteri bekleme salonuna, araç servise gidiyor. işlem bitince araç yıkamaya gidiyor ve sonrasında faturalandırma ödemeden sonra můşteriye teslim ediliyor. kısaca işlem basamakları ve davranış çok iyi. servis alanı çok büyük. bunlar diğer gittiğim hyundai servisleriyle kıyaslanamaz şeyler. olumsuz olarak yanlış anlama veya dikkatsizlik nedeniyle basit bir sorun yaşadım. genel olarak memnun kaldım diyebilirim. bence biraz daha tecrůbe kazandıktan sonra bu tutumlarını devam ettirlerse başa oynarlar.

14. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    dediklerine katılıyorum arkadaşım.
    elentra06 arkadaşın yorumu zaten şüpheli. ailecek neziroğlundan çok memnunlarmış ve herzman oraya gidermiş.
    peki insan çok memnun olduğu biryeri bırakıpta başka bir servise neden giderki? çok memnunsunda neden ATA plazaya gittin ozaman:mad:

valla ben ATA plazadan memnun kaldım ft19 nickli arkadaşın dediği gibi karşılama ilgi alaka güzeldi.
    işçilikte bir kusur görmedim

15. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Arkadaslar tesekkur ederim sizlere... Elantra06 nickli arkadasimiz servisimize geldiyse eger mutlaka yardimci olmak bi sorunu varsa cozmek isterim ama cevap alamiyorum sonucta hizmet sektorundeyiz ve bi elemanin yapmis oldugu hatayi duzeltmek bizim gorevimiz..

16. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    servisten birisinin böyle cevap vermesi güzel...

17. baho8282

baho8282 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    BAHADIR Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Gecenlerde bende oguzhan beyle görüşüp gittim karşıladı ilgilendiler. Test yaptırdım aracıma bu arada birde parca siparişi verdim 2 gün sonra taktırmaya tekrar gittim. Gayet ilgililer fiyatlarıda bana çok aşırı pahallı gelmedi diger marka servislere nazaran. Ablamın aracını neziroglundan sıfır aldı 1500km de onuda götürdüm bir iki rutüş yaptırdı. Bende bundan sonra buraya geleyim dedi. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.

oguzata bunu beğendi.
  18. Kore

Kore Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem Tuncel
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Oğuz hocam özel mesaj attım size geri dönerseniz sevinirim.:eek:

19. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bahadır Bey Teşekkür ederim.. Bundan sonraki tüm işlemlerinizdede yardımcı olmak isterim...

20. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hanımefendi biz ilk defa araç satış sektöründe değiliz 95 yılından bu yana ankarada 5 markayla bu işi yapıyoruz ve eğer daha önce ankaradan sıfır araç almış iseniz aldığınız tüm fiyatların kasko ve bandrol hariç olduğunu biliyo olmanız gerekiyor... Araç aldığıınz bayi türkiyenin en büyük hyundai bayisidir yapılan tüm işlemler siz hyundai müşterilerine verdiğimiz değer sonucu yapılmıştır 30.000 metrekare kapalı alanıyla 2 kat servis ve 1 kat sadece showroom olmak üzere toplam 3 katta hizmet veriyoruz 120 nin üzerinde çalışan var eğer bi hata oldu ise bi yanlışlık var ise bu karşılıklı konuşmayla çözülür... benden alınan rakamdan daha düşük bi rakam aldıysanız lütfen belirtiniz... Ayrıca araç satıp satamadığımızı öğrenmek isterseniz buyrun gelin birgün birhafta yada biray showroomumuzda durun bakın...

Bu Sayfayı Paylaş