Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ata Plaza Nasıldır?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ihsan tarafından 5 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    sorun yukarıda yazıyor buna cevap yazmamışsınız ama sorununuz varsa yazın diyorsunuz. bu durumu anlamış değilim. plakam 06 AD 0019 ilgilenebilir misiniz acaba?

2. oguzata

oguzata Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Syn murtazasahin sorununuz cozume ulastirilmistir.. Brc servis kayitlarinda aracinizin bakimi gozukmektedir... Sorununuzu paylastiginiz icin tesekkur ederim

3. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    bu gün önce ata hyundai servis müdür alper bey ve sonra da oğuzata bey cep numaramdan arayarak problemimin çözüldüğünü söylediler. Sürat ve ciddiyetleri için teşekkür eder. bu başarılı ve azimli çalışmalarını sürdürmelerini dilerim.

oguzata bunu beğendi.
  4. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Biz tesekkur ederiZ her Zaman servisimize bekleriz...

5. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Ata plaza burda aklı sıra müşteri toplama çalışıyor.Öyle yapana kadar önce kendi servisine gelen müşterisini memnun etsin ben haftasonu era mı götürdüm 15 bin lik bakıma araç 6 bin kilometrede saat 9:45 de teslim ettim danışmana göre 2 buçuk saat sonra teslim edilir tekerler sökülür frenler filan bakılır elektrik aksamına bakılır dedi. normal olarak 15 binde yağ yağ filtresi polen filtresi tapa tapa contası hava filtresi değişecek 9:45 verdiğim araç önümde yapıldı ve saat 9:15 de bitmişti yarım saat yani ne teker söküldü nede bir bilgisayar bağlanıp gerekli yerlerine bakıldı aracın ancak lambalarını stoplarına filan baktılar.Bunun sonunda faturada 1 saat 10 dakika işçilik ücreti olarak 75 lira yazılmış dedim yarım saat ancak oldu. efendim sistem 15 bin lik bakım için 1 saat 10 dakika atıyormuşta dediler hikaye birde eve geldim polen filtresine bir bakayım dedim.Üzerinden çıkan filtre ile yan yana koydun alakası yok çıkanla dandik sözde üstünde hyundai yazıyor bildiğimiz aspiratörde kullandığımız filtre gibi birde 23 lira kdv hariç akpardan aldığım filtre vardı 15 lira 10 kat daha kötü bir filtre açıkçası ben ortamdan memnun kalmıştım aracı görerek yapılmasından ama sadece servisin konumundan memnun kaldım anlıyacağınız.

6. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Serkan bey öncelikle sıkıntınızı dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz... yalnız hitap şekliniz konuşma tarzınız konuya giriş için hoş olmamış... biz hiçkimseye servisimize gelin demiyoruz burada sıkıntı yaşayan müşterilerimizin sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz.. eğer kırıcı değilde yapıcı olup probleminizi paylaşırsanız sizinde sıkıntınız veya yaşadığınız problem ne ise çözülecektir...

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ata plazayı bende merak ediyorum radyoda reklamını duyuyorum devamlı bakım fiyatları uygunsa yıldırıma tercih edebilirim .
    Ama Yıldırım Yetkili Servis Gerçekten Ucuz Ve İlgili .

8. baho8282

baho8282 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    BAHADIR Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA

Ben size özelden bişey sormuş hatta cep numarasınıda istemiştim ama dönüş yapmadınız sanırım görmediniz.

9. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba

Ben sizi dinledim ve gittim. AMA ÇOK PİŞMAN oldum.
    Dediklerinizle alakası yok

Sadece evet büyük kocaman BOMBOŞ BİR SERVİS. EVET BOŞ KALİTE YOK, BİLGİ SIFIR
    Soru soruyorsun bilen yok. Birde aracımın şase nosu yanlış girilmiş diye başka servisi aradılar ortalığı karıştırdılar.
    Halbuki şaseyi yanlış giren de kendileriymiş aradıkları servis kendilerini uyardı.Sonrasında sonunda bir kayıt oluşturabildiler. Bir özür bile dilemediler.

Deneyimsizlerrrrrrr BİR DAHA ASLA VE ASLA GİTMEM kimseye de TAVSİYE ETMEM . Araca ne yapıldığını bilmiyorum anlatamadı elime kabarık bir fatura tutuşturdular. Bu ne diyince yine cevap yok.

EVET ÇOK BÜYÜK AMA İÇİ BOŞ SERVİS

10. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiç merak etmeyin bence
    Ben gittim pişman oldum. Sanırım oraya bir giden bir de gitmeyen pişman

Adı bilinen yıllarca bu işi yapan servisimi bırakıp gittiğim için kendime çok kızdım.
    Sonraki işlem için gittiğimde servisten özür dileyeceğim onlar yerine yeni açılan büyük servis ATA ya gittiğim için.
    Pişman olduğumu da ileteceğim

11. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende Gecen Ay Gittim Aracımın El Freninde Problem Vardı. Sağolsunlar Yardımcı Oldular. Birde Ön Cam Filimlerini Söktürdüm. İlgileri Ve Alakaları Çok Güzeldi. Benimkisi Büyük Bir Problem Değildi Bu Yüzden Sıkıntı Yaşamadım

12. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle haklısınız.

Bende gittim ama ATA HYUNDAI Plazadn hiç memnun kalmadım. Bundan sonra da ne giderim ne de tavsiye ederim.

Araca yapılan işleme de güvenim yok belkide hiç bir şey yapmadan kabarık bir fatura ödettirdiler.

Bir de bir ton reklam yapıyorlar.

Çalışanlar hiç bir şey bilmiyor. BÜYÜK EVET AMA İÇİ BOŞ bir servis bu müşteri kandırmaktan başka bir şey olamaz

ÇOK PİŞMANIM kapısından geçmem artık

13. İX35_55

İX35_55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    begüm akın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İX55 (2007-2012)
    Merhabalar arkadaşlar
    Benim de ix35 aracım var

ZORLA SATILDI ALDANDIM ALDIM AMA PİŞMAN OLDUM. Satış müdürü benimle çok ilgilendi saolsun araç almayı düşünmediğim halde ikna etti aldım ama pişman oldum. Çünkü satış yapıldı işleri bitti. Araca taktıkları aksesuarların hepsi arızalı çıktı kabul etmediler.
    Bizden kaynaklı değil vs.vs.
    YANİ HERŞEY ARAÇ SATANA KADARMIŞ teşekkürler ATA PLAZA birdaha da size gelmem.

Neziroğlu nu önerdi arkadaşlarım oraya gidip çok memnun kalmışlar.
    Bakım için gideceğim tek adres NEZİROĞLU dur artık.

14. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Sayin elantra06 eger mumkunse aracinizin plakasini alabilirmiyim... Yapilan islemlerin ne olduguna bakip sizi bilgilendirmek ve yanlis yapilan birsey varsa duzeltmek isterim...

15. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bence ogüz Bey Gonciş Nikli Üyeli Arkadasımızında Sorunuyla İlgilenmelisiniz.

16. oguzata

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    oğuzhan oğuz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Gonca hanimin isim bilgisi oldugu icin sormadim kendisine baktiriyorum ne olduguna yarin cozumlenir

17. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    :)

18. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    yarın 2011 elantramın 15bin bakımı için ata plazaya gideceğim. inşallah memnun kalırım.

19. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Erk İle Atayı Karıstırdım Çok Pardon :)

20. ELANTRA06

ELANTRA06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben söylediklerinize katılmıyorum.

Neziroğlu İSİM YAPMIŞ BİR firma yıllardır tüm tanıdıklarım ailem çok memnun olduğumuz için NEZİROĞLU nu tercih ediyoruz.
    Denemek amaçlı ATA plazaya gittiğim de ise HAYAL KIRIKLIĞI yaşadım.Kelimenin tam anlamı ile PİŞMAN oldum. Servis bomboş zaten müşteri falan yok abartmayın bence. Benim aracımı da kimse olmadığı ve ustalar bomboş oturduğu için 2 usta yaptı. Tabiki aracı 4 kişi yıkar müşteri yok ki insanlar bomboş oturuyor. Bİ de ne sorsan cevap alamıyorsun o ona, diğeri başkasına soruyor.HERKES DENEYİMSİZ , BİLGİSİZ. Müşterileri kapmış olsa idi eğer kocaman servisin içi kaynıyor olmalıydı diye düşünüyorum. ÖNEMLİ OLAN BİNANIN GÖRÜNÜŞÜYSE buyrun gidin ama aracınızı nereye güvenip bıraktığınızı bi düşünün. Kabarık faturanızı ödemeden önce

Bu Sayfayı Paylaş