Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Astra'mı Jetta'mı?

'Diğer Modeller' forumunda zinarturgut tarafından 19 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi sorento kaç model yeni çıkan xforce lerdense 170hp olanlardan ucuz yani..

2. mayham85

mayham85 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi sorunlar neler bi anlatsana altı üstü iki tıkırtı yada hayvan gibi sürenlerin debriyaj yemesi vw çakması seatla 256000 kmde sorun yaşamadan bindiğimide hatıralatayım:)

not: bende aynı sitenin üyelerinden idim.

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    zinar abi al yeni kasa bir A4 bak keyfine..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

4. aynen:Dhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bende onu diyorum hocam yanlış anlama yok ama tartışılır nede olsa adı vw

6. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    doğrudur,iyi denkgelmiş bize denkgelmez valla istesek...

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

hocam valla ufak tefek sorunlar olsa neysede,aracın içine su alması,defalarca aks sıyırması,1 sene içinde 5 kere klima terazisi sorunu,lastik kemirmesi,kalorifer hortumu sorunu daha akla gelmeyen neler ....bunlar kullanımla alakası olmayan kronik vw sorunları...ne kadar sorunsuz dense ne kadarda yüz binlerce km sorun çıkartmadı dense bunlar kronik...

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  9. mayham85

mayham85 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    su alması tahliye deliklerinin tıkanmasından lastik kemirmesi yanlış rot balans ayarından aks kesmeside aynı sebeptendiğerleride her araçta çıakbilecek basit sorunlar ki bu sorunları binde bir yaşarsn bu güne kadar 450 bine gelmiş passatta bile bunları yaşamadık kendi aracımdada yaşamadım yaşayanda bilmem VW kronik sorunları şunlardır cam açma mekanizmasının bozulması yada boğaz kelebeğinin kirlenmesi ki bunlar tüm araçlarda var.

Hatırlatmakta fayda görüyorum avrupa pazarının yaklaşık %20 -25 arası bir kısmı VW grubunun elinde eğer söylediğiniz kadar sorunlu olsa bilinçli avrupa tüketicisi bu kadar alım yapmaz.

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    sıfır araç daha trafikteki ilk gününde tahliye deliklerimi tıkanacak?t5 in çözülememiş kronik sorunlarında sadece birisi budur.yan camlardan içeri su alır döşemeyi kabartır çözümü YOK.yine sıfır araç daha ne rot nede balans ayarı oynanmamış,lastik kemirmesi normal diyorsun.(servisler bile abi bunlar böyle çare yok her 6 ayda lastik değiştirceksin dierken sen bunu söylüyorsun)aks kesmeside aynı sebepten yani balans ayarında diyorsun pes pes pes.klima sorununa ve kalorifer hortumu eritme sorununada her araçta olan doğal şeyler diyorsun.sen bizi heralde hiç bişeyden anlamaz,ilk defa sıfır araç almış cahil birisi olarak görüyorsun...

ayrıca yaşamadım yaşanmadı yaşamıyorlar demekle olmuyor.al bi tane T5 caddy veya yeni passat gör bakalım yaşanıyormu yaşanmıyormu....

avrupa tüketicisi çinde yapılmış üzerinde sahte germany yazısı parçalar takılı uyduruk bir vw almıyor.hakiki alman yapımı bir vw ne biniyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gif

Düzenleyen : hyundaı_era_06

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
  12. mayham85

mayham85 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    97 model passat 455 bin kmde hiç birisi yaşanmadı
    2001 seat 256000 de yaşanmadı
    10000 km 2007 golf fsi yaşanmadı
    2008 passat 20000 kmde yaşanmadı
    bunların tamamı bizim kendi aracımız.

aks kesmek ayarlardan kaynaklı bu kadar basit zaten aks kesmeye neden olacak bir eğrilik yada ayarsızlık varki alet lastikleri çabuk yemiş su alma bir kaç dakikalık temizleme ile geçer camdan alma ise düzgün fitil takılır düzelir garantiden yapılıyor bunlar yaptıranlar var oda kullanım sayılır klima sorunu ise kısa bir dönem bazı arçlarda yaşandı çözüldü burada okuypurz zaten sizinkilerin sorunlu parçayı düzeltmek yerine o donanımı iptal ettiklerini.
    sen bir arabada yaşadın diye markaya çamur atamazsın buna hakkın yok zaten.

ikincisi avrupaya gidenle buraya gelen araba aynı parça ile üretiliyor başka kıytırıklarla karıştırma.

vw sorunluymuş devenin nalı bilmesek 10 senedir o markaya bnmesek yutacaz sanki.....

hele o servis onu dediğine asla inanmam hiç bir servisin bu böyle 6 ayda lastik yiyeceksin demez çünkü öyle bir olay yok.

hatta hatırlatayım bugün 130 bin kmde caddy ye bindim daha ilk kez turbosu değişmiş oda çocuk bir nevi hayvan gibi kullanıor debriyajı daha hiç değşimemiş bile birde ona çamut atarlar turbosu debriyajı sorunludur die. VW iyi marka ya at çam

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

bırak çamur atmayı vw'nin T5 i yapan mühendislerini bulsam yakalarına yapışacam.böyle bir araba olamaz halen savunmasını yapıyorsun.sen nerden biliyorsun T5 kaç sene kullandında yalan dolan şeyler uyduruyon..
    anlamıyorsun heralde su alma olayı ne ftilden nede tıkanıklıktan diyorum.bak bi T5 in yan camlarına git sor bakalım servise ne diyecekler

klima sorunu ve TURBO sorunu hiç bir zaman vw'de düzelmedi.halen yeni çıkan araçlarda bu sorunlar devam ediyor.

sen kafandan uydurup uydurup konuşuyorsun.avrupadaki vw lerle burdakiler aynıymış.ilk önce onu bi araştırda öğren daha sonra savunmasını yaparsın...ben T5 i kullanırken satıp,almanyadan getirtmek istedim.baktımki fiyat 100.000 tl yi aşıyor hiç bulaşmadım ama vergiler biraz düşük olsaydı özel hakiki alman transportere binecektim.

vw sorunlu kardeşim,bak seat demiyorum vw diyorum..hemde öyle bir sorunluki adama kafayı yediriyor,sen yaşamadığın için hava hoş geliyor tabi.

serviisin dediğine inanmaman için aynı sorunu aynı arabada seninde yaşamış olman gerek...yaşamadığına göre inanmama gibi bir lüksün yok.veya buyur git sor 130 bg lik transporter lastik kemiriyor ne yapmalıyım diye.yada gördüğün 130 bg lik transporterlerin altına yatıp ön lastiklerine bi bak.sadece 1-2 araba değil hepsi aynı

130 bin km nedirki bide vw iyi marka diyorsun...390 bin kmde dizel era takside ne turbosu değişti nede motor yapıldı.ilk günki performansıyla duruyor,sen neden bahsediyon

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    zinar abi ne yaptın alıyormuyuz A4..

15. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Audi modeli araç almayı düşünenler Taşıyıcı III filmini izledikten sonra sanırım A8 modelinden başka şey düşünemezler.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

16. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yok abi ben A6 istiyorum ne fazla ne eksik..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    390 bin mi?
    hergün yeni bişey öğrencez sanırım bu hyundai den:)

18. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gel bunun ortasını bulalım sana A5 verelim. Bende A8 alayım, sırf senin hatırına.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    yok abi A3 veA5 sevmiyorum..A6 benim hayalim..olmadı yeni A4 de kabulumdur..

20. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

abi,sanırım o filmin ilkinde,adam merdcedese düz kontak yapıyo.o yüzden gözümde sıfır,o filme inanmayın.

ama audiye inanın:D

Bu Sayfayı Paylaş