Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Astra 1.3 cdti mı golf 6 1.6 tdi mi

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda jarrah87 tarafından 18 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Teşekkürler @MSC ... Öyle bir durumda irtibata geçerim ;)

alpergunes3558 bunu beğendi.
  2. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Golf ve Astranın her ikisi de 1350 kg civarıdır... Açıkcası aracın kapıları kapattığımda ve kaputunu yokladığımda teneke gibi olmadığını size garanti ederim...Bunu 1986 model ford sierra 2.2 dizel araba kullanmış biri olarak söylüyorum :D eski araba kaportalarını ve verdiği tok sesi iyi bilirim... Eğer astraya o konuda güvenmesem katiyyen almazdım.. Citroen/Reno fransız grubunu eleme sebebim işte bu dediğinizden ötürüdür... Şunu söyleyebilirim astra aldım diye en iyi araba bu diye burda yazacak değilim daha iyileri illaki vardır.. Allah hepimize daha iyilerini de nasip etsin.. Ama öyle kaportası teneke olan bir araç değil açın youtube çarpışma testlerine bakın birde golf vb. bakın ;)

Sizin dediğiniz teneke olayı tüm firmalarda son birkaç yıldır sırf yakıt tüketimi adına araçların kilosunu azaltmalarıdır ki ben bunu tehlike olarak görüyorum.. bunu yeni octavia, passat, astra vb. tüm araçlarda görüyoruz.. izliyorum adam diyor eskisi ile yenisi arasında 200 kg hafifletildi.. Bence 100 km 1 litre düşük sarfiyat için değmez.. mühendislik o araba o kilodayken az yaktırmaktadır.. Volvonun XC90 jeepinin benzinlisinin yakıtına bakın ne demek istediğimi anlarsınız :D

A.L.P.E.R bunu beğendi.
  3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayırlı olsun , güle güle kullanın :) sizin icinize sindiyse gerisi önemsiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

jarrah87 bunu beğendi.
  4. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    @jarrah87 belirttiğin konularda sana katılıyorum teneke gibi sözümü golf içinde ve yeni nesil tüm markalar için de söylüyorum evet çin herşeyin piyasasına girdi mertlik bozuldu tüm araçlar hafif olsun vs. diye iç döşemeler gitti mika geldi araca yeni araçlara biniyorsun plastik kokusundan durulmuyor, bu konuda almanlar yine diğerlerinin çok ötesinde golf demem yakıt ve satılması vb. konularda opele nazaran daha önde insanımızda bir golf vw merağı yıllardır hat safhada gidiyor şahsen vw hiç beğenmem çok afaki rakamlarda sattılar
    İlk aracım Astra F kasa 2001 model di ve 5 yıl bindim onun tadını hala bulamadım eski vectralar zaten yok böyle bir araç şimdiki araçların çoğuna bin basar her yönden kazada vuran zararlı çıkardı güvenlikte hava yastığı vs. hiçbir şey ama yeni araçlardan daha güven veriyordu

Bundaki yol tutuşu konforu ve sürüş keyfini kaç araç değişmeme rağmen bulamadım 4x4 subaru da dahil

jarrah87 bunu beğendi.
  5. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Aynı şeyden dertliyiz... mesela superb nin 1.9 tdi elegance ın deri döşemesi ve gögsündeki maun kaplaması vs. Yeni kasasında yok... adam o kasada 4 koltuk ısıtma koymuştu.. şimdi öyle alavere dalavere ile 120 binlik prestige koymuş... açıkcası hb kategorisinde en şık araba astra şimdi sizinle bu konuyu konuştuktan sonra golf 2012-2014 arasını inceledim... astra j nin yanında çok sönük... açıkcası aracın hızlı satılsın veya torku çok olsun kaygısı çekmiyorum.. araba keyif işidir ;) bunu satsam hb kategorisinde astra k veya sizin detailingte gösterdiğiniz mavi seat leonu düşünürüm :)) eski vectra uzay kasa efsanedir.... bu arada erzurumlu musunuz...

A.L.P.E.R bunu beğendi.
  6. lKamikaze

lKamikaze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    222
    Ad Soyad:
    Doğukan
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Opel hala o eski Alman ruhunu yansıtan çok sınırlı markalardan birisi , ayrıca zirvede.
    İlave olarak Yeni Opel Astra C Segmenti'nin bana göre kralı.
    Vw gibi markalar güncel modelleri ile yalnızca makine yapabilir hiçbir zaman otomobile ruh ve duygu katamaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,086
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Zevk ve ihtiyaç meselesi. büyük konusmayayim ama opeli hic bir zaman sevmedim ve almayi da düşünmedim.

8. Blue-Tuscani

Blue-Tuscani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,089
    Ad Soyad:
    Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bende katılıyorum.Yeni Opel alanlar hep elektronik parçalardan şikayet ediyor.Eski Opel iyidir ama.

9. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Evet, inanmazsınız Golf a da bu astram ile çok kafa tuttum ve her konuda geri bıraktım en önemli husus Yeni Astralara da bakın golf dahil ve yeni birçok HB bakın arkalar bağımsız süspansiyon değil ama 94 model astrada bağımsız bunu yapmıyorlar neden maliyet artar arkada dingil kullanmak çok basit ve maliyetsiz şimdi leonda yarı bağımsız diye birşeye başvurdular artık Yol tutmuyor şikayetinden oda tam bağımsızın yaptığını yapamıyor nasıl 2000 model astra da yapılmış ta şimdi omuyor sebebi bagaj küçülüyor vs. hayır astranın bagajıda hiçç küçük değildi videoyu izlerseniz dediğimi anlarsınız şimdi araçlar hem daha pahalı günün koşullarına göre hemde daha ucuza mal ediyorlar bir mercedes in ölüsü dahi binene bak işte bu merso 30 yaşında da olsa dedirtiyor.

10. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Hocam araçlarda artık kaliteden ziyade gösteriş ve elektronik sistemler dikkat çekiyor. Bunlara odaklanılarak senin dediğin gibi millete torsiyon çubuğunu dayıyorlar :) Hocam eski elantralarda da bağımsız süspansiyondur... Ama yeni araçlarda yarı bağımsıza gidiş var...

Bu Sayfayı Paylaş