Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadaşlar şu sitede ACCENT ERA mızı kötüleyip dur

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Emre tarafından 21 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. ismail_era

ismail_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkes mutluysa herkes rahat olsun ben era ile mutluyum!!!

2. Misafir

Misafir Guest

Bu arada Bentley şöle bişi, biraz abarttım galiba......https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    yok hocam abartmadın 22000 tlye bunu isteyenler bile çıkar,Şaşırmam...Çünkü milletimiz böyle....

4. hussu

hussu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam 22.000 binlira günümüzde az bir para değil sonuçta 15 lirayada çin malları var fakat birazdaha kalite bekliyor insan kaliteden kastım deri koltuk değil sadece aksamları düzgün çalışsın yeter . 22.ooo binlra veripte sağı solu bozuk araba alınca insan sinirleniyor.

5. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hepside yabancı arabası boşverin.Türk malı olsa neyse birbirmizi kırmaya değmez

6. ColoneL

ColoneL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Kim ne derse desin sallamayın abicim(hali hazırda era kullancısı iseniz,alım aşamasında araştırma hakkımız her zaman bakidir).Kullanıcı insan kendi kullandığı arabayı en iyi bilecek insandır.2009 era dizel sahibiyim,çok şükür memnun olmadığım bir iki ufak şey dışında,memnun olduğum nokta çok daha fazla.Bir kişi,on kişi, yüz kişi kötü de dese veya itin bir yerine sokmaya çalışsa banane.Onların demesi ile memnun olduğum aracımdan soğuyacak halim yok ya.

Yani kullandığınız araç, Era da olsa,Anadol da olsa, Ferrari de olsa aracından memnunsan olumsuz konuşana "he" deyip geçeceksin.Çünkü kötüleyenlerin büyük kısmı önyargılı olup,kulaktan duymalarla ahkam kesen kişiler oluyor.Bu gibilere laf anlatana kadar deve sürüsünün geçmesi için hendek üstüne köprü yapılabileceği için sallamayın,bakın keyfinize.

7. Dacic

Dacic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vw forumunda "Hyundai araba mı?"Eğer aracı dizel alacaksan tam bir gürültü makinası Hyundai" yazmışlar(Getz için bir yorum). İnsanlar kıskançlıktan ne yazacaklarını şaşırmışlar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Düzenleyen : Dacic

8. rocknozer

rocknozer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yaklaşık 1 yıldır era 1.4 75 beygir benzinli kullanıyorum ve çok memnunum..yakıt sarfiyatının düşük olması sebebi ile lpg düşünmedim..forumdaki cevapları okuduğumda daima yüksek süratlerden bahsediliyor..era bana göre tam bir aile arabası...aracı limitleri dahilinde kullandığınızda emin olun güvenlik protokolleri bire bir sizin can güvenliğinizi max. korur...ben 10000 ve 15000 bakımlarını yaptırmak için gittiğim serviste kaza yapmış çeşitli araç sahipleri ile konuştum 100 km ile seyir sırasında takla atmış vs kazalar yapmış araç sahipleri hala era diyorlar...neden aracın güvenlik sınırı belli.mühendisleri hız limitlerinde giderseniz alacağınız sonuçları belirtmiş...bu araçla yüksek hız yapmayın deniyor..yapacaksanız era size göre değil başka markalara yönelin opel vs...ama era ile 200 km hız yapan ve geçirdiği kaza sonrası tecrübelerini aktaran araç sahibi sayısı ne yazıkki çok az..neden çünkü tercihleri aracı aldıkları anda yanlış...100 km hız yapması gereken araca 200 basarsanız aktaracak tecrübeniz kalmaz dostlar...era ile güvenli sürüşler...

tecrübeli şoför limitini bilendir
    acemi şoför hızı sevendir

siz daima tecrübeli kalın

saygılarımla...

Edit:Az evvel

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=20851

sayfada eramın 97 beygir olduğunu öğrendim...75 beygir 97 ye çıktı...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : rocknozer

Bu Sayfayı Paylaş