Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadaşlar kaza yaptım getzime çarptılar

'Getz Forum - Club' forumunda marion tarafından 10 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    ben de çok titiz bir insanım,kesinlikle araçtan soğunacak bir durum söz konusu değil,ama yaptırırken dikkat edin güzel bir şekilde yapılsın yeter.ağır hasar olsa aracın dengesi bozulsa tamam ama bunun için satmaya gerek yok,çünkü sıfır alsanız da olacak aynı gün bile olur.ha satarken de bu kilometrede ve böyle titiz bir kullanıcıdan araba alan adam biraz değişen ve biraz boyaya takılmamalı.arabanızı güzelce yaptırıp gönül rahatlığıyla binin derim ben.

2. ailton

ailton Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    [​IMG]ya lastıgım bıle patladı.adam oyle ezdıkı..aman arkadaslar sız sız olun kamyondan,traktorden uzak durun,sakın yanına bıle yaklasmayın.adamların umrunda degılız valla..hıc bızı dıkkate almıyorlar bıle trafıkte..

3. hoddja

hoddja Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun,cana gelmesin,üzülmeyin

4. ailton

ailton Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağol dostum,allah razı olsun..allah yola cıkan herkesi korusun kazadan beladan...

5. sametk

sametk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    büyük geçmiş olsun.

6. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    geçmiş olsun...ALAAH 'ım kazasız belesız sürüşler..nasip etsin..ben de sizin gibi idim..sıfır palio aldım..boyasız olsun diye..2./3 ay kulandım satım..sebep ise 1 ayı kamyon sağ çamurluha taktı..deyişti..2ay kamyon sol arka çamurluha şürtü boyatım.morel sıfır ben de..3 ay olmadan satım..büyük bi zarar etim..hundai hiç düşünmezdim..aazı olan konusuyorya..test sürüsü yaptım..bi arkadaşda vardı ..anlatı ..beyendim olmasa satarım dedi sıfır alıyordum..arkadaş araçılığı ile birinden aldım 30 de hiç boya yok..falan kafaya yatı aldık..2 çi gününde.. tem de tır..bi çaktı...adamlarda sanki.ufak araç var durmadan şerit deyiştiriyolar..öyle bi çarptıkı anlatamam..ben 110 km hızla yanın da geçiyordum onun hizi bilemiyorum..sol tarafa bi baktım..tır ön lastk yanım da orda bile ilk düşünçem...aa araç boyanaçak diye düşündüm..yani hastalıkmı ne artık.
    sadeçe sol kapıyı boyatım..sağlamlık konusunda güven verdi araçım..4 gün sonra.nasıl bikazadan sağ çıktığımı ve sadeçe 1 parça boyatarak.masrafsız çıktıyımı anladım şükür etim...yani fazla kafanıza takmayın.
    bende kasko vardı..kapı deyişiçek dediler..çepten yaptırdım..arkadasa iyide yaptı..saçı çektirdim.. düzeldi..inçe macun boya biti..
    Arkapayı deyiştirmeden boyatın..bençe DAHA İYİ OLUR..

Düzenleyen : peace

7. ailton

ailton Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla hocam,ya şu tırlara kamyonlara bi çözüm bulsunlar artık yeter ya,adamlar alıp basını gıdıyorlar coğu zaten cahıl ınsanlar.bunu kucumsedıgım ıcın soylemıyorum,yanlıs anlamayın,adamlar hıc kurallara uymuyorlar..ya bu tırlara kamyonlara ayrı yol mu yapacaklar ne yapacaksalar yapsınlar..bunlar yuzunden nıce ınsanların canı yandı,ne ocaklar sondu..ya haberlere bakıyorum kazada mutlaka ya kamyon var ya tır..yeter artık ya...ben dun durdugum yerde adam gelıp bana yandan gecırıyor..bılmıyosan kullanma kardesım benım sucum ne..trafık boyle bısı arkadaslar sen ne kadar dıkkatlı olursan ol karsıdakı adam gelıp patlatıyor ıste..ama sunu da unutmayalım arkadaşalar once can saglıgı her seyın caresı var olumden baska...sagolun cevaplarınız ıcın..allalhhepımızı kazadan beladan korusun...

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Adamlar Sizi Görmüyorki Dikkate Alsın... Bir Tırın Kamyonun Sağ Ön Tarafına Geçerseniz Hiç Dikkate Alınmayı Falan Beklemeyin

9. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    katılıyorumda.....sol taraftanda vura bilenler var..

10. ailton

ailton Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar,bu aracın çamurluğunun illaki değişmesi gerekir mi?Değişmeden halledemezmiyiz acaba?Bi baksanız da söyleseniz anlayan arkadaşlar bi zahmet...

11. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    benim düşüncem değişmesi gerekir.çünkü parça değişimi konusunda hassas bir insan olarak gerek kendi başıma gelen gerekse yakın arkadaşlarımın başına gelen benzer durumlarda değiştirmek zorunda kaldık.zaten en sıkıntılı hasarlar kıvrımlı,keskin bölgeler ve sürtünme tarzı olanlar.kapının,kaputun,bagaj kapağının düz bölümlerinde göçük tarzı olsa tamiri kolay olurdu.benim bildiğim bu,ama teknoloji geliştiyse ya da usta işinin ehliyse yapabiliyorsa değiştirmemek çok daha iyi.

12. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Değişmesinin en büyük sebebi onarım maliyetinin yenisinden fazla olmasının sebebi ki fotoğrandan yanış görmüyorsam yırtık da var. Kesin değişecek gözüküyor çamurluğunuz

13. ailton

ailton Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adanada HYUNDAİ yetkılı servıste yaptırıyorum arkadaşlar,arka kapıyı boyarız ve arka çamurluğu degistiririz dediler.acaba renk uyumsuzluğu olurmu boya sırıtır mı?cok tereddutluyum,basınızdan boya olayı gectımı nasıl oluyor?Boyanan yer sırıtıyormu,bellı oluyor mu?

14. arsinir

arsinir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Pala
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    kardeş öncelikle geçmiş olsun. aynı şekilde bana da geçen ay bir accent era arkadan ben yeşil ışıkta geçerken çarptı. tesadüfün bu kadarı olmazhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif. benim araç da aynı renk bu arada. tekrar tekrar geçmiş olsun. benim sac kısımda hasar oluşmadı şanslıydım biraz. tutanağında karşı taraf hatasını kabullendiyse işinin masraf kısmı kısa sürede hallolur.

öncelikle tamponun koruyucu siyah plastik kısmı ufak bir çatlakla kırıldı. boyalı kısımda da boya döküntüleri oldu. ben aracımı tutanakla birlikte direk kendi özel servisime götürdüm. onlar aynı gün eksperi çağırdılar. eksper önce tamir dedi ve tamponu alarak tamponcuya götürdü. bu arada ben kesinlikle tamiri kabul etmiyorum diye de ekspere ilettim. sonra allahtan tamponcu tampona pert verdi ve bir haftaya kadar yeni tampon komple set olarak geldi. gelen tampon boyanarak aracıma takıldı.

boya konusunu dert etme gözle hissedilir ciddi bir boya tonunda fark olmadı en azından bende olmadı. zaten boya koduyla birlikte hazırlanıyor. hyundai servisine yaptırıyorsan problem olmayacaktır. masrafın ödemesi konusunda ise hala bekliyoruz bir aydır hala hesabıma para yatmadı. para yatınca götürüp servise teslim edeceğim.

tekrar geçmiş olsun. allah daha büyük kazalar vermesin.

Bu Sayfayı Paylaş