Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadasa era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Çağlar Baykan tarafından 7 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Hatırlarsan anket başlamadan evvel memnuniyet konusundaotomobil olarak %75 servis olarak %35 gibi bi rakam vermiştim ancak marka oylaması beni yanılttı neredeyse %90 cıvarı olumlu oy alıyor...

2. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    alan arkadaş 2 kere düşünüp alsın ben arabayı alırken satıcıyada dedim sorun yok dimi gelen arabalarda yok dediler ama çıkmaya başladı acaba ileride ne olacak kim bilir.....

3. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet gördüm corolla çok var. ucuz falan ama mesela takiciler emniyet teşkilatıda ne bilim araştırır da alır özellikle taksiciler öle yapar die düşünüorum.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi servis sorunu çözemeyince insan aracından soguyor..bu sefer bu arac alınmaz demeye baslıyor sonrada sonuc ortada..

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    genelde yurt içinde üretilen araclar tercih edilir..bizim burda genelde connect var..

6. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    haberlerde bir yerde okudum arac hızla giderken birden direksiyon kitleniyor ve dönmüyorum ALLAH KORuSUN aynı durum era kullanıcısnın basına gelse hyudainin acaba güvenlik testi mi yoksa eranın çok satılması mı kurtaracak söylermisiniz??

7. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bence böle bişey hyundai nin başına gelirse tabi ki hiç bişey kurtaramaz.ama sadece hyundai nin başınada gelcek die bişeyde yk renault unda başına gelir volvo nunda onlarıda bişey kurtaramaz

8. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kardeş o durumda mucizevi yardımmı bekliyoruz araçtan kurtarsın diye??
    Allah korusun tüm araçların bu halde %90 çaresiz kalacağı aşikar..
    aynı sorunu 50 bin liralık yeni kasa Laguna ile otobanda yaşayan, çok zor şekilde ve yolun boşluğu ile canını kurtaran birisinden dinlemiştim 1-2 ay önce...
    şimdi Lagunanın 5 yıldızı vardı dimi...
    ayrıca Laguna çok satılan araç değil...

sizin araçta sorunlar yaşamışsınız haklısınız..ancak genelleme yapmak yanlış..
    Heleki 2008 itibariyle üretilen eralarda tamamen hidroliğe geçildi..yani kilitlenme sorunu tarih oldu...
    ilk serilerde görülen EPS hataları inkar edilemez ancak sizin araçta böyle bir risk yok en azından.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bırakın onu bunu şimdi aracımın 30.000 bakımı için servisteyim. Aracım dizel olduğundan Karbon Clean yapılmasını önerdiler. Ben bunu Bosch ta yaptıracaktım ama aynı fiyat zaten burdada. Daha önce yaptıran ve sonucun ne olduğunu bilen varmı?

10. symbol 2009

symbol 2009 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar üzülüyorum size hyundai kullanıyorsunuz diye symbole takıyorsunuz asıl era kütük gibi araba bu kadar hatası olan bir araba görmedim ben içi desen kötü daha neolsun ayrıca hyundai nin teknolojisi ile renaultunki birmi 1,5 dci motoda 8v varsa renonun bir bildiği vardırki koymuştur. lütfen kütük felan demeyelim biz renocular hyudailer hakkında boyle konuyosyormuyuz lütfen..

11. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    takasta arabanız enza 2-3 bin tl değer kaybeder. ben hyundai accent i verip era almak istedim kendi markaları olmasnıa rağmen şahin parası verdiler. Bence elindeki aracı kendi satıp hyundai yerine başka bişi alsın

12. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yeni symbol 1.4 benzinli hakkında bilgi verir misin. aklımdan geçiriyorum

13. Misafir

Misafir Guest

Tam CC yapılacak km'ye gelmiş, tabi'ki faydası olur....

14. Göztepe1925

Göztepe1925 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    8 sübap 75 beygir otomobil mi kaldı artık? logan var. bir de sıfır 206lar var 8 valve. tasarım kötü. fiyat 25 milyar. püfff. (burhan altıntop mimiğiyle)

15. Misafir

Misafir Guest

Bence bu soruyu herhangi bir Reno sitesinde sorun....Ben'de geçiriyordum ancak test sürüşünden sonra vazgeçtim....

Test sürüş yeri.........Altunizade Renault, sanırım adım hala kayıtlıdır, hatta Era'yı almadan evvel sattığım 2008 model Megane'yide ordan almıştım....

16. sharkss

sharkss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam konu ile alaklaı değil ama sizin mesaj kutunuz dolmuş bir zahmet boşaltırmısınız size bir sey yazacağımda ondan.

17. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar konu ile ilgili deil ama sizlere bişey danışmak istiyorum.era mın ön kapı ve arkasındaki hoparlor lerini değiştirmek istiyorum.fakat amfi geriktirmeden orjınal teybin kaldırabileceği hoparlor arıoyorum ne tavsiye dersiniz???

18. Misafir

Misafir Guest

Tamamdır.......

19. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    orjinal teybin çıkışı gayet iyi ve yeterli.arkalara 2 adet pıoneer oval hoparlör(330wlık olursa güzel ses alırsın)ve önlerede 2 adet pıoneer (galiba 16cmlik)hoparlör alıp değiştirtmen yeterli olacaktır.

20. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yine bir fake daha elinize ne geçiyor anlamıyorumki...

maşallah hiç konuşmuyorsunuz....

senin renocu olduğuna falanda inanmıyorum aklın sıra dalgasına fake bir hesap alayım bişeyler yazayım bakalım ne olacak demişsin gibime geliyor.(belki eski bir renocusun bu laflara kızıyorsun)

herkes neyin ne olduğunu biliyor senin söylemenle "era kütük" "symbol dünya harikası" olmuyor malesef

Bu Sayfayı Paylaş