Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadasa era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Çağlar Baykan tarafından 7 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    daha geçen almışlar yanılmıyorsam 1.4 team abs..21.800..isteyene konya dan fiyat alırım..

en azından team abs almalısın ki buda yeterli daha lüksüne gerek yok..klima standart

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ne geldi başına laf olsun diye konuşanlara bi gıcık oluyorumki

3. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kardeş daha 2009 model olan arabaya ne yaptında bu kadar şikayet edion yav hani 2 yıl falan olsa tamam dicemde daha 2009 be abi.kağıttan yapmıolar ya bu arabayı bence çok büyütüosunuz

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    yok kardeş göya ortama ayak uyduracak laf olsun diye konuşuyor işte lüzumsuz

5. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gerçektende arkadaşım 2009 model bir arabada ne kadar çok hata çıkmış seninkinde şansına diyelim..

6. Göztepe1925

Göztepe1925 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bir araba da kendi forumunda bu kadar kötülenmez yaw. daha önce ki arabam peugeot idi, peugeotlarfelaket sorunlu arabalar olmasına rağmen hiç böyle bir şey görmedim forumunda. sakın peugeot almayın gibi cümleler atılma sebebiydi. sonuçta buralar kulüp.hangi topice girsem, era mı aman aman sakın alma. yaw burası hyundai forumu. şikayetler olabilir, bir kere söyler geçersin, ama devamlı şikayetleri saymak için fırsat kollamak can sıkıcı. arabanız dandikse satın, kurtulun. yok saydırmak istiyorsanız, şikayetvar'da saydırın ki bir işe yarasın, orası burdan çok takip ediliyor.

7. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hocam bu sitenin hyundai ile hiç bir bağlantısı yoktur bu site kullanıcıların sorunlarını dile getirdiği sorunlarına cözüm aradığı bir platformdur ve insanlar ın bi şikayeti varsa saygı çerçevesinde dile getirebilmektedir. Tekrar söylüyorum bu site HYUNDAİ firmasının savunucusu değildir.

8. Göztepe1925

Göztepe1925 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    elbette ki bağlantısı yok firmayla, hiç bir otomobil forumunun yoktur bağlantısı zaten. araçların şikayetleri dile getirilebilir elbette, ki bunları okumak yeni kullanıcılara yol gösterir, faydalıdır. ama, sakın era almayın gibi bir cümlenin de kimseye faydası yok. bu sence çözüm içeren bir cümle mi? takdirine bırakıyorum.

9. hakan1717

hakan1717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sizin mantıkla daha çok bineriz bu arabalara, Amerika da bu arabaları 10-12 dolara alırsın tahminimce ama ses falanda gelmez niye hakkına razı ol demek istiyorsun ki yıllarca binmedikmi şahin e doğan a serçe ye hakkımız değilmi takırtı tukurtu yapmayan arabaya binmek..
    Düzenleyen : hakan1717

10. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet gerçekten bıktık bu şeylerden ya.her konuda kesin bir çamur atılıyor araca.hepte belli kişiler.ya aracınızda sorun varsa hergün burada araca saydırcak kadar sorun varsa aynı cümleleri assan a yazın.gidin servislere birebir söyleyin.veya aldığınız yere çok dandik araç satmışsınız teşekkür ederim deyin.daha aracını 2 gün önce alan üye bile böyle konuşuyo.adama sorarla hiçmi test sürüşü yapmadın diye veya bindiğin aracın sınıfındaki hangi araçtan aşağı kalır yanımı var.hatta üst sınıflardaki araçlarda böyle motor yok.tamam burası forum.herşeyi paylaşcaz.ortak bir kanıya varcaz.ama bu kadar da olmaz ya.hergün hergün.artık görmek istemiyorum ben.3-5 kişinin şikayeti olabilir ama herkeste varmış gibikonuşmayın yaa.bizde yok kardeşim.yalanmı söylicez.hyundai babamın markası değil savunayım.3-5 kişi var sanki ağız birliği yapmış hergün aynı laflar.bu nedir ya.madem araç dandik niye aldın.aklın nerdeydi.servise gidipte böyle demeyin.aklınızdan şüphe ederler.adamlar size zorla vermedi.siz aldınız.
    Düzenleyen : era-era-era

11. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Haklısın zorla vermediler biz aldık ama ben bile bıktım arabamın problemlerinden bir daha hyundai mi tövbe diyorum

12. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    evet problemliarabalar olabilir zaten servislerde verilen garantide bunun için az parayla çok kalite istiyoruz 20 bin ytl verip 30 bin tl lik arabanın kalitesini isstiyoruz.hyundai verilen paraya göre hakkını veren bir araba.daha çok kalite istiyorsan paraya kıyacaksın.

13. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçende biri yazmışsiteyefakat cevap vercekken sitede arıza oluştu o cvp verememiştim.start modelinde cd çalar kol dayanağı abs yok filan yazmış.donanım azlığından şikayet ediyo yani.ya böyle lafları düşünerekmi yazıyosunuz anlamıyorum.biz enayimiz gittik 32 000 ytl verdik.full+full olsun istedik.adam sanki küfür ediyo ya.20.000 ytl vermiş özellik yok diyo.bazı arkadaşlarda"ne kadar ekmek o kadar köfte" diyenlere kızıyo.kızarken ne hakla kızıyosunuz.komşum 40.000 ytl verdi ford connect aldı araç km de 8*9 litre mazot yakıyo.ayrıca motoruda 90 bg.motor sesini hiç söylemiyorum zaten era nın motor senin hiç yok gibi yanında.içi era kadar kesinlikle ferah değil.dikkatle bilerek dinledim ondanda ses geliyo.demek istediğim 20.000 ytl verip özellik yok diyen,çok sorunlu araç diyen arkadaşlar çamur atarken bu sorunlar sizde değil sadece.adam 40.000 ytl veriyo böyle.siz yarısını veriyosunuz hem daha konforlu hem daha ekonomik hem daha güçlü araç alıyosunuz.

14. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hehhhh mustafa abi senin demek istediğini istedim.20.000 ytl veriyo passat sessizliği kalitesi istiyo.sonrada benimki para değilmi diyo.tam türk düşüncesi.seninki parada adam 70000 ytl veriyo sen 20000 ytl.

sinecak arkadaşın dediği gibi aldık ama pişman olduk deyin yeter.ama burda dallandırıp budaklandırmanın hiç anlamı yok.madem sorun var assan la görüşün

15. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşım sen türkiyede yaşıosun avrupada yaşasan mercedesi de çok ucuzu alırsın ve başka bir araç modelininde daha kalitelisini alırsın anladınmı? tankur tunkur ses gelmesini istemiosan neden daha lüx bi araba almadın. tabi hakkını arıyacaksın aracında bi yapım hatası varsa ama bu araba 50 bin tl deilki 20 bin tl civarında daha ne bekliosun ki.eğer ki sen 20 bin tl lik arabadan çok şey bekliosan ford focus,reno megan,peugeot vw v.s alan insanlar neye dayanarak alıyo??

16. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla çok haklısın usta her ufak detayı büyütüyorlar.olabilkir ya her araçda vardır bu sorunlar genelde

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Burası Amerikamı ne alaka şimdi.Türkiyede 24000tl verip binilecek bir araç üstelik sıfır.Bırakın bu amerika hayranlığını.Burası türkiye Amerika değil (Sakın polemik yaratmayınhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif)

18. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende onu diorum işte burası TÜRKİYE

19. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Şöyle bir durum var uzak doğu araç almaya karar vermiiş biri
    Honda ,nissan, Mitsubishiye toyota mutlaka bakmış parası yetmediği veya kıyamadığı için hyundai razı olmuştur. Tamam hyundai uzakdoğuda tofaş muamelesi görüyor.Ancak Avrupa bir çok araca göre iyi

20. Misafir

Misafir Guest

Bildiğiniz gibi bir müddet önce Hyundai marka araç ve servisler için anket açıldı, acaba ara sıra açıp bakıyormusunuz anket sonuçlarına, ben hemen hemen hergün bakıyorum 159 kişi katılmış şimdilik, memnun olanların oranı memnun olmayanlara göre%90'a yakın, haksızlık etmeyin arkadaşlar %90 çok büyük bir rakam, eminim bu arkadaşlar ne aldıklarının farkındalar beklentilerini ona göre tutmuşlar, ha bu arada oy veren kişiler kendi içimizden Hyundai ajanları değil.....Ben 2008 model Megane'yi beklentilerimi karşılamadığı için 5.000TL zararlasattım ve sattığım paraya bu arabayı aldım, şimdi içim çok rahat çünki beklentilerimi verdiğim paraya göre tutuyorum, ne demişler ne kaaa ekmek o kaaa küfte.....

Kim ne derse desin son iki yılda 5 tane sıfır araba değiştirmiş ve 7 aydır Hyundai'ye binen biri olarak söylüyorum bu paraya Hyundai'den iyisi yok

Bu Sayfayı Paylaş