Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadasa era

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Çağlar Baykan tarafından 7 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bakalım yarın gidicez işte bi konusucaz kendi aracını kaca alırlarsa ona göre team yada select modeline bakıcaz

2. Misafir

Misafir Guest

Hocam şimdiki aklım olsaydı, sıfır Era almak yerine 26.000-27.000 tl ye 2.el Focus veya Toyota alırdım kesinlikle. 2009 olmasında 2006 olsun ama mutlu olayım isterdim. Benimde Zinarturgut kardeşgibi aracımın motor harici memnun olduğum bir yeri yok ne yazıkki. Araç şu an 30.000 km de ve çok bozuk olmayan yollarda bile ses gelmeyen yeri yok. Eski Milenium kasa 1.3 LX aracımdan çok çok daha memnundum. Bencede illaki Era alacaksanız 2008 modellerini düşük km de ve garanti dahilinde 6.000-7.000 tl daha düşük fiyata alabilirsiniz. Sıfır alıp paranıza yazık etmeyin... Gerçekten değmez...

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hyundai ikinci el de sahibini çok üzüyor..sıfır arac satmak için bu yola basvuruyor ama müşterisini memnun edemiyor..

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bakalım 1.30 gibi gidicez aksama ne olup bittiğini yazarım belkide 2.el bakarız kendime olsa era almam zaten 3_4 ay içinde i 30 düsünüorum bakalım hayırlısı

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bu konuda tecrübelisiniz ama galeride satış temsilcisini dinlemeyin..yoksa aracı alır cıkarsınız..hyundai nin satış elemanları bu konuda cok tecrübeli..bir anda kandırırlar ne oldugunu anlamazsınız bile..

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    vallah satıs temsilcisini ii tanıorum oda beni tanıo pek kandıramıyacağını bilio bi arkadasa daha era bakmaya gitmiştik 6_7ay önce bikac bişey sordum bilemedi ben verdim cevabını sen benden daha ii bilion vallah dedi:) vallah gecen servise gitmiştim benim 1.3 admireye 14 milyar verdiler 34e de i 30u bıraktılar kaldı 20 milyar alıcam ya taktım kafaya bıktım accentten

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    arac konusunda bişey bilmezler..satma konusunda tecrübeliler..yok zam gelicek..yok hediyelerimiz var..yok alınıcak en iyi araba..yok sorunsuz..ve bunun gibi bir sürü sey..zannedersinizki aracı bedavaya alıyorum..i30 konusunda iyi düşünün derim..umarım hayırlısı olur..

8. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    i30 konusunda nedemek istedin cok hosuma gidio fakat bazı korkuların var heralde paylasırsan sevinirim

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    i30 u sürmedim bilmem..bayide gördüğüm kadarıyla güzel araba..ama ben bundan sonra ne kadar güzel olursa olsun bir daha hyundai almam..servisiyle müşteri hizmetleriyle ugrasamam..ben aracı hayatımı kolaylastırsın diye alırım birdehyundai ileugrasamam..

10. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    raven daha geçen ay tam zıttını söylüyordun ne oldu yawhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

valla bence siz çok kafaya takıyorsunuz,en ufak bir çıtırtıyı bile önemsiyorsunuz.yoksa bu şekilde konuşmazsınız,bundan sonraki diğer marka bir aracınızdada aynı şekilde olursunuz gibime geliyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbelki inanmayacaksınız ama şu an afyon özdilek dinlenme tesislerindeyim biraz önce benim aracın yanına bir 2006 toyota yanaştı bende aracın yanındaydım sahibi indi bana aynen şunu söyledi "kafa kafaya takasa varmısın"şaşırdım hayırdır dedim "uzun hikaye varmısın yokmusun"dedi bende tabiki "yokum" dedim ama bi anlamda veremedim doğrusuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9

Görtan senin kabusun olmuş yusuf o konuda haklı olabilirsin ama başka servismi yok??Fertan var bildiğim kadarıyla oralarda...

12. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla çok haklısın ufak tefek cızırtılar her arabada olur fazla büyütmemek lazım bu kadar parayada daha fazlasını bekleyemessiniz.yok taş gibi araba olsun illa içinden ses gelmesin diosan kıyacaksın paraya mercedes hummer alıcaksınız. arkadaşımda vw passat var kapılarları gıcır gıcır ses çıkartıyonormal parkeli taş yolda bence gayet normal her arabada olan bişeydir çok büyütüyosunuz

13. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu araçta kul yapısı.heralde bir noksanı olcak.noksanı olmayan ürün göstersenize bana.bizde sorun olunca yazıyoruz fakat abartmamak lazım.sizden gelebilir ama ben bilerek cd çaları açmadan aracı kullanıyom ses geliyomu diye vallah billah gelmiyor hemde bozuk yollarda bile.aracım style modeli özenerekmi yaptılar ne:) bizim era larda torpido ses çıkarıyo diye hergün eleştiriliyor.fakat arkadaşlar google dan bir araştırın.ford kullanıcıları fordun bütün modellerini bu torpido konusunda yerden yere vuruyor.era ile karşılaştırıyolar ve işçilik olsun dizayn olsun bütün ford araçlarından iyi diyolar.inanmazsanız araştırın.era nın içi gerçekten çok ferah

14. Misafir

Misafir Guest

hyundai_era_06 hocam, daha öncede aracımı satmaya çalıştığımı 2004 modelToyota alacağımı söylemiştim. Aksini söylememiştim. Yukarıda yazdıkarlımda bir gelişme olmuşsada bu dediğim gibi zaman içinde aracın her yerinden ses gelmesi ile ilgili durumdandır. Haklısınız aracım 15.000 de durduk yerde aks kestiğinde Linea 1.3 mjet kiralamıştım. Era mı arar oldum o zamanda. Yalnız bu sözümle, Linea nın era karşısında performans olarak ne kadar kötü durumda olduğunu belirtmek istemiştim. Yoksa Linea nınkonforu hemde en düşük donanımdaki Active versiyonu ile Era ya malesef 10 basar... Era da malesef süspansiyon at arabası seviyesindeyken, 15.000 de değişen amortisörlerden 30.000 de yine aynı sesler gelmekteyken iyi birşey söylemem söz konusu değil.
    Her araçta bu tip hatalar olabilir. 10.000 de bir piyango bana ya da başkasına çıkmış olabilir. Yalnız bu tip bir sorunla Toyota ya da Ford servisine giderseniz sorununuz giderilir. Hyundai de ise bu modeller böyle abi denir ve olay kapatılmaya çalışılır...

Aracımı alalı 1 sene oldu ve süspansiyonu sorunlu olduğunu düşündüğüm aracım için kendim çözüm yolları arıyorum. Süspansiyon düzelse belkide bu seslerde kesilecek. Araç bir çukura düştüğünde sanki lastik yok jantın üstünde gidiyor gibi. Bu arada gelen sesleri saymıyorum...

Bende çevremde Era düşünen dostlarıma, abicim performansından ve yakıtından çok memnunum ama yeniden alacak olsam büyük ihtimalle Era almazdım diyorum. Yukarında yazdıklarımı söylüyorum ve araca bindiklerindede durumu zaten görüyorlar.

Son olarak yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım. Hyundai nin dizel veya benzinli tüm motorları çok başarılı. Aracın dizaynı, çizgileri ve duruşu çok başarılı, sevimli... Yalnız süspansiyon sistemi berbat. Bence bu yüzden zamanla başta ön göğüsten, sonra bilumum yerlerden türlü sesler gelmeye başlıyor. 30.000 deki aracı 100.000 devirmiş gibi hissediyorum ve bu araca 28.300 tl verdim...Peki sonuç? diye düşününcede, keşke daha az fiyata 2. el temiz bir admire veya verdiğim paraya 2006 model başka bir marka temiz bir araç alsaydım diye pişmanlık duyuyorum...
    Bende isterdimkibirçok arkadaşımızda bulunmayan bu sorunlarbendede olmasın...Ne yazıkki var...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

15. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben aracı gayet ucuz fiyata aldım alırkende beklentilerim belliydi getirsin-götürsün ama aracım 20 bin km de tık demedi kontağa bastım çıktım yola ...bu kalitede plastik ses yapar mutlaka...ona diyecek binşey yok ama geçen 40 000 tl lik honda civice bindim inanın plastik kalitesi çokda iç açıcı değil...şikayetvar vs gibi sitelerde opel hep birinci motoru yağ yakan direksiyon kutususes yapan corsalar vs... erada çok satıldığı için doğal olarak en çokşikayet de eradan geliyor .... geçenlerde megane bindim yolcu kabini beklentilerimin çok altında kaldı bence eraları küçümsemeyelim arkadaşlar eğer monroe vs gibi bir firma amortisör getirirse ve başarılı olursa hemen alıp değiştiricem benim için başka bir sorun kalmamış olcak...
    Düzenleyen : tuscaan

16. uumut22

uumut22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rabbim kaza bela vermesin inşallah...

17. Misafir

Misafir Guest

Hocam sana hak veriyorum. Belki Era daki süspansiyon Hondaveya Toyotadaolsa onlarında her yerinden ses gelir. Era daki en büyük ve tek sorun, berbat süspansiyonudur.Hatta bu sorun yüzünden aracından soğuyup zararına bakmadan satanları biliyorum ben.Biride burada üyeydi bir zamanlar. Bu sorun, bu fiyata bu kadar deyipte geçiştirilecek bir sorunda değil. Bu sorunu ben çözeceğim ama taktım kafaya...

18. era1..6

era1..6 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    eramı aman aman uzak dur bence git başka araba al veya az bekle belki eranın makyajlısı çıkar ben aldım pek memnun değilim halbuki bana dediler ama (SIFIR KM ARABA ALIYOM NE SORUN OLACAK DEDİM ) demes olsaydım basıma gelmeyen kalmadı bence iyi düşün arabamda eranın fullü 1,6 style 09

19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hocam hangi hyundai servisi iyi ki..bak sonuc linkte var..

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=6495

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    daha ne denir bilmem.. hem 2009 hem 1.6 hem style..sonuc yukarda işte..

Bu Sayfayı Paylaş