Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arkadan gelen gıcırtılar

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda Sadettin tarafından 28 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Merhabalar arkadaşlar biraz geç oldu siteye yazmam fakat test edip öyle yazmak istedim. Gıcırtılardan kurtuldum çok şükür. 3-4 gündür ses seda yok maşallah. İşlemi yaparken yalnız olduğum için resim çekemedim fakat yağladığım parçaları aşağıda belirteceğim. Yaptığım işlem kısaca şu:

Arabanın sağ arka kısmını kriko ile kaldırdım (Egzoz bu kısımda olduğu için bu taraftaki burçlara ulaşmak ve güzel bir şekilde yağlamak aracı kaldırmadan çok daha zor oluyor.) Aracı kaldırdıktan sonra alt kısma yatın ve aşağıda belirttiğim parçaları ve ekstradan buna benzer ne kadar buc vb parça görüyorsanız güzelce yağlayın. Ben gayet bol kepçeden her yeri yağladım ve çok şükür o illet seslerden kurtuldum darısı sizlere inşallah. Bu işlem sonucunda aracın kıçının ne kadar sessiz kalacağı hakkında bir fikrim yok fakat bu işlem işe yarıyor ve inşallah uzun gider :)

Yağlanan parçalar bunlar arkadaşlar. (Bu parçaların sadece burç kısımlarını yağlamanız yeterli)

Accent 95-00 Arka Denge Kol Burcu (Geniş Delik)

Accent 95-00 Sağ Arka Denge Kolu

Accent 95-00 Sol Salıncak Burcu

Accent 95-00 Arka Aks Sol Taşıyıcı

Kullandğım yağ bu herhangi bir bilgisayarcıdan dahi alabilirsiniz. 7-8 TL gibi bir fiyatı var.

http://www.serelektronikkonya.com/FileUpload/bs175268/UrunResim/9960673.jpg

kılınc bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş