Merhaba accent blue arka sağ şase ucunda fotoğraflardaki gibi ezik bir ezik var ben kapıda ve çamurluk ucunda boya var bir sorun yaratır mı
Hasar kaydı yok. Bana sanki ordan kaynak yapılırken şase alınmış gibi geldi ama çok anlamadığım için yorum yapamadım. Fiyatı da uygun.
Bir aracın yol tutuşunda ve sağlıklı ilerleyip durmasında en önemli faktör şasidir. Kaza anında araçların en çok ön ve arka şasi Uçları hasar alabilen yerlerdir. Şasi uçlarında sıcak işlemle düzeltme yapılabilir. Bu düzeltme ustalık isteyen iştir tabi , iyi yapılmış bir düzeltmeden sonra araç sağlıklı olur. Aracınızda böyle bir işlem yapılmış olabilir , araç sağlıklı ise sorun etmeyin. Hayırlı olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba aracı aldım. Kendi ustama gösterdim. Herhangi bir işlem yokmuş şasede. Ezik gibi olan yer marşbiyeli vurmuşlar muhtemelen o ara ufak bir temas olmuş birşey yok orda dedi.
Araci expertize goturduyseniz, araçla ilgili maalesef hiç riske girmiyorlar...Aracın turbosu sağlam ama ilerde arıza cikarabilir yazdılar, disk ve balata iyi fakat değişmesi gerekir, triger değişimi önerilir...yazdilar geçen sene sattığım araca Hayırlı olsun bu arada