Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arka logo zemin kaplama

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda i10i10k tarafından 8 Nisan 2012 tarihinde açılan konu

1. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    logonun zemini siyah olmuş beyaz olmuş ne farkeder benim için hiç bir şey farketmez.Oda bana göre çok gerekli bişey değil...Ama en azından o arkadaş bir ilave yapmış siz olanıda sökün diyorsunuz...
    Yazıları sökmenin anlamı bana "sanki aldığı arabadan utanıyorda,daha fazla rezil olmayım diye markasını siliyor" gibi geliyor.Peki bir beyaz eşya aldığınızdada marka reklamı olmasın diye yazısını hemen siliyormusunuz?

buda bir zevk meselesi ama marka logosunu iptal etmenin neresi zevk bunu çözemedim.

2. ersin özbükey

ersin özbükey Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    özellikle spor kıyafetlerde bu sorun oluyor, gidiyorsunuz mavi jeans dan t-shirt alayım diyorsunuz (2 yıkamada yamulmasın diye) bakıyorsunuz ön tarafında kocaman "mavi" yazısı, hem t-shirt e 40tl verip hemde mavi reklamı yapmak bana saçma geliyor mesela,
    o nedenle ürün alırken markanın gözükmemesini tercih ederim, genelde kıyafetlerde sökme gibi şeyler yapılamıyor,
    beyaz eşyada genelde marka orta yerde yazmıyor, ama çıkabilir yapılmışsa hiç düşünmem sökerim, ankastre inox yüzey mutfak araç gereci aldığımda da üzerinde marka yazmamasını tercih ederim, sökünce yeri kötü gözükmeyeceksede sökerim tabiiki
    ayrıca net de de-badge diye aratırsanız hyundai den kat kat üstün araçlar içinde bu uygulama örneklerinden görebilirsiniz mesela
    http://www.youtube.com/watch?v=RuGKPz0RcoI

adresinde porsche cayenne de-badge işlemini yapan vatandaş porsche den utanmıyor emin olun,
    yada amg modifiyesi mercedes te mercedes yazısı utanıldığından sökülmüyor
    damgalı şekilde gezmek istememekle alakalı bir durum

3. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    damgalı gezmekmi yani ne ilgisi var ya sadece size demiyorum, bu işi yapan herkese.....aldığınız ürünün markasına neden damga diyorsunuzki

kıyafet aslında apayrı bir konu onu üzerine giyiyorsun önünde kocaman yazı olmasını bende sevmem ama sağında solunda ufak bir yazıda rahatsız etmez beni..

bana göre tam tersine aldığım malda eğer bir marka yazıyorsa,o yazıyı korumaya çalışırım,mesela araba konusunda arkada yazısı olmayan araba gördüğümde herkes gibi bendede "arkadan darbe almış boyanmış yazısını takmamışlar" gibi bir his uyandırır....ve arabanın arka kaputusanki kel gibi duruyor

elektronik ürünlerde ise mesela bilgisayarda kasasında marka yoksa "aha bu toplama uyduruk" gibi bir his oluşur.

dediğim gibi bir ürünün markasını silmek veya çıkartmak bana ters ve mantıksız geliyor...
    Düzenleyen : saffetustun

4. ersin özbükey

ersin özbükey Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yani sizin dediğinizinde kendine göre bir mantığı var aslında, mesela benim aklıma bunun arkası değişmiş, logolarıda alıp yapıştırmamış düşüncesi gelmemişti,
    ama düşününce mantıklı olabilir,
    o zaman şöyle diyeyim, arabada bence ön panjur büyük ve sade gözükünce daha hoş gözüküyor,
    mesela dodge arabaların geniş ön panjurları gözüme çok hoş gözükür, logo v.s. oldumu bu ön panjur ufak gözüküyor o nedenlede tercih etmiyorum,
    ayrıca marka logosununda göze daha hoş gözüküp gözükmemesi olayıda var, mesela hondanın H si, hyundai nin H sinden daha hoş duruyor logoda (bence)
    neyse sonuç olarak zevk meselesi olduğu için bu tip konularda doğru yanlış olamıyor haliyle,
    hani renkler zevkler olayı yani

5. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    şu tartışmayı kesmenizi rica ediyorum...

6. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    günaydın kardeş 10 gün önce bitmiş konuşmamız zaten ki bu bir tartışma değil görüş ve sohbettir.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. oguzoto

oguzoto Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel olmuş

8. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    @oguzoto -- eyvallah.. :)

Bu Sayfayı Paylaş